לפני כמה חודשים התחלתי לראות אותה בחולון,מסתובבת בשמלה סגולה ומה שנראה כמו מיליון תיקים.
בגדול,היא נראתה כמו תיירת שהלכה לאיבוד.היה לה קטע מוזר של לחצות את הכבישים כל הזמן ולעמוד באמצע התנועה,מה שבמקום שיקל על לגשת אליה,ממש הקשה על זה.
אם חשבת ש"הנה היא שם,אני רק אעשה פרסה" אז עד שהגעת היא כבר חצתה את הכביש ונעלמה.
בכל אופן,אחרי שבועיים שהיא נצפתה על ידי בחולון,היא הופיעה פתאום במנדרין.
שוב,שמלה סגולה,המון תיקים ומחשוף נדיב.
אפשר אגב לראות שהיא מלאה וכנראה לא הכי צעירה.
וויזואלית, לא הטעם שלי,אבל צד שני,היא אף פעם לא הסתובבה במרכז הרחבה,מה שהתאים לי אישית.
הפעם הראשונה הייתה "בטעות", כאשר חלפתי על פניה והתכוונתי להמשיך לנסוע,אבל היא דפקה על החלון.
עשיתי לה תנועה של "אני לא מעוניין" אבל היא התעקשה וצעקה שהיא צריכה טרמפ...
פתחתי לה את הדלת (הדלתות שלי תמיד נעולות כשאני מסתובב באיזורים כאלה,יש חצופות שמנסות להיכנס בכוח...הציל אותי לא פעם מקוקסינל).
היא ביקשה טרמפ עד הכיכר ואכן נתתי לה.
בדרך הקצרה היא סיפרה שהיא "עובדת בסקס",וכשעצרתי לשחרר אותה,שאלה אם אני לא רוצה...
התלבטתי ובסוף הסכמתי.
שילמתי 100,בלי לסכם שום דבר מראש.
ירדה לי עם קונדום,קונדום שהיא הביאה (כל הכבוד!) אבל חוץ מזה,הגוף שלה לא היה זמין מדי.
הייתי צריך לחפור בין השכבות בשביל להגיע לתחת לא סקסי בעליל,ולשדיים לא יכלתי להגיע כי היא שכבה עליהם בזזמן המציצה.
אחרי שגמרתי הבנתי שלא בא לי יותר,וסתם זרקתי 100 על מציצה,אבל ניחא.
היא חפרה...
אמרה שאני "חמוד" ותיחקרה לי ת'חיים...מאיפה אתה...נשוי?...גרוש?...
ואז עברה למשהו שרק הגעיל אותי עוד יותר...היא התחילה לדבר עם קול של תינוק ושאלה אותי "אתה חושב שאני יפה?"
"בת כמה אתה חושב שאני?"
אני בנאדם מנומס אז אמרתי לה "30"...
היא אמרה "באמת? אז שתדע שאני בת 47!"
חפרה חפרה,ועוד ביקשה להישאר באוטו קצת בשביל להתאפר ולהתלבש.
השאירה לי טלפון (מי שרוצה שיבקש בפרטי...אני לא השתמשתי בו מאז)
הפעם השניה הייתה כמה ימים מאוחר יותר,בנדרין גם.היא עמדה ליד הכיכר המצויירת בכניסה ועוד זכרה אותי.
הפעם ביקשתי רק מציצה ונתתי לה 50.
הפעם היה פחות טוב.נראה היה שפתאום צמחו לה שיניים שלא היו פעם שעברה.ונאלצתי לתפוס לה את הראש ולזיין אותו רק בשביל להתקדם לאנשהו.
בגדול,היה מאכזב למדי,ואחרי הכל היה הטקס הקבוע שלה של לחפור לי עלי,ועל עצמה ובסוף להתאפר אצלי באוטו כאילו אני איזה סלון כלות.
פעם שלישית הייתה כבר שבועיים מאוחר יותר,והפעם באתי במוד לזיין.
אמרתי לה על ההתחלה שאני רוצה סקס ונתתי לה 100.
