[QUOTE=סימפטי] מה זה השטויות האלו :) אין לזונות רחוב שעות קבועות!! לך ותנסה את מזלך בבקרים..[/QUOTE]
קודם כל, תרגע ותנשום עמוק, נרגעת?
עכשיו, אם תקרא את התכתובות בפוסט הזה תראה שאף אחד לא ביקש שעות קבועות אלא רשמים של אנשים שיודעים על המצאות זונות רחוב בשעות הבוקר
יום טוב
זונות בשעות הבוקר
72רגוע אושר :) אבל ברצינות עכשיו - זונות רחוב לא עובדות לרוב על סמך לוח זמנים וההתנהגות שלהן גם היא לא קבועה, וגם אם מישהו ירשום דיווח עם תיאורים מכאן ועד הונלולו אתה עדין תתקשה להבין במי או מה מדובר ואין שום הבטחה שהן יהיו שם, באותו המקום גם מחר..אין להן פוסט פרסומי או תמונות באתר וכל חוויה היא אישית על בסיס המון משתנים כשהגורמים המרכזיים הם מצב רוחה של אותה זונה וכמות הכסף המושקע. אני מקנא בך שיש לך זמן פנוי בבקרים לשוטט אחר זונות :) אבל זה סוג של הימור....פשוט צא לסיבובים.
שגלו ודווחו ומלאו את הארץ!
העם דורש זרע איכותי!!
העם דורש זרע איכותי!!
זונות בשעות הבוקר
73[QUOTE=סימפטי] רגוע אושר :) אבל ברצינות עכשיו - זונות רחוב לא עובדות לרוב על סמך לוח זמנים וההתנהגות שלהן גם היא לא קבועה, וגם אם מישהו ירשום דיווח עם תיאורים מכאן ועד הונלולו אתה עדין תתקשה להבין במי או מה מדובר ואין שום הבטחה שהן יהיו שם, באותו המקום גם מחר..אין להן פוסט פרסומי או תמונות באתר וכל חוויה היא אישית על בסיס המון משתנים כשהגורמים המרכזיים הם מצב רוחה של אותה זונה וכמות הכסף המושקע. אני מקנא בך שיש לך זמן פנוי בבקרים לשוטט אחר זונות :) אבל זה סוג של הימור....פשוט צא לסיבובים.[/QUOTE]
אתה לגמרי מפספס את כל מהות "זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז"
אבל כמו שרשמתי קודם...שיהיה יום טוב
אתה לגמרי מפספס את כל מהות "זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז"
אבל כמו שרשמתי קודם...שיהיה יום טוב
זונות בשעות הבוקר
74למזלי..כן..כבר כמה וכמה חודשים טובים כי המצב ברחובות ממש על הפנים :) ממליץ גם לך ומאחל יום טוב בחזרה.
שגלו ודווחו ומלאו את הארץ!
העם דורש זרע איכותי!!
העם דורש זרע איכותי!!
זונות בשעות הבוקר
7614.01.2015 יום ד'- כביש 42 בין אשדוד ליבנה
------------------------------------
בשעה 11 בבוקר ליד מתקן מים ראיתי את ציפי.
בגלל שבמתקן עצמו מתבצעות עבודות שטח היא מחכה על הכביש עצמו מצידו השני.
אמרתי לה שהמקום שגם ככה לא היה דיסקרטי הפך להיות רועש מדי.
היו שם כמה עובדי קבלן במקום שישר התחילו להצליף במבטים כנראה שציפו לאקשן :)
היא הציעה שניסע ונעצור בהמשך אבל ויתרתי.
מי שלא מכיר את ציפי - מדובר באישה בת 45 בערך, מזרחית שזופה, מלאה עם חזה גדול אבל לא שמנה, גובה 1.60 בערך.
פנים בסדר, עיניים חומות, שיער שחור אסוף בקוקו.
לדעתי יש לה פזילה קלילה אבל לי אישית זה לא מפריע.
לפני שנה בערך קיבלתי ממנה שירות מלא ויצאתי מרוצה מאוד. מחיר סטנדרטי - 100
יש לה אחלה מציצה, מרטיבה אותו ושולקת כמו שצריך. מוצצת ללא חופשי כולל גמירה בפה.
