כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 74 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

733
נעמה - נפילה חזקה!
--------------------

בשתי מילים: לא להתקרב!

מפורט:
מחיר: כרגיל 100
מראה: ישראלית צעירה יחסית (30 מינוס), גוצה עם שיער שטני גלים, עור בהיר, עיניים חומות, לא מאופרת. פנים בסדר, וזה הפיל אותי בפח.
לובשת בגדים רכבים, מתחת לבגדים מתגלה גוף שמן, לא מעוצב עם חזה גדול, תחת גדול, בטן גדולה ורגליי צרות, לא סקסי בכלל. רק החזה נראה טוב ומה שהיא עושה זה רק חושפת חזה ומתחילה למצוץ. רק אחרי שביקשתי בצורה מפורשת עשתה טובה והורידה מכנסיים.

שירות: בחורה אנטיפטית וקרה, פשוט לא יודעת למצוץ. מסתערת על זין כאילו רעבה ללחם ורוצה לאכול אותו - מציצה אגרסיבית מאוד שמרגישים את השניים, גם דרך הקונדום. ביקשתי שתשחק עם הבייצים - אין תגובה. במשך שלוש דקות פעמיים אמרתי ישירות: "יותר לאט, בבקשה ובעדינות - לא נעים לי".
לשתי שניות היא מאטה את הקצב ושוב מתחילה למצוץ באגרסיביות יתר.
הרגשתי שעושים לי ווקס פוליש עם הפה, לא אכפט לה שלא עומד העיקר שהוא מבריק ונוצץ!!
כל זה עם פרצוף 9 באב כאילו מוצצת לי כבר חודש.
כמובן שלא רק שלא נעמד לי כמו שצריך הכלי אלה גם התחיל להצתמק.
הפסקתי אותה והיא מורידה את התחתון ואומרת לי "בוא, תכניס לי"
ואז התחיל הדיאלוג "הנפלא" שכבר מזמן לא היה לי....
אני אומר לה: "נראה לך? הוא עוד לא נעמד."
- "אז מה אני אעשה? מה אתה רוצה?"
- "תשתדלי יותר טוב ויותר בעדינות!"
- "אני מוצצת הכי לאט שאפשר"
- "אז או שאת לא יודעת למצוץ או שמנסה לתקתק אותי בצורה מגעילה."
- "בשביל זה אני זונה ולא אשתך"
- "גם זונה יכולה להיות נחמדה, הייתי נחמד אלייך-לא?"
- "שאשתך תהיה נחמדה אליך"
- "עופי מהאוטו ומהר!"
אני נוהג להחזיר את "בנות" העובדות חזרה למקום האיסוף אבל ברור שהשרמוטה חזרה לשם לבד.

- 10 דקות על השעון, 100 שקל פחות ומרוב העצבים לבשתי את החולצה הפוך
ושמתי לב לזה רק בתחנת דלק בדרך חזור.

מה אגיד לכם?
-----------
מומלצת למזוכיסטים, או שתביאו איתכם סנדביץ' גדול בתקווה שאחרי שבהמה תבלע אותו היא לא תתייחס לכלי שלכם כמו לנקניקייה שצריכם לאכול.
אולי נשמע מצחיק אבל עוד במשך שעה כאב לי הכלי מהמציצה "הלבבית" שלה.
לא שווה 10 ש"ח מבחינתי, ראו הוזהרתם!

734
TORRO

למרות "שנחמד וזוהר" יותר לכתוב על מקרים חיוביים אני מלא הערכה כי ידעת להתעלות ולהשקיע בדיווח שהיה
כהגדרתך נפילה חזקה שכן דיווח מסוג זה חשוב מבחנתי שבעתיים מדיווח מהנה ומוצלח.
לצערי לא ניתן להמנע באופן הרמטי וגורף ממקרים כדוגמת אלו אך אני בדעה כי ככל שהאדם צובר ניסיון חושיו מתחדדים
ויוכל הוא בעתיד להיות חשדן ולמזער נזקים.

לא יודע למה...אך בליבי התחושה כי מדובר באותה אחת אליסה,שהפכה אולי לנעמה,והדיווחים
עליה בפורום היו לכאן ולכאן.

בכל אופן,
תודה ידידי שמצאת לנכון בנסיבות אלו להעלות דיווח אזהרה מפורט ויעיל למען הכלל
בתקווה שהמפגש הבא שלך יהיה נחמד וזוהר יותר.

