כ סיבוב ראשון בצפון תא - סקס אדיר

סיבוב ראשון בצפון תא

1
אהלן. חדש בסצנה, בד"כ לקוח של מסאז'ים.
אחרי קריאה במשך תקופה כאן, ניסיתי את מזלי ולהלן תוצאות.
הסיבוב החל ב 14.30 וכלל את תל ברוך בואכה מנדרין.
האם תל ברוך עולה 30 ₪ כניסה 24/7 או רק ביום? לא נכנסתי כי היה נראה מלמעלה ריק לגמרי, אולי בגלל מזג האויר.
המשכתי צפונה, העליה לבסיס חסומה.
המשכתי למנדרין. להבנתי, מדובר ברחבה החולית מצפון למלון. אחרי סיבוב ארוך, מצאתי, דווקא בכניסה, רק קוקס אחד, בעעעע, כמעט הקאתי.
מבואס, הסיבוב הסתיים. מבקש תובנות עצות והמלצות מועילות. נא לחסוך בציניות במידת האפשר.
אין כמו הכרת הטוב, אז... תודה לכם שתרמתם את חלקכם לחכמת ההמונים

סיבוב ראשון בצפון תא

2
סיבוב מס' 2 בוצע ב 18.30 בערב. להלן מסקנות ותובנות מתומצתות, בצירוף כמה שאלות מעשיות.

כשהגעתי היו המון רכבים בתנועה, האסוציאציה שעלתה לי בראש הייתה חגיגות יום העצמאות. אולי 15 רכבים ברונדלים... לא דיסקרטי בשיט.
המצאי: כ 3-4 נשים ועוד כמה קוקס, רובן בשביל המערבי צמוד לקצה החניון, חלקן ישובות ברכב עם תאורה פנימית קטנה. לא הייתי נוגע באף אחת מהן גם לא עם מקל, ואני לא בררן גדול...
אגב קוקס, לפעמים הזיהוי לא ודאי, אבל מי שלא בקטע - שיצא מנק' הנחה שכל מי שחשודה כקוקס, אכן כזו...
עוד אגב, וזה אגב גדול - למי שלא שולט טוב במקום, חובה להיות עם שתי עיניים על הדרך. לכל מי שאין רכב בעל מרכב גבוה: חוסר תשומת לב ותדפוק את השאסי - עולה הרבה יותר מבחורה היי-קלאס...
ועוד דבר, אני לא כל כך מבין איך הדיירים באיזור לא מתלוננים, ואיך המשטרה מעלימה עין. יש ממש תחושה של קרנבל שם באיזור. אולי הגעתי בשעה הכי עמוסה, ובכל זאת... יצאתי עם תחושה שזה עניין של זמן עד שייעשה שם סדר.
לאחר כחצי שעה, התייאשתי ונסעתי הביתה.
ועכשיו לשאלות, ברשותכם.
האם יש לצפות למצוא בחורות על הכביש ממנדרין לכיוון תל ברוך?
איפה לחפש בצד הדרום מערבי? על הכביש הסלול או ברחבת העפר?
האם יש סיכוי למצוא שם מישהי ממש מוקדם בבוקר? בחמש וחצי שש ככה?
האם המחיר המקובל הוא 100 למ+ז? האם אפשר לסגור על מ בלבד בתעריף מופחת?
אשמח לכל מידע נוסף שיועיל, וכן, קראתי את המדריך...
שואל ברצינות... תודה מראש לעונים, ותודה לסופר להטיב על ההתייחסות מעלה.

סיבוב ראשון בצפון תא

4
סיבוב מס 3 בוצע היום ב 6 בבוקר. אין נפש חיה, רשמו לפניכם שאין מה לחפש בכל האיזור בשעות האלה. אפילו המתעמלים עוד לא הגיעו.

סיבוב מס 4 בוצע היום ב 16.00 אחה"צ. הממצאים: כ 5 בנות, שבורות כולן. מלא מכוניות עושות רונדלים בכל הרחבה. כולם מסתכלים אחד על השני. שתי בחורות במרחק 20 מ' ממכונית עם שני ערסים, כנראה הסרסורים שמשגיחים מקרוב. ניתקתי מגע.

בחניון הדרומי שקט. קוקס אחד עם רכב דג לקוחות.

נראה לי שמיציתי אאת מנדרין ואת הסצנה. אולי איתרע מזלי ויש סיכוי למצוא מישהי סבירה שם. אך לאחר 4 סיבובים ב 24 שעות, לא מצאתי ראיה לכך.

זאת ועוד, בהינתן בזבוז הזמן והדלק - העסק נראה פחות משתלם.