אין לי יותר מדי לפרט...היא לא מצצה לי לעמידה מלאה.לא היה כל כך איפה לעשות (המושב האחורי היה בשימוש) וכל תנוחה שלא עבדה רק הורידה לי מהזיקפה עוד ועוד.
בסוף היא שאלה אם אני רוצה שהיא תמצוץ לי בלי,אולי זה יעזור...אבל לא רציתי להסתכן ואמרתי לה שלא משנה...
היא כל הזמן ניסתה לשחק אותה פסיכולוגית בקטע של "מה קרה?" "למה לא לנסות?"
ואז התחילה להאשים אותי שזה לא עבד היום כי הייתי טרוד במשהו אחר.
בפועל כן,הייתי טרוד שעברתי מלזיין פיליפינית צעירה וכוסית בחינם*(סיפור ליום אחר) ללזיין סבתות בכסף...
בכל אופן,זרקתי אותה חזרה במקום בו אספתי אותה ומאז לא שבתי.
יצא לי לראות אותה עוד כמה פעמים במנדרין בעיקר,אבל כל פעם שאני עובר לידה,אני מאיץ וחולף על פניה.
הפעם ביקשתי רק מציצה ונתתי לה 50.
הפעם היה פחות טוב.נראה היה שפתאום צמחו לה שיניים שלא היו פעם שעברה.ונאלצתי לתפוס לה את הראש ולזיין אותו רק בשביל להתקדם לאנשהו.
בגדול,היה מאכזב למדי,ואחרי הכל היה הטקס הקבוע שלה של לחפור לי עלי,ועל עצמה ובסוף להתאפר אצלי באוטו כאילו אני איזה סלון כלות.
פעם שלישית הייתה כבר שבועיים מאוחר יותר,והפעם באתי במוד לזיין.
אמרתי לה על ההתחלה שאני רוצה סקס ונתתי לה 100.
אין לי יותר מדי לפרט...היא לא מצצה לי לעמידה מלאה.לא היה כל כך איפה לעשות (המושב האחורי היה בשימוש) וכל תנוחה שלא עבדה רק הורידה לי מהזיקפה עוד ועוד.
בסוף היא שאלה אם אני רוצה שהיא תמצוץ לי בלי,אולי זה יעזור...אבל לא רציתי להסתכן ואמרתי לה שלא משנה...
היא כל הזמן ניסתה לשחק אותה פסיכולוגית בקטע של "מה קרה?" "למה לא לנסות?"
ואז התחילה להאשים אותי שזה לא עבד היום כי הייתי טרוד במשהו אחר.
בפועל כן,הייתי טרוד שעברתי מלזיין פיליפינית צעירה וכוסית בחינם*(סיפור ליום אחר) ללזיין סבתות בכסף...
בכל אופן,זרקתי אותה חזרה במקום בו אספתי אותה ומאז לא שבתי.
יצא לי לראות אותה עוד כמה פעמים במנדרין בעיקר,אבל כל פעם שאני עובר לידה,אני מאיץ וחולף על פניה.
אז מה יש לנו לסיכום.
מבוגרת,בת 47.מלאה.שמה פיאה!
חזה גדול ורך.
חופרת!באמת!
מחירים סטנדרטיים.
רוצה שיתקשרו אליה (כל פעם שפגשה אותי רצתה לתת לי מספר,אז אמרתי לה שיש לי כבר,אז שאלה "אז למה אתה לא מתקשר?!")
מבוגרת,בת 47.מלאה.שמה פיאה!
חזה גדול ורך.
חופרת!באמת!
מחירים סטנדרטיים.
רוצה שיתקשרו אליה (כל פעם שפגשה אותי רצתה לתת לי מספר,אז אמרתי לה שיש לי כבר,אז שאלה "אז למה אתה לא מתקשר?!")
יורדת עם אבל (מסתבר) שאפשר לסחוט ממנה בלי.
מאובזרת (מגיעה עם קונדומים משלה)
מאובזרת (מגיעה עם קונדומים משלה)