כ שולמית הזונה [ 40 + ] ליד העץ בחולות - דף 22 - סקס אדיר

שולמית הזונה [ 40 + ] ליד העץ בחולות

213
לבוא אליה זה תמיד פינוק, יש לה יחס הרבה יותר טוב מכל זונה שיש בסביבה. מה גם שיש לה סבלנות לכל שגעון. אולי היא לא חתיכה גדולה אבל יודעת לענג. זה מזכיר לי שלפני כחודש בא לי בדרך לעבודה, היא הייתה שם וכנראה הייתי הראשון. הליטופים שלה והמציצות לא מהעולם הזה. פתאום הגיע פרייבט עם מישהו מעונב שנכנס מתחת לעץ אפילו שהייתי שם, היא הזמינה אותו ולא התנגדתי. הורידה לו את המכנסיים והגיח משם זין לא נורא גדול אבל מעוצב עם כיפה יפה ורחבה. היא נשכבה ברגליים פתוחות והוא נכנס אליה. אני שוכב ליד ולא יכול שלא לנגוע בביצים שלו ובשורש הזין. ממש היה נעים למגע. לראות זיון ממרחק של סנטימטר חירמן אותי לאללה. היה נעים להחזיק את הביצים כשהזרע עף לתוכה של שולמית. כשהוא גמר היא אומרת לו שמאחר ועשיתי לו טוב אז שניהם ימצצו לי ביחד. הוא מלקק את הביצים שלי, היא מכניסה את הזין שלי לפה ממש בלי לזוז. היא גם דוחפת לי אצבע משומנת לתוך ישבני. ככה עמדנו כמה רגעים כמעט בלי לזוז ואז יצאה לי אורגזמה שאני לא זוכר הרבה שמן.
מקווה שיחזור הסיפור על עצמו.
בטוח שכל אחת מזונות השטח המתקתקות לא תשקיע ככה בלקוח/שניים ...

שולמית הזונה [ 40 + ] ליד העץ בחולות

218
אחד הסיפורים הכי הזויים שהיו לי בתחום הזנות בכלל והזנות רחוב בפרט היה עם שלומית ליד השיחים.
באחד הימים אני נכנס עם האוטו לשטח החולות על מנת לראות אם שלומית נמצאת. אני מתקרב ובחניה הקטנה אני רואה שתי מכוניות חונות. אני נוסע עוד טיפה ובין השיחים אני רואה ששלומית עושה לי סימנים עם הידיים לבוא...
אז.. מצד אחד יש את עניין החשיפה שיכול להיות בעייתי... אבל מצד שני.. יש את ההתרגשות של החגיגה...
אז כמובן שהחנתי את האוטו והצטרפתי..
אני נכנס לממלכה של שלומית ונגלה לעיני המחזה מרהיב.

אני רואה את שלומית מולי ערומה עם הציצים שלה עולים ויורדים והרגליים פתוחות לרווחה וכל הכוס שלה פעור, וזאת כאשר היא רוכבת על מישהו שהזין שלו תקוע בתוך תחת שלה, והיא עולה ויורדת מהזין שלו..
איזה שני גברים נמצאים בתנוחה מעניינית, כאשר אחד מהם עומד ליד הפה של שלומית ומאונן ומידי פעם מכניס לה את הזין לפה,
אבל...
הגבר לידו גם מקבל את הזין לפה... ההוא שעומד פשוט מעביר את הזין שלו בין הפה של שלומית לפה של הבחור השני...

האמת?
מוזר... מישהו משתתף באורגיה הזאת בשביל למצוץ..
אבל?
כל אחד והתחביבים שלו, באמת שאני לא צר עין..
מהון להון, הוצאתי את הזין שכבר עמד כמו טיל, התקרבתי לפה של שלומית (מהצד השני של הבחור ) על מנת לדחוף לה את הזין לפה.
היא מוצצת לו ואז עוברת למצוץ את הזין שלי וככה כמה דקות מוצצת פעם בצד ימים ופעם בצד שמאל..
באיזה שלב היא כנראה התעייפה, ירדה מהבחור שהיה תקוע לה בתחת, נשכבה על הגב וביקשה שיזיינו אותה בכוס.. אמרה שהיא חרמנית וחייבת זין בכוס..

ההוא שהיה כל הזמן בתחת שלה, כנראה גמר ונראה מסטול ובלי כוחות, שני הגברים האחרים היו עסוקים כאשר אחד מהם המשיך למצוץ לשני..
אני פשוט התיישבתי על הברכיים מול הכוס הפעור שלה שהיא פןתחת עם שתי הידיים שלה..והתחלתי לעשות ביד.
תוך כמה שניות גמרתי כאשר כל הזרעונים שלי נשפרצים על הכוס הורוד שלה, והיא נהנחת... איזה זרע חם.. תמשיך.. איזה זרע חם.. איזה מחרמן..

לקחתי מגבונים לחים וניקיתי את עצמי, הוצאתי 50 ש"ח ושמתי לידה והסתלקתי...
לא יודע איך זה הסתיים ומי המשיך לתקוע אותה, אבל האמת? באותו רגע הרגשתי שמיציתי ושאני חייב להסתלק.
זאת פשוט הייתה אודגיה מקרית לאור היום של עוברים ושבים.
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”