פעם ראשונה שראיתי את הבחורה הזאת
נמצאת בסוף הנסיעה של רחוב היצירה ממש לפני הכיכר
בחורה גבוהה עם עקבים, רזה, שיער שחור ואסוף עם קוקו
כנראה תימניה בהירה או מרוקאית, לא סגור על זה
עצרתי לידה, ולשאלתי ביקשה מאה בשביל מציצה וזיון. שאלתי לגבי מציצה חשופה, הסתכלה עלי קצת וכנראה החליטה לזרום איתי ונתנה לי תשובה חיובית.
נכנסה לאוטו ולקחה אותי לאיזה חניון שבתוכו מתחם סגור שנכנסים אליו עם האוטו. בקיצור, מקום שקט ודיסקרטי לחלוטין.
שואלת אותי אם אני זורם איתה מחוץ לאוטו.
כמובן שהסכמתי,
יצאנו החוצה, הורדתי מכנסיים והתיישבתי על מכסה המנוע של האוטו.
מה שהיה טוב בעניין הוא שהאוטו נשאר דלוק והאורות של האוטו גם עבדו, אז באמצע הלילה אני מזיין ברחוב באור מלא.. סבבה לגמרי..
הבחורה הורידה חולצה והתגלו ציצים קטנים ושובבים ופטמות קטנות שלמגע אצבעותי התכווצו וגרמה לה לרעידה קלה..
הבחורה הורידה את המכנסיים והתגלה גוף רזה ומחרמן, טוסיק קטן וחריץ מגולח למשעי.
חן התחילה למצוץ חשוף במשך כמה דקות, שאלה אם אני רוצה רק מציצה עד הסוף(כנראה שמוכנה לגמירה בפה, לא שאלתי אבל הבנתי ככה), אבל הגוף הנערי שלה כל כך חירמן אותי שאמרתי לה שאני מעדיף גם סקס.
המשיכה למצוץ ולאחר מעא מדי זמן הודיעה לי שהגיע הזמן לזיין (מיהרה מדי לדעתי).
הלבישה קונדוo, נשענה עם הגוף על מכסה המנוע והגישה לי את התחת על מנת להחsיר לה מאחורה, כאשר היא עומדת על קצות האצבעות שאני חkילה לא ינסה להחדיר לחור האחורי....
הכוס שלה צר מאד, אבל לא מספיק משומן..
הרגשתי שהשפשוף לא מספיק זורם, אז אחרי איזה שתי דקות אמרתי לה שצריך קצת להרטיב את הכוס.. הפסקנו, ירקה רוק על האמצבעות והרטיבה את הכוס בהכנסת אצבע פנימה ונעמדה שוב בעמדה אחורית..
המשכתי לפמפם אותה אבל לא היה מספיק חיכוך בשביל שאני אגמור ככה..
שלפתי החוצה והורדתי את הקונדום, העמדתי אותה מולי עם הגוף העירום והנערי שלה (היא נראת עם בגדים בערך בת 25 ובלי בגדים בת 17 בלי הראש..), נשענתי על הרכב והתחלתי לאונן עם יד שמאל כשיד ימין שלי מלטפת את הכוס שלה, שלפתע עם האצבעות שלי בכוס שלה.. הרגיש לי דווקא מאד רטוב..
ככה בערך כשתי דקות עד להשפרצה המיוחלת שנראתה כמו יריה של מישהו שלא גמר איזה שבועיים...
בכל מקרה, איך שגמרתי, נתנה לי מגבונים, התלבשה במהירות וממש יצאה מהר ברגל מהמתחם והשאירה אותי לבד..
לדעתי היה סבבה, למרות שהרגשתי את האי נוחות שלה מזה שאני לא גומר מספיק מהר.. ונשארה לי הרגשה של תקתוק
בכל מקרה, בשביל 100 ש"ח היה סבבה ומספק.
חן, תימניה/מרוקאית בבורסה בשבת בלילה
2ראשית קבל ח.ח על הדיווח.
על פי התיאור שהעברת נראה כי אני מזהה את אותה בחורה שנמצאת דרך קבע אחרי ביתן מפעל הפיס
וצמודה לספסל שלפני הכיכר המרכזית,אחת הבודדות שעדיין מתמידה ומאיישת דרך קבע את מתחם הבורסה.
אף פעם לא עצרתי וחקרתי אודותיה שכן מראה פניה המאורכות בשילוב האף הנשרי שלה תמיד הרתיעו אותי
וגרמו להרגשת ירידת חשק.
מקווה שאנו מדברים על אותה אחת ושחלילה לא גרמתי עוול לאחת אחרת...
בכל אופן,
תודה על השיתוף המושקע,
כיף לקרוא דיווח מפורט שכזה.
על פי התיאור שהעברת נראה כי אני מזהה את אותה בחורה שנמצאת דרך קבע אחרי ביתן מפעל הפיס
וצמודה לספסל שלפני הכיכר המרכזית,אחת הבודדות שעדיין מתמידה ומאיישת דרך קבע את מתחם הבורסה.
אף פעם לא עצרתי וחקרתי אודותיה שכן מראה פניה המאורכות בשילוב האף הנשרי שלה תמיד הרתיעו אותי
וגרמו להרגשת ירידת חשק.
מקווה שאנו מדברים על אותה אחת ושחלילה לא גרמתי עוול לאחת אחרת...
בכל אופן,
תודה על השיתוף המושקע,
כיף לקרוא דיווח מפורט שכזה.
3אכן קריסטל - מדובר באותה אחת
אכן מדובר במקום שאתה מתאר, ואף התתיאור שלך של הפנים המוארכות והאף הנשרי.
בכל מקרה..
לפי התיאור שלך זה היא נשמעת כמו איזה מכשפה מהאגדות..
אבל האמת היא פשוטה - יש לה פנים תימניות טיפוסיות, דומה להרבה בחורות שאני רואה כשאני מסתובב בשכונת התקווה...
אכן מדובר במקום שאתה מתאר, ואף התתיאור שלך של הפנים המוארכות והאף הנשרי.
בכל מקרה..
לפי התיאור שלך זה היא נשמעת כמו איזה מכשפה מהאגדות..
אבל האמת היא פשוטה - יש לה פנים תימניות טיפוסיות, דומה להרבה בחורות שאני רואה כשאני מסתובב בשכונת התקווה...
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
4[QUOTE=צעיר לנצח]
אבל האמת היא פשוטה - יש לה פנים תימניות טיפוסיות, דומה להרבה בחורות שאני רואה כשאני מסתובב בשכונת התקווה...[/QUOTE]
ממליץ לשנות כיוון ולהסתובב בראש העין...
אבל האמת היא פשוטה - יש לה פנים תימניות טיפוסיות, דומה להרבה בחורות שאני רואה כשאני מסתובב בשכונת התקווה...[/QUOTE]
ממליץ לשנות כיוון ולהסתובב בראש העין...