כ באר שבע בחודשים האחרונים - סקס אדיר

באר שבע בחודשים האחרונים

1
אהלן חברים, בחודשים האחרונים יצא להסתובב הרבה ברכבת בש, הנה כמה דברים שיצאו לי, אתחיל מה רע ולטוב

1. לא זוכר את השם, עומדת בכניסה לרכבת (לא חניה קטנה) מטר 65 בערך גוף סבבה לגמרי לא שמנה, נראת מזרחיתמרוקאית
פעם ראשונה עצרתי, אמרה לי 100 שקל מציצה וזיון, אמרתי בסדר ונסענו לחניה בסוף, מציצה -על הפנים לא להתקרב מוצצת עם שינים כאילו אוכלת אותו לא שווה שקל, אחר כך עברנו לזיון, גם שם התחילה לבלבל את המוח על אח שלה שיצא מהכלא ועוד המון המון שטויות וכמובן שכואב לה, גמרתי ונסעתי
אחרי כמה חודשים עוד פעם אני רואה אותה, אמרה לי 200 שקל מציצה וזיון, בהתחלה חשבתי בפעם הראשונה אולי קרה משהו אז נזרום לעוד פעם אולי יהיה יותר טוב, אותו דבר, הפעם עליתי את הטריק הקטן שלה, מציצה עם שניים בשביל שתעבור מהר לזיון, ואותו סיפור שכואב לה אחרי דקה, הייתי עצבני הפעם פימפמתי 25 בכיף בלי להקשיב למילה שלה, לא היה איכפת לי אם כאב או לא כאב,
יותר לא חוזר, לא שווה שקל
דבר נוסף שהכי עיצבן אותי זה שהיא לוקחת את הכלי ועושה כאליו הוא נכנס - בין הכוס ליד שלה, חושבת כולם מפגרים
להתרחק ממנה

2.בחניה הקטנה וגם בחניה של הרכבת לפעמים עומדת בחורה אחרי 11 בלילה, רוסיה נראת טוב, 35 גג, 100 מציצה 200 זיון, הלכתי על מציצה- תענוג! אומנם עם גומי אבל מקשיבה לכול בקשה מציצה מעולה, זיון לא יצא לי - שווה לבקר

3. אם ממשיכים לכיוון הביג מהרכבת ברמזור פונים שמאלה עומדת שם בחורה רוסיה עם שיער קצר נראת מבוגרת לכיוון 40, 150 שקל מציצה זיון, מציצה מעולה זיון טוב, חבל שלא עושה דוגי

4. אם אני לא טועה זאת קטיה, בחורה גדולה, חזה ענק, בהתחלה חשבתי אם ללכת על זה או לא, 100 מציצה 200 זיון, הלכתי לזיון
בחורה מדהימה, מתמסרת מוצצת עם גומי - בלי גומי עוד 50 שקל, נישקה לי את החזה לאט התחילה מציצה היה מעולה מוצצת טוב עם כול הפה, גם הזיון היה מעולה - הכי רטובה שיצא לי לדגום וכמובן עושה דוגי ממליץ.

עברתי גם ליד האיצטדיון אמרו כאן על מישהי, אין כלום

שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”