כ מציאה אמיתית במנדרין - סקס אדיר

מציאה אמיתית במנדרין

1
היום לא האמנתי על המזל שנפל עליי,
עשיתי סקס עם בלונדה כוסית ושווה בחניה הדרומית במנדרין,
הכל התחיל שנסעתי לסיבוב הרגיל וראיתי את הרגילותים במנדרין, כרגיל, קוקסינליות מכוערות וזונות שחוקות.

ואז, בדיוק שניה לפני שהייתי מוכן לוותר כבר, נסעתי לחניון החוף בצד המערבי של מלון מנדרין, לא איפה שכולם עושים רונדלים וראיתי אותה! איזה פצצה, בלונדינית שיער גלי, טוסיק חטוב וחצוף וציצים קטניםבינונים. עמדה שם ונראתה כמו בר רפאלי בקטלוג של בגדי תחתונים. שאלתי לשמה היא אמרה קריסטי או כריסטה, לא זוכר.

ישר עצרתי לידה "200", ביקשה באנגלית והססתי קצת אבל אחרי שהתרחקה טיפה מהרכב ונתנה לי מבט טוב על התחת המדהים הזה, התחרטתי שהססתי ולקחתי אותה.

מה אני אגיד לכם, אחיכם התרגש.

איזה פצצה, איזה מציצה, הורידה את הבגדים, עברנו למושב האחורי, מצצה לי עם חליפה בזמן שאני ממשש לה את הגוף, ביקשתי לזיין אותה, התיישבה לי עם התחת המדהים הזה על הזין והתחילה לזוז, עברנו לתנוחה שאני שוכב עליה, כדי לראות את הנוף, התחילה להאנח כאילו אני דופק אותה עם קונגו, אחרי ששינינו תנוחה, אולי 8 פעמים של דחיפת הזין וגמרתי כמו שלא גמרתי הרבה זמן.

אז נכון, היא טיפה יקרה לזיון באוטו, אבל כוסית פצצה, שיער בלונדי גלי, לא מתולתל, עומדת ברחבה הדרומית של מנדרין, אין מצב שתתבלבלו בינה לבין הקוקסינלים שם, כוס מגולח ונקי, תחת לפרצוף ואחלה זיון.
אני בטוח חוזר, אל תקלקלו לי אותה.

9 מתוך עשר בסולם זיוני הרחוב.

מציאה אמיתית במנדרין

2
באיזה שעה ?

[QUOTE=אכילס] היום לא האמנתי על המזל שנפל עליי,
עשיתי סקס עם בלונדה כוסית ושווה בחניה הדרומית במנדרין,
הכל התחיל שנסעתי לסיבוב הרגיל וראיתי את הרגילותים במנדרין, כרגיל, קוקסינליות מכוערות וזונות שחוקות.
ואז, בדיוק שניה לפני שהייתי מוכן לוותר כבר, נסעתי לחניון החוף בצד המערבי של מלון מנדרין, לא איפה שכולם עושים רונדלים וראיתי אותה! איזה פצצה, בלונדינית שיער גלי, טוסיק חטוב וחצוף וציצים קטניםבינונים. עמדה שם ונראתה כמו בר רפאלי בקטלוג של בגדי תחתונים. שאלתי לשמה היא אמרה קריסטי או כריסטה, לא זוכר.
ישר עצרתי לידה "200", ביקשה באנגלית והססתי קצת אבל אחרי שהתרחקה טיפה מהרכב ונתנה לי מבט טוב על התחת המדהים הזה, התחרטתי שהססתי ולקחתי אותה.
מה אני אגיד לכם, אחיכם התרגש.
איזה פצצה, איזה מציצה, הורידה את הבגדים, עברנו למושב האחורי, מצצה לי עם חליפה בזמן שאני ממשש לה את הגוף, ביקשתי לזיין אותה, התיישבה לי עם התחת המדהים הזה על הזין והתחילה לזוז, עברנו לתנוחה שאני שוכב עליה, כדי לראות את הנוף, התחילה להאנח כאילו אני דופק אותה עם קונגו, אחרי ששינינו תנוחה, אולי 8 פעמים של דחיפת הזין וגמרתי כמו שלא גמרתי הרבה זמן.
אז נכון, היא טיפה יקרה לזיון באוטו, אבל כוסית פצצה, שיער בלונדי גלי, לא מתולתל, עומדת ברח
בה הדרומית של מנדרין, אין מצב שתתבלבלו בינה לבין הקוקסינלים שם, כוס מגולח ונקי, תחת לפרצוף ואחלה זיון.
אני בטוח חוזר, אל תקלקלו לי אותה.
9 מתוך עשר בסולם זיוני הרחוב.
[/QUOTE]
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

מציאה אמיתית במנדרין

3
אכילס ידידי היקר הבחורה" האנגליה שיש לה קעקוע על הגב היא לשעבר גבר כפי שצויין היא מנותחת כליל :)וזה בדוק היא נאנחת כדי לתת לך את ההרגשה אל תשכח שאתה מזיין אחי חור ללא כול רגש שעובר עליה...."כוסית" כזו או מציאה על פי דעתך שהיא מזמן לא...בכול אופן זה גבר לשעבר יקירי תהנה אם זה עושה לך את זה אם אתה רוצה בחורה שיודעת למצוץ יש שני סיכונים אחד נינה בצד השני או אם תתיחס אליה כראוי תקבל יחס סבבה והילדה הצעירה שעבדה בתל ברוך ועברה לבורסה בנתיים לוקחת 200 אבל בת 17-18 יש לה כוס צר ויודעת את העבודה
וכמובן הכי חשוב שלא יעבדו עליכם כול הקוקסינלים המנותחים

מציאה אמיתית במנדרין

4
וולף יקר..
אני לא באמת יודע אם הבלונדה היא אשה או גבר לשעבר וגם לא אכפת לי..
ולצורך הדיון גם אציין שמעולם לא ראיתי אותה..

