עשיתי סקס עם בלונדה כוסית ושווה בחניה הדרומית במנדרין,
הכל התחיל שנסעתי לסיבוב הרגיל וראיתי את הרגילותים במנדרין, כרגיל, קוקסינליות מכוערות וזונות שחוקות.
ואז, בדיוק שניה לפני שהייתי מוכן לוותר כבר, נסעתי לחניון החוף בצד המערבי של מלון מנדרין, לא איפה שכולם עושים רונדלים וראיתי אותה! איזה פצצה, בלונדינית שיער גלי, טוסיק חטוב וחצוף וציצים קטניםבינונים. עמדה שם ונראתה כמו בר רפאלי בקטלוג של בגדי תחתונים. שאלתי לשמה היא אמרה קריסטי או כריסטה, לא זוכר.
ישר עצרתי לידה "200", ביקשה באנגלית והססתי קצת אבל אחרי שהתרחקה טיפה מהרכב ונתנה לי מבט טוב על התחת המדהים הזה, התחרטתי שהססתי ולקחתי אותה.
מה אני אגיד לכם, אחיכם התרגש.
איזה פצצה, איזה מציצה, הורידה את הבגדים, עברנו למושב האחורי, מצצה לי עם חליפה בזמן שאני ממשש לה את הגוף, ביקשתי לזיין אותה, התיישבה לי עם התחת המדהים הזה על הזין והתחילה לזוז, עברנו לתנוחה שאני שוכב עליה, כדי לראות את הנוף, התחילה להאנח כאילו אני דופק אותה עם קונגו, אחרי ששינינו תנוחה, אולי 8 פעמים של דחיפת הזין וגמרתי כמו שלא גמרתי הרבה זמן.
אז נכון, היא טיפה יקרה לזיון באוטו, אבל כוסית פצצה, שיער בלונדי גלי, לא מתולתל, עומדת ברחבה הדרומית של מנדרין, אין מצב שתתבלבלו בינה לבין הקוקסינלים שם, כוס מגולח ונקי, תחת לפרצוף ואחלה זיון.
אני בטוח חוזר, אל תקלקלו לי אותה.
9 מתוך עשר בסולם זיוני הרחוב.