מצער לראות שהפוסט נקרא 400 פעם אך ללא תגובות למעט סופר.
השקעתי בשיתוף. תשקיעו גם אתם.

סיבוב ראשון בצפון תא

5
כאחד שלא מגיע לאזור מנדרין עקב אכזבות עבר יכול רק להודות לך במאמציך להעברת תמונת מצב.
התמדתך בשיתוף רשמך,גם אם לא העלת בחכתך דבר,בהחלט ראויה לציון.

תודה על השקעתך וסבלנותך יוצאות הדופן וסליחה אם נפגעת במיעוט התגובות.

מאחל שיום יבוא ותזכה לחוויה מתקנת !

סיבוב ראשון בצפון תא

6
[QUOTE=קריסטל]
כאחד שלא מגיע לאזור מנדרין עקב אכזבות עבר יכול רק להודות לך במאמציך להעברת תמונת מצב.
התמדתך בשיתוף רשמך,גם אם לא העלת בחכתך דבר,בהחלט ראויה לציון.

תודה על השקעתך וסבלנותך יוצאות הדופן וסליחה אם נפגעת במיעוט התגובות.

מאחל שיום יבוא ותזכה לחוויה מתקנת !

[/QUOTE]

תודה לך, קריסטל

סיבוב ראשון בצפון תא

7
בתור צרכן די קבוע של מנדרין אשתדל לענות שלך כמיטב יכולתי.
שעות הפעילות הכי אפקטיביות זה בין 15 הכי מוקדם ל23.
ניתן למצוא מישהי אחת אולי מחוץ לשעות אלו.

מבחינת מיקום,אין לך מה לחפש מחוץ לשני מגרשי החניה של מנדרין, 'תל ברוך' כבר מזמן לא מתכוון לחוף תל ברוך או לאיזור ההוא.

בשעות העומס אכן יש שם מלא רכבים מסתובבים, אבל זה מה יש...הבחורות מרוכזות בצורה כזאת שאין ברירה אחרת.

לגבי משטרה...ראיתי אותם מגיעים לשם מדי פעם, חונים בצד איזה חצי שעה ונוסעים.

כן,יש שם הרבה קוקסינלים ואני מסכים עם שיטתך 'אם יש ספק,אין ספק'.

אני נאלץ לא להסכים עם הקביעה שכולן שם שבורות.
למיטב ידיעתי יש שם לפחות 4 בחורות שנראות טוב לטעמי, כאשר ב2 מהן אני לא נוגע כי הם סטריליות מדי (לא מורידה תחתונים,לא נותנת לגעת וכו'...)
יש שם רוסיה אחת עם שיער בלונד ארוך, לרוב בחצאית מיני.
מוצצת מעולה, כבר פעמים ששילמתי לה על סקס אבל מרוב שהמציצה הייתה טובה העדפתי להמשיך איתה ולגמור ככה.
היא נותנת לגעת ולדחוף,גם לתחת. יש לה חזה גדול מאוד ויפה מאוד.
סך הכל מאוד שירותית וכרגע המועדפת עלי.

יש בלונדה נוספת,צולעת, שגם טובה אבל הצליעה שלה גורמת לי לסלוד ממנה...פוחד שיכאב לה באמצע או משהו,אז הייתי איתה רק פעם אחת.

סיבוב ראשון בצפון תא

9
בוא אני אעזור לך קצת , בתל ברוך אין לך מה לעשות כי אין זונות במגרש חניה .
העלייה לבסיס חסומה ולא חושב שיש שם בחורות .
מנדרין - יש את הצד הדרומי של המלון והצפוני , בבוקר אין כמעט א, אחת בשני הצדדים , רק אחת שתיים יושבות מתחת לשמשיה בצד הצפוני , לא שוות בכלל .
הדרומי בדר"כ אין כמעט בחורות , רק מעטות שם וגם רק בערב
בצפוני יש ע"י הגדר כמה בחורות שאכן חלקן יושבות באוטו אבל אני חולק עליך , יש כמה שנראות טוב מאוד ויש את יאנה שהיא אחלה , תקרא מה שכתבו וגם אני עליה , יש גם את הרוסיה עם השיער הקצר שנראית לא רע בכלל .

סיבוב ראשון בצפון תא

10
חיפשתי את יאנה שהומלצה פה בפורום בשעות 20-22 לפני מספר חודשים נדה כלום גורנישט
בדיעבד זה לחפש מחט בערמת שחת וצריך גם טיימינג לתפוס אותה כשהיא יוצאת מרכב מה שלא קרה.
ממעיט כעסו מפחית מזונו מרבה תנועתו.
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”