גם זיון היה בסדר גמור, כוס מגולח באיזור העבודה עם פלומת שיער מעל,חזה מוצק בינוני פלוס או גדול, בטן קטנה ותחת שכיף לתפוס.
השירות אז היה סבבה, השארתי טיפ, מקווה שהמצב לא הדרדר מאז.
תזיינו ותהנו :)
------------------------------------
בשעה 11 בבוקר ליד מתקן מים ראיתי את ציפי.
בגלל שבמתקן עצמו מתבצעות עבודות שטח היא מחכה על הכביש עצמו מצידו השני.
אמרתי לה שהמקום שגם ככה לא היה דיסקרטי הפך להיות רועש מדי.
היו שם כמה עובדי קבלן במקום שישר התחילו להצליף במבטים כנראה שציפו לאקשן :)
היא הציעה שניסע ונעצור בהמשך אבל ויתרתי.
מי שלא מכיר את ציפי - מדובר באישה בת 45 בערך, מזרחית שזופה, מלאה עם חזה גדול אבל לא שמנה, גובה 1.60 בערך.
פנים בסדר, עיניים חומות, שיער שחור אסוף בקוקו.
לדעתי יש לה פזילה קלילה אבל לי אישית זה לא מפריע.
לפני שנה בערך קיבלתי ממנה שירות מלא ויצאתי מרוצה מאוד. מחיר סטנדרטי - 100
יש לה אחלה מציצה, מרטיבה אותו ושולקת כמו שצריך. מוצצת ללא חופשי כולל גמירה בפה.
גם זיון היה בסדר גמור, כוס מגולח באיזור העבודה עם פלומת שיער מעל,חזה מוצק בינוני פלוס או גדול, בטן קטנה ותחת שכיף לתפוס.
השירות אז היה סבבה, השארתי טיפ, מקווה שהמצב לא הדרדר מאז.
תזיינו ותהנו :)
זונות בשעות הבוקר
77יום ה 22.01.2015 כביש 42 בין אשדוד ליבנה
-----------------------------------------
בשעה 10 בבוקר נכנסתי וראיתי את ציפי ועוד שחורדינית אחת (אולי זאת אביבית המדוברת מאשדוד?).
הורידו את המתקן מים שהיה שם שנים וסיימו עבודות שם - עכשיו המקום ריק לחלוטין וג'יפ שחור של ציפי עומד שם לבד והבנות יושבות על כסאות מתקפלים לידו.
כך שמי שמעוניין בשירות צריך להחנות אחרי הגיפ שלה, לא אינטימי במיוחד.
בכל מרקה לקחתי אותה לזיון ומציצה במאה, ביקשתי מציצה עם אבל עושה גם בלי.
ביצועים שלה טובים כרגיל.
למי שמעוניין - שאלתי מה הן שעות עבודה הרגילות ואמרו בין 9 בבוקר עד 3 אחר הצהריים.
-----------------------------------------
בשעה 10 בבוקר נכנסתי וראיתי את ציפי ועוד שחורדינית אחת (אולי זאת אביבית המדוברת מאשדוד?).
הורידו את המתקן מים שהיה שם שנים וסיימו עבודות שם - עכשיו המקום ריק לחלוטין וג'יפ שחור של ציפי עומד שם לבד והבנות יושבות על כסאות מתקפלים לידו.
כך שמי שמעוניין בשירות צריך להחנות אחרי הגיפ שלה, לא אינטימי במיוחד.
בכל מרקה לקחתי אותה לזיון ומציצה במאה, ביקשתי מציצה עם אבל עושה גם בלי.
ביצועים שלה טובים כרגיל.
למי שמעוניין - שאלתי מה הן שעות עבודה הרגילות ואמרו בין 9 בבוקר עד 3 אחר הצהריים.
זונות בשעות הבוקר
78איריס - כביש 42 בין אשדוד ליבנה שעה 10 בבוקר
--------------------------------
הפעם הלכתי לנסות את איריס השחורדינית שיושבת שם עם ציפי.
מחיר סטנדרטי, 100 מציצה/זיון.
פנים של ציפי יותר לטעמי, אבל קראתי פה ביקורת חיובית על שרות של איריס אז אמרתי "בוקר טוב" וקרצתי לה.
