כ זונות בשעות הבוקר - דף 13 - סקס אדיר

זונות בשעות הבוקר

122
השבוע העלאתי את איריס מכביש 42 (מהצמד ציפי ואיריס)
סגרנו על 50 שח למציצה עם קונדום. עברנו למושב האחרורי, איריס על ארבע , מרימה רגל כדאי שאוכל לשחק ולהכניס לה אצבעות ואז החלה במציצה מטורפת! בלי הפסקה, בלעה את כל הזין...ופשוט לא הפסיקה
אחרי שגמרתי המשיכה למצוץ עד הטיפה האחרונה.
האמת, אחת המציצות
איריס בעלת חזה גדול, מבוגרת, לא נראית מי יודע כמה אבל בהחלט חובה לקבל ממנה מציצה
תהנו.

זונות בשעות הבוקר

125
הייתי לאחרונה אצל איריס, עדיין מאוד ממלצת- כמובן לאלו שאוהבים את המראה (העלת טיפונת במשקל)- בעיני היא אלופה !

כמו כן, אני מתחבר לבקשה לגבי האביבית ההיא מאשדוד, הייתי רוצה פעם אחת לנסות אותה...
לשעבר גבינט (חזרתי אחרי חודש בחו"ל והסיסמא לא עבדה יותר...)

זונות בשעות הבוקר

126
שלום חברים.
היום בצהריים (ד) בשעה 12:30 עברתי במקרה בתל ברוך.והנה הפתעה . כל העמדות מאויישות היו שם לפחות 8 בנות אולי חלקם קוקס. בכל מקרה מצבת כ"א מרשימה. לא דגמתי עקב לוז צפוף . וחוסר דיסקרטיות. היו במקום הרבה רכבים. שהסתובבו או סתם חנו והנגים ישבו וצפו בפעילות .

זונות בשעות הבוקר

129
צהריים טובים,
ראיתי היום את הגברת.....הרבה זמן לא הייתה...פותרת תשבצים כמו שכתבו קודמיי...
אכן נראית מבוגרת.....
אמרה שנמצאת עד 14:00,
לא דגמתי, לא הטעם שלי, אבל אולי מישהו יפתיע עם תיאור הביקור אצלה....?
מה עושה? ברכב? בחוץ?

זונות בשעות הבוקר

130
דיווח על איריס וציפי,

קודם כל חזרו למתקן מקורות על כביש 42, לפני שבועיים הייתי עם איריס, 50 שקל מציצה מקונדמת, ממש מציצה טובה, יש להן מאחורה מזרן כזה יצאנו מהאוטו אני בעמידה היא יושבת על המזרן מצצה בטירוף וכמובן תוך כדי אפשר לגעת איפה שרוצים, היה ממש נחמד, לקח לי מלא זמן לגמור ולא אמרה מילה.

עם ציפי הייתי קצת מזמן משהו כמו חצי שנה, היו לי רק 80 שקל וכנראה שהייתה מחוסרת עבודה אז הסכימה, עשינו במושב האחורי, מצצה בלי, לאחר מכן הלבישה קונדום ונשכבה על הגב, מוצצת מעולה וגם הסקס סבבה, שוווה את הכסף בתכלס.

תהנו.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”