כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 60 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

591
אז עכשיו חזרתי מאיזור התעשיה , השיעה היתה 1:00 בערך
בחורה מבוגרת סביבות גיל 40 רזה עם משקפיים, חזה גדול מסיליקון, שיער שחור יושבת בתחנת באוטובוס של החניון של שופרסל ביג.
"אני יכולה להציע לך מציצה עם גמירה בפה כי אין לי כרגע קונדומים" - אמרתי סבבה
באתי להוציא את הכסף וןהיא אמרה שהיא לא סובלת שמשלמים לפני. הייתה מעט דברנית, אבל זה עדיף על ההפך.
ציק צק לתוך החניון, מתחילה במציצה חשופה סבירה ( i've had better ) לקח לי מעט זמן לגמור אז היינו עוד 5 דקות באוטו
סה"כ 15-20 דקות גג גמרתי בפה .
עד כאן אחלה , באמת חשבתי הנה בחורה שלא סובלת מהעבודה
היו לי 120 שח בארנק , המטרה הייתה ללכת לקבל מציצה ולתת טיפ אם היא טובה
חשבתי לעצמי שאם מציצה זה 50-70 עדיין יש לי טיפ של 50-70 לתת לה
ואז היא מתחילה להתלונן שעל הזמן שהיא השקיעה בי זה לא מספיק, והיא מה זה התבאסה. הוציאה סטיפה של כסף מהתיק והתחילה לספור תוך כדי שהיא ממלמלת שאפילו לא עשתה אלפייה היום.
והנה אני חשבתי שוואלה אני סבבה לגמרי.
אוף הורידה לי את כל המצברוח בשניה

מישהו מוכן להרגיע אותי שזה היה בסדרלא בסדר מצידי?

594
גם אני נפלתי וברגע של חרמנות הגעתי לחולון. המצב בדרום ת"א על הפנים ויש רק קוקסינליות. הייתה לי שם קבועה בשם סתיו, אבל היא עברה לקרית מלאכי, מצאה עבודה והיא מאד משתדלת לעזוב את עולם הסמים והזנות. היא כוסית והיה לי כיף איתה אבל אני מאחל לה שלא אראה אותה יותר בהר ציון...
בקיצור, בחולון מצאתי את אליסה. ראיתי שכתבו עליה כאן ואני מצטרף לדיווח החיובי.
הבחורה יפה מאד בפנים, מזכירה את ג'סיקה אלבה בגרסה הרוסית. חזה ענק ורך, כוס חלק ויפה. קצת שמנמנה אבל ממש בגבול הטעם הטוב. חוץ מזה הייתה לנו שיחה קלילה וצחוקים. חווייה מאד נעימה, מציצה + זיון, גמרתי תוך 10 דקות, צחקנו עוד דקה ונפרדנו כידידים. אחלה התפרקות.
בונוס - החזה הענק שלה קופץ כמו משוגע כשדופקים אותה, מה שגרם לי לדפוק חזק מאד כשבכל דפיקה ניסיתי לגרום לחזה שלה לקפוץ יותר ויותר עד שהוא התחיל לתת לה מכות בלסת התחתונה. מחזה שלא רואים כל יום.

595
הייתי עם הבלונדה, המבוגרת, החדשה, במילה אחת ? חרא!
בשתי מילים : חרא בלבן.

"אל תיגע לי פה, כואב לי שם" "נו תגמור כבר" בקיצור תקתקה לי את הצורה. חצי מהזמן זה אני עושה לעצמי ביד, החצי השני זה היא מנסה למצוץ.
מה שגם לא מפסיקה לזיין את המוח לשניה, ובתור דובדבן, אחרי שיצאה מהרכב, אני קולט שהיא שהשאירה את העטיפה של הקונדום על המושב לידי, ככה יפה שאשתי תוכל לראות.

596
הוא מדבר על הבחורה שקוראת לעצמה דניאלה.

ועכשיו לשאלה - אני שוחחתי איתה פעמיים אבל עדיין לא הייתי בטוח...

האם מדובר בבחורה או בקוקס ? כי הקול שלה סקסי מדי, ויש לה חזה סיליקון ענק, והלבוש טיפונת פרובוקטיבי.

מישהו יכול לתת תשובה ?

597
מוצש 1:00 בתחנת אוטובוס ליד הסופרסל ברח המרכבה - דניאלה חזה גדול
התעקשה על מציצה חשופה בתירוץ שאין לה קונדומים..
מצצה חשוף פלוס ליקוקי ביצים. גמירה בפה (ינקה עד הטיפה האחרונה)
70 ₪
טוענת שלא מגיעה הרבה, עבדה במועדונים של הבורסה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”