735
[QUOTE=lemon6666] רח' המשביר מכוון המלאכה , לפני הכיכר עם רח' הבנאי  - בצד ימין עומדת בחורה שמנמונת, אך מאוד חמודה בפנים. חבריה - יש לה חזה פשוט ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק !!!!!!!!!!!!!!!!!!! בכל זאת מציצה חשופה עם גמירה בפה תוך כדי משחק עם עם שתי בזזים שלה ---די נחמד . מנסה לתקתק ולעשות מהר , על תיתנו לה אפשרות כזאת )))))[/QUOTE]

אני חושב שסוף סוף ראיתי למי התכונת.. חזה ענק אין לה אם כי יש לה חזה גדול עם פוש-אפ וזה יוצר את האשליה.
ראיתי אותה אתמול בסביבות השעה 11 וגם לפני כשבוע.
מה שכן יושב בערך כ 2 מטר לידה על הגדר אבן איזה מכוער אחד שנראה כמו הומלס מסמורטט. וגם בפעם השעברה הוא היה שם והיא אף ישבה לידו, או שזה סוג של סרסור שלה או ״שומר ראש״.. ממש בדיחה וגם אני די בטוח שמי שרוצה להעלות אותה יחשוב פעמיים כשהוא יראה את המכוער הזה שם יושב..

736
נטלי - רחוב מרכבה אחרי השופרסל.
--------------------------------
אחרי נפילה עם נעמה, יצא לי שוב לעבור שם באיזור אחרי כמה ימים, כבר בשעה 20:30 ראיתי אותה שם (רחוב המשביר).
המשכתי לרחוב המרכבה ואחרי חניון השופרסל, בצד השני של הכביש ראיתי את נטלי שדיווחתי עליה מקודם - סביב גיל 40, שיער שחור, אסוף, בהירה עם חזה רך ושופע. לא זהיתי שום מבטא - לדעתי צברית מזרחית, פנים נחמדות.
כמובן שהעלתי אותה, הייתי עייף והסתפקתי במציצה.
המציצה בסדר, לא גרון עמוק ובלי הרבה רוק אבל מושקעת ועדינה. היא בכלל עדינה יחסית לזונות אחרות, לא מענתזת בהליכה אבל קשובה ומשקיעה. משחקת עם הבייצים בעדינות תוך כדי ומדי פעם שולחת נשיקות לחזה. לא התנגדה כשדחפתי לה עמוק לתוך הגרון תוך כדי גמירה והחזקתי לה את הראש בעדינות אבל חזק, כנראה שהבינה שזה אינסטינקטיבי ולא בקטע של להשפיל. נותנת יחס טוב ויודעת להעריך יחס טוב, לא מלחיצה בשום שלב - מומלצת מאוד.
בדיוק מה שהייתי צריך אחרי החוויה עם נעמה.
כמה נקודות שאני לא זוכר אם ציינתי בעבר:
1.עובדת כבר בשעות 20:30 - 21:00, כך לפחות היה בפעמיים שהייתי איתה. נראה לי שלהרבה אנשים פה זה יהיה נוח יותר מאשר בשעות הקטנות של הלילה.
2. מוצצת עם קונדום, לא חסרון בעיניי בכלל, לכן גם לא נסיתי להתעקש, אבל מי שאוהב בלי, שתדעו.
3. יש לה קעקוע גדול שלא שמתי לב אליו מקודם, ביד שמאל מכף היד ומעל המרפק למי שזה עושה את זה.

738
[QUOTE=lemon6666]רח' המשביר מכוון המלאכה , לפני הכיכר עם רח' הבנאי - בצד ימין עומדת בחורה שמנמונת, אך מאוד חמודה בפנים. חבריה - יש לה חזה פשוט ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק !!!!!!!!!!!!!!!!!!! בכל זאת מציצה חשופה עם גמירה בפה תוך כדי משחק עם עם שתי בזזים שלה ---די נחמד . מנסה לתקתק ולעשות מהר , על תיתנו לה אפשרות כזאת )))))[/QUOTE]

אני מניח שהייתי איתה אתמול.
שמה סיגל (במבטא רוסי כבד). חזה גדול+.
ביקשה 100 ל מציצה + זיון. הבטיחה לאפשר אצבעות בכוס (אצלי זה תנאי הכרחי).

התפשטה, שחררה את השדיים, הורידה תחתונים, ו....לא נתנה לי להכניס אצבעות. רק לגעת מבחוץ.
מציצה בלי גומי, כולל שליקת ביצים מכובדת, קצת מיסיונרית, קצת דוגי וגמירה.

לא רע לחובבי שדיים, אני לא חוזר אליה.
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”