אבל,

כאילו שזונה שנולדה אשה.. היא נאנחת בכל זיון מתוך התרגשות ומזה שהיא נהנת..
כאילו מה?
הזונה הזאת שנולדה אשה לא עושה מניפולציות שהיא כאילו נהנת?

ובכלל..
אולי הבלונדה הזאת, גם אם היא באמת הייתה גבר, אולי היא הזיון הכי טוב בחיים של מישהו?
ואולי המנתח שניתח אותה ושינה את מינה...
אולי הוא עשה כזאת עבודה טובה, שהכוס המלאכותי שלה יותר טוב ומהנה מכוס אמיתי?

ובכלל...
למה להרוס חוויות של חברים כאן?
אם הם נהנים, פשוט תפרגן

ואולי תלך גם אתה ותראה שאפשר להנות ממנה?
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

מציאה אמיתית במנדרין

5
היי צעיר לנצח מפרגן אבל גם מזהיר לניפוץ האשליות אני ההיתי איתה לאחר ההבנה שלי שהיא גבר זה כבר הגעיל אותי
כול אחד והנטיות המיניות שלו אבל הפורום הנל קיים עבור הסבר על המצב של הבנות שבחוץ
אם היא היתה אומרת שהיא טרנגדרית אז סבבה כמו שקוקסינלים אומרים שהם קוקסינלים לפני עליה לרכב סבבה, אבל מפה ולהגיד שזו אשה אז בבקשה כול אחד שיקח את זה איך שהוא רוצה
בכול אופן ההזהרה קיימת לעניין שזה גבר ולא אשה זה הכול
וברור שהם עושות כת זה לעניין כספי רק שאכילס צריך גם לדעת ש "הכוסית״ זה בעצם גבר בדמות אשה זה הכול ידידי תחשוב על זה שאתה יוצא לדוגמה למועדון ו״אחת״ כוסית נדבקת אליך מפה לשם זרמתם לשירותים ונתנה לך מציצה של החיים אתה כולך מאושר שהינה עוד פנטזיה מסמן ב v חוזר לבר כולך בשמיים הבר מן שמכיר את כולם אומר לך אחי אתה יודע שזה גבר איך ההיתה מרגיש בטוח שאתה אוכל סיבוב קטן ומנסה לשכנע את עצמך אחרת...הפורום קיים להגיד לאנשים את האמת רק שאכילס צריך לחיות עם האמת ולא באשליות

כול טוב ידידי

מציאה אמיתית במנדרין

7
אלפא אתה מדבר שטויות היא בחורה רגילה מהיכרות שלי היא לא מנותחת אין לה גרגרת והיא אישה היא גרה בגרמניה אם אני לא טועה ולגבי הילדה שעובדת כרגע בבורסה היא בת 15 ולא 17 18 אז תמשיך להיות פדופיל ותזהיר את עצמך ממשטרות כי הבנתי שיש עליה השגחה של שוטרים לבדוק אם היא הולכת עם לקוח ועוצרים אותו

מציאה אמיתית במנדרין

9
[QUOTE=Shaysos100]אלפא אתה מדבר שטויות היא בחורה רגילה מהיכרות שלי היא לא מנותחת אין לה גרגרת והיא אישה היא גרה בגרמניה אם אני לא טועה ולגבי הילדה שעובדת כרגע בבורסה היא בת 15 ולא 17 18 אז תמשיך להיות פדופיל ותזהיר את עצמך ממשטרות כי הבנתי שיש עליה השגחה של שוטרים לבדוק אם היא הולכת עם לקוח ועוצרים אותו[/QUOTE]

אם כבר קבעת שאלפא מדבר שטויות בו ותסביר לי את החוכמה בדבריך.

אני יודע שפדופיל מתייחס למבוגר שמתעסק עם ילדים בגילאי 13 ומטה,אז איך בדיוק נערה בת 15(בהנחה שזה הגיל שלה)
נכנסה לקטגוריית פדופיליה ??

מציאה אמיתית במנדרין

10

בכול אופן חברים וחברות יד לקחת בחשבון שגם פצע פתוח הכי קטן יכול להדביק יש לקחת בחשבון שגם שמשתמשים בחליפה החברות מעבירות גילוח למטה שפוצע מידי פעם ומרוב ״שמשפשפים״ אותם גבר אחר גבר הפצע מדמם טיפה למרות שלא נראה לעניין ובנינו הרוב הפעולות נמצאות בחושך אז יש לשם לב
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”