כ ויקי - רכבת באר שבע - סקס אדיר

ויקי - רכבת באר שבע

1
הגעתי קצת אחרי 11 בלילה לאזור הרכבת בבאר שבע. בחניונים הקטן והגדול אין כלום. ממשיך לכיוון בנין הוט ורואה שתי בחורות עומדות ביחד. נראות רוסיות יחסית צעירות (סביבות גיל 30). אחת שיער שחור גוף חטוב. השניה בלונדינית שמנמנה עם ציצים גדולים. לא השמנה המעשנת שמי שמסתובב שם מכיר אותה אלא מישהי פחות שמנה ויותר חביבה. נעמד לידן ופותח את החלון. ניגשת הבלונדה. 100 למציצה 200 לזיון. אמרתי תעלי ונסענו למקום מסתור באזור. קצת סמול טוק וקלטתי שמדובר בבחורה חמודה. התכנון היה מציצה כי אני לא אוהב לזיין באוטו ובכלל הייתי עם אוטו חלופי קטן יחסית שנתנו בחברה לכמה ימים. אבל פתאום כשהייתה באוטו מה זה בא לי לשכב איתה. סגרנו על 150 ועברנו לספסל האחורי. הורידה חולצה ותחתונים ומתחת לחצאית נגלה לי כוס יפה ואפילו הריח בסדר גמור. טרפתי את הגוף שלה. ינקתי את השדיים הרכים והגדולים, ליקקתי את הטוסיק והירכיים השמנמנים שלה. הבחורה בכלל לא מלחיצה. כשהייתי מוכן באתי מעליה והיא חיבקה אותי חזק חזק עד שהתפוצצתי.

בדרך שהחזרתי אותה למקום שבו עמדה אמרה לי שאפשר לקחת אותה לדירה באזור בתשלום של 50 שח לבעל הדירה.

ויקי - רכבת באר שבע

3
אם מגיעים מכיוון הכיכר של הרכבת וממשיכים מזרחה כשהפארק משמאל אז ברמזור אכן פונים שמאלה. לגבי המציצה - שמה לי קונדום על ההתחלה ככה שכל האקט היה מכוסה. בכל מקרה אינני נמצץ ללא קונדום.
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”