דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם)
332ביל"ו:
אם אתה מגיע מהמרכז המסחרי הראשי סע לכיוון צפון (ישר) בצומת תחלוף את תחנת הדלק "פז" משמאל, עוד מאתיים מטר מימין תפגוש את הנבחרת. ממליץ להמנע מהתנסות עם ולדה (תקתקנית ולא שירותית..).
בהצלחה!

333[QUOTE=יודלע]באיזה מקום בהר ציון נמצאת מרינה?[/QUOTE]
בצד לכיוון קיבוץ גלויות, ליד בנק לאומי
334היום היה יחסית שקט. אבל מי שמחפש את אלינה (זאת שפעם עבדה בבורסה) היא עכשיו בחולון - היא עברה לחולון באופן קבוע.
היא צבעה את השיער שלה לשחור טיפה קשה לזהות אבל נשארה שמורה . היא עומדת בפלד
337למומחי קוקסים של מנדרין:
אתמול בשעה 18:00 נצפתה מישהי צעירה יפיפייה עולה ויורדת מאוטו אחד לשני ללא הפסקה. המיקום: רחבה צפונית של מנדרין, באיזור של הקוקסינלים. לבשה שמלה שחורה, צמודה קצרה.
לשאלתי האם קוקסינלית - ענתה שלא. שאלתי אם חתכו לה - אמרה שלא אך עם היסוס קל. חייב לציין שהקול שלה לא נשמע גברי.
עם זאת, כמעט משוכנע שכן מדובר בקוקסינלית שעברה ניתוח. מי שזה הכוס תה שלו - מומלץ. ממה שקלטתי היתה מאוד אדיבה מבחינת זמנים וכאמור נראית פיצוץ.
338אתמול יצא לי להיות באזור ת''א,קפצתי להר ציון,לצערי לא היה שמה כלום,ממש כלום,אפילו לא בחורילות(לא רלוונטי בשבילי),הייתי באזור השעה 03 בלילה.
לדעתכם יש משהו בחולון או במנדרין בשעות האלה?
המשכתי לת.מ הישנה בסוף הלכתי לאחד המכונים באזור תמורת 100,לא משהו שצריך לדווח עליו.
לדעתכם יש משהו בחולון או במנדרין בשעות האלה?
המשכתי לת.מ הישנה בסוף הלכתי לאחד המכונים באזור תמורת 100,לא משהו שצריך לדווח עליו.
339היי ,אחרי המון זמן שלא הייתי בעסק עשיתי אתמול כמה סיבובים בהר ציון ראיתי שם איזה רוסיה בלונדינית מבוגרת אמרה 50 מ 100 מ+ז עשיתי סיבוב נוסף חזרתי ראיתי מישהי שמנמנה קצת שער שחור ערוך פנים לא משהו עצרתי לידה שאלתי מה יש להציע אמרה תפריט רגיל רק שעל מציצה רצתה 70 הורדתי אותה קצת במחיר חשבתי 2 דקות ואמרתי יהיה מה שיהיה , היא עלתה נסענו עצרנו איפו שצריך בדרך דיברנו קצת אמרה שקוראים לה חלי,לקחתי בסוף את כול החבילה סגרנו על 90 ש''ח
כסף עבר ידיים עברנו לאחור הורידה חולצה התגלה חזה נחמד אומנם נפול קצת , נתנה מציצה טובה עם קונדום(קצת מפחד בלי מבחורה שברחוב) אחרי זה זיון קצר ולבית בקיצור היה נחמד. אמרה לי שהיא עובדת שם כול יום חוץ מ שישי
340מצאתי שיטה טובה להוריד את המחיר של בחורת שרוצות מחיר יקר וממש מוגזם.
לפני מספר שבועות בתמ"י ראיתי מישהי שנראית טוב, עצרתי לידה ושאלתי כמה?
היא ענתה לי 200 ש"ח מציצה וזיון.
אמרתי לה, למה לא 100? כל הבנות לוקחות 100 ש"ח, היא ענתה, זה מה יש.
נסעתי עשיתי סיבוב וחזרתי שוב אחרי כמה דקות, שוב שאלתי כמה, היא ענתה 200 , אמרתי יקר והמשכתי לסוע.
ככה עשיתי 3-4 פעמיים עד שבפעם החמישית היא אמרה לי , אתה יודע כולם אומרים לי יקר,
טוב נו בוא ב - 100 ש"ח (:
ביחד איתכם זה יהיה יותר קל, בואו ננסה כולנו להוריד טיפה את המחירים.