כ לנה שדרות הר ציון - סקס אדיר

לנה שדרות הר ציון

1
אז הסיבוב הקבוע מתחיל באזור התחנה המרכזית. מפוצץ בניידות משטרה שבודקות מכוניות סתם ככה.
ממשיך לאזור הקצה הצפוני של הר ציון וגם שם מלא משטרה.
נוסע לקצה הדרומה של הר ציון, סיבוב אחד וכלום, סיבוב שני וכלום, סיבוב שלישי והקוקסינליות עוצרות בכוח ומבקשות טרמפ לחולון.
מיואש כבר עושה סיבוב רביעי ושניה לפני שאני מסובב את ההגה ועף משם פתאום מופיעה לנה. ישר מול הכספומט של בנק לאומי.
לנה - אזור גיל 35 ומטה, 1.60 בקושי, שיער חום, פנים נאות, גוף רזה וחזה גדול (סיליקון) יחסית לגוף.
אומרת 100 מציצה וזיון - אומר לה תעלי.
מציעה ביוזמתה מציצה חשופה (ללא תוספת). אחלה גוף יש לה ואחלה זיון. המציצה סבבה.

לנה שדרות הר ציון

3
בשבועיים האחרונים יצא לי לראות מספר פעמים את אותה לנה שנראת בהחלט מצוין לעומת אותן בחורות קבועות הסובבות
את איזור בנק לאומי,חצאיות המיני בצבעים שונים שהיא לובשת וחולצותיה הצמודות מבליטים היטב את גופה החטוב ובתוספת
פנים חיינניות אין פלא שלא זקוקה היא לעמידה ממושכת על מנת להשיג קליינט.

שני בערב,
באזור הכספומט פגשתי בה מתהלכת ונעצרתי,כאן המקום להבהיר כי לא מדובר באותה לנה העומדת בקביעות בפינת
רחוב וולפסון יחד עם חברתה הג'ינג'ית וכי במקרה זה מדובר בבחורה אטרקטיבית יותר שכן גילה צעיר יותר ומראה
פניה יפים יותר לטעמי.

במגרש שומם עברנו לאחור, לנה הורידה את כל בגדייה תוך חשיפת גוף שזוף בנוי לתלפיות כאשר ציור קעקוע מקשט
את זרוע יד שמאל שלה והתחילה במציצה חשופה סבירה לחלוטין בו בעת משחקת היא באצבעותיה בשני האגוזים
על מנת להעניק תחושת סיפוק טובה, כך כשתי דקות שלאחריהן הלבישה הגנה תוך התעניינות מהי התנוחה שארצה
להעביר איתה את זמני.

בחרתי הפעם בתנוחה בה היא תתחבר אלי במצב ישיבה,ידיי שאחזו בישבנה הרגישו הייטב את קפיצות גופה בעודה
משתדלת לא להתעייף מהר מידי,שדייה המוצקים התבררו טבעיים לאחר שעלתה מחשבה שהתהדרה ביופי הסיליקון.
עברו כמה דקות עד שעברנו לתנוחת השכיבה בה חדרתי למערתה המגולחת עד ההתרוקנות הסופית.

בסך הכל בחורה חיובית הזורמת ללא תלונות כשבסיום כל מפגש שולפת שקית כדי לשמור על הניקיון.

שעות פעילות: 19:00-23:00
עלות התענוג: 100 ש"ח.
ותק עבודה: חודשיים, ואין בכוונתה לעבוד כך כל החיים.

ותודה ל- horneyBamb שהאיר את עינינו.

לנה שדרות הר ציון

4
קריסטל ידידי,
אתה ואני על אותו קו
סביר להניח ש"תקענו" אחד את השני בפרסה שעל הר-ציון (זר לא יבין זאת).
לנה חמודה, אבל לצערה היא תמשיך לעבוד עוד זמן רב, עד שהסם יגמור אותה.
שנים שאני צופה בבחורות חדשות שבמשך הזמן החיים קורעים להן את הצורה.
בודדות הצליחו לצאת מהזנות. נקווה בשבילה שתצליח.
בכל מקרה, אחלה דיווח . מכבד את העלמה ואת הכותב.
בברכת "נפרגן למי שמגיע"
ק.
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”