את האמת היה רגע קצת מביך, בגלל ששניהן יושבות על כסאות מתקפלים ממש צמוד זו לזו אז כל אחת חשבה שאני פונה דווקה אליה, שתיהן קמו בו זמנית, ואז הסתכלו אחת על השנייה ואז עלי.
ואז ממש סיבבתי את הראש לכיוון של איריס וכשהיא נגשה אלי ראיתי את ציפי מתיישבת חזרה קצת עצבנית.
חשוב לי לציין מראש - בשבילי גישה ושירות הרבה יותר חשובים מהמראה החיצוני, לכן אני מוכן להתפשר הרבה במראה אם זה מבטיח לי שרות טוב.
זה בדיוק המקרה - מי שחשוב לו קודם כל המראה - יש מצב שפשוט לא יעצור ליד הגברת. אומנם הגוף שלה שמור יחסית לגיל, כולל גילוח, תחת מוצק וחזה בינוני מנותח אבל אני מאמין שהיא בסביבות גיל ה50 ורואים לה את זה על הפנים.
עברנו אחורה, שאלה מה אני רוצה, ביקשתי מציצה מקונדמת מושקעת ואז נראה.
ובאמת מקיבלתי מציצה מושקעת עם הרבה רוק, שליקת בייצים, נאנחת תוך כדי. אהבתי מאוד את זה שהיא מענטזת תוך כדי מציצה. הרבה בחורות פשוט נשענות עליך כשאתה יושב במושב האחורי ומתרכזות במציצה, איריס לעומת זאת נעמדה על ארבע לידי במושב האחורי
, הרימה את התחת שלה באויר והתחילה לעשות איתו שמיניות. היו כמה פעמים שהיא הסתכלה לי בעיניים עם השמוליק בתוך הפה ושחררה גניחה תוך כדי ענטוז, זה ממש מגרה.
זה כמו להתקל במלצרית ממש חמודה, אתה מבין שאתה סה"כ עוד לקוח אבל הגישה עושה את שלה ואתה מחייך בחזרה.
כל כך אהבתי את ההצגה הקטנה שכשהיא נשכבה והרימה את הרגליים באויר ואמרה לי "בוא ,מאמי" נתתי לה מחמאה על המציצה המעולה וביקשתי עוד.
- "אבל עומד לך דום כבר מזמן"
- "אבל את עושה את זה בצורה כל כך כך מגרה, תפנקי אותי עוד קצת"
ואז קיבלתי עוד כמה דקות של גניחות כשהכלי עמוק בתוך הפה שלה ואני אוחז בכיף בפלחים של התחת המוצק והשחום שלה.
ראיתי שהיא כבר קצת התעייפה, אז עברנו למסיונרית, מרחה קצת קרם ופמפמתי אותה לאט ועמוק. חששתי שלא יהיה מספיק חיכוך אבל הרגשתי טוב בפנים.
גמירה, ניגוב חיוך. נתתי לה טיפ - מגיע לה ללא ספק.
על מנת שציפי לא תחשוב שנסיתי להטעות אותה בכוונה נפרדתי יפה מכל אחת מהן תוך כדי שאני יוצא משם עם האוטו.
שורה תחתונה - ממליץ בגלל השירות המושקע והגישה.
, הייתה חלקה והריחה טוב.
למי שחשוב קודם כל המראה, אז זה לא הקלף המנצח שלה, אבל צריך לזכור שמדובר ב100 ש"ח ובאישה בשנות החמישים.
--------------------------------
הפעם הלכתי לנסות את איריס השחורדינית שיושבת שם עם ציפי.
מחיר סטנדרטי, 100 מציצה/זיון.
פנים של ציפי יותר לטעמי, אבל קראתי פה ביקורת חיובית על שרות של איריס אז אמרתי "בוקר טוב" וקרצתי לה.
את האמת היה רגע קצת מביך, בגלל ששניהן יושבות על כסאות מתקפלים ממש צמוד זו לזו אז כל אחת חשבה שאני פונה דווקה אליה, שתיהן קמו בו זמנית, ואז הסתכלו אחת על השנייה ואז עלי.

ואז ממש סיבבתי את הראש לכיוון של איריס וכשהיא נגשה אלי ראיתי את ציפי מתיישבת חזרה קצת עצבנית.
