כ הבורסה, 3 לפנות בוקר - סקס אדיר

הבורסה, 3 לפנות בוקר

1
לאחר יום עבודה ארוך הגעתי רכוב לשם בלילה, מובל ע"י השמוליקון שרצה את שלו...
היצע הבנות בסביבה הפתיע אותי. ברחוב הבונים בכיכר, יושבת בחורה גדולה ושמנה, אדירת ציצים הנשפכים ממש מהמיני המוגזם שלבשה. נראתה אנטיפתית ונסעתי הלאה.
בכיכר השניה הפעילות שוקקת יותר. בחורה (או לא, נראתה די גברית...) עומדת ונחטפת כל שניה ברגע שחוזרת. לא היתה יפה במיוחד אז לא הבנתי על מה ההתלהבות, אבל איש איש וטעמו. המשכתי.
בצמוד לתחנת הדלק ישבה רוסיה בת 40 לערך, צחורת עור עם פנים יפות, אבל גם היא היתה קרירה ואנטיפתית.
בסופו של דבר התבייתתי על רוסיה אחרת, גם היא בת 40 לערך, רזה מאוד, שיער עם קוקו, לבושה יפה במיני ומעיל פרווה חמוד.
דיברתי וענתה בקול שקט מאוד. 100 מ+ז.
הנהנתי. יצאתי מהרכב והובילה אותי לבניין לא גמור בסביבה. להפתעתי היתה שם בחורה צעירה ויפה, מאופרת ולבושה יפה עם תסרוקת מוקפדת, מן הסתם נערה עובדת גם כן, שנמצאה כורעת באמצע חירבון באותו הרגע שנכנסנו.
השתיים החליפו במהירות כמה מילים ברוסית והמחרבנת הצטנפה בפינתה והסוותה עצמה ככל שיכלה.
הגברת הובילה אותי לחדש המדרגות שם התיישבה מולי למציצה, אך בעדינות הקמתי אותה, ביקשתי שתתפשט והסכימה.
היא היתה מאוד נעימה בדיבורה ובמעשיה ולא הראתה שום סימני גסות או לחץ.
לעיני נגלה גוף רזה ביותר, חזה פצפון ושטוח לגמרי, אם בכלל היה שם משהו, פות מגולח ועור חלק ורך.
הלבשתי את שמוליק, היא הסתובבה אלי והתכופפה ווהתחלנו. ההתחלה לא היתה קלה - מעולם לא חדרתי לכוס כה צר... דחקתי בעדינות, מילימטר אחרי מילימטר, עד שהצליחה לקלוט את מלוא אורכו של החבר.
ההזדווגות נמשכה כמה דקות במהלכן גנחה, ספק מכאב ספק מהנאה, והשתדלתי להיות עדין ככל האפשר.
בדחיקה אחת חזקה פלטתי את כל הלחץ שהצטבר בי במשך השבוע ושלפתי את איברי מתוכה.
הושיטה לי מגבונים, התלבשה באיטיות ועזרתי לה ללבוש את מעילה.
הצעתי לה טרמפ לאן שתרצה, אך סרבה בחיוך. המשכתי לדרכי רגוע וחזרתי הביתה להשלים שעות שינה.
כשאתה צריך לירות- תירה, אל תדבר!
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”