חשוב לי לציין מראש - בשבילי גישה ושירות הרבה יותר חשובים מהמראה החיצוני, לכן אני מוכן להתפשר הרבה במראה אם זה מבטיח לי שרות טוב.
זה בדיוק המקרה - מי שחשוב לו קודם כל המראה - יש מצב שפשוט לא יעצור ליד הגברת. אומנם הגוף שלה שמור יחסית לגיל, כולל גילוח, תחת מוצק וחזה בינוני מנותח אבל אני מאמין שהיא בסביבות גיל ה50 ורואים לה את זה על הפנים.
עברנו אחורה, שאלה מה אני רוצה, ביקשתי מציצה מקונדמת מושקעת ואז נראה.
ובאמת מקיבלתי מציצה מושקעת עם הרבה רוק, שליקת בייצים, נאנחת תוך כדי. אהבתי מאוד את זה שהיא מענטזת תוך כדי מציצה. הרבה בחורות פשוט נשענות עליך כשאתה יושב במושב האחורי ומתרכזות במציצה, איריס לעומת זאת נעמדה על ארבע לידי במושב האחורי
, הרימה את התחת שלה באויר והתחילה לעשות איתו שמיניות. היו כמה פעמים שהיא הסתכלה לי בעיניים עם השמוליק בתוך הפה ושחררה גניחה תוך כדי ענטוז, זה ממש מגרה.
זה כמו להתקל במלצרית ממש חמודה, אתה מבין שאתה סה"כ עוד לקוח אבל הגישה עושה את שלה ואתה מחייך בחזרה.
כל כך אהבתי את ההצגה הקטנה שכשהיא נשכבה והרימה את הרגליים באויר ואמרה לי "בוא ,מאמי" נתתי לה מחמאה על המציצה המעולה וביקשתי עוד.
- "אבל עומד לך דום כבר מזמן"
- "אבל את עושה את זה בצורה כל כך כך מגרה, תפנקי אותי עוד קצת"
ואז קיבלתי עוד כמה דקות של גניחות כשהכלי עמוק בתוך הפה שלה ואני אוחז בכיף בפלחים של התחת המוצק והשחום שלה.
ראיתי שהיא כבר קצת התעייפה, אז עברנו למסיונרית, מרחה קצת קרם ופמפמתי אותה לאט ועמוק. חששתי שלא יהיה מספיק חיכוך אבל הרגשתי טוב בפנים.
גמירה, ניגוב חיוך. נתתי לה טיפ - מגיע לה ללא ספק.
על מנת שציפי לא תחשוב שנסיתי להטעות אותה בכוונה נפרדתי יפה מכל אחת מהן תוך כדי שאני יוצא משם עם האוטו.
שורה תחתונה - ממליץ בגלל השירות המושקע והגישה.

למי שחשוב קודם כל המראה, אז זה לא הקלף המנצח שלה, אבל צריך לזכור שמדובר ב100 ש"ח ובאישה בשנות החמישים.
זונות בשעות הבוקר
79מי זאת האיריס הזאת? כמה פעמים זאי עובר שם תמיד רואה את ציפי והרוסיה הבלונדיית. איריס חדשה שם? באיזה ימים היא נמצאת?דרך אגב גם ציפי שחורדינית...
זונות בשעות הבוקר
80TORRO,
לפני כחודש העלת דיווח אך רק היום הבחנתי בו לראשונה,הסיבה לכך ודאי כבר ידועה לכולם.
למרות כל זאת וחרף הזמן הממושך שעבר מאז הרשה לי להחמיא ולהודות לך על יצירת כתיבה יפה ומעניינת,
סימני הפיסוק בהם אתה מרבה להשתמש יוצרים סדר וחווית קריאה מהנה.
תודה שהעלת דיווח ברור ומושקע המשאיר טעם לעוד...
כל הכבוד !
לפני כחודש העלת דיווח אך רק היום הבחנתי בו לראשונה,הסיבה לכך ודאי כבר ידועה לכולם.
למרות כל זאת וחרף הזמן הממושך שעבר מאז הרשה לי להחמיא ולהודות לך על יצירת כתיבה יפה ומעניינת,
סימני הפיסוק בהם אתה מרבה להשתמש יוצרים סדר וחווית קריאה מהנה.
תודה שהעלת דיווח ברור ומושקע המשאיר טעם לעוד...
כל הכבוד !