כ איילין - סקס אדיר

איילין

1
מחפש את איילין הצעירה ..בת 21 יפה מאד רזה נראית פריקית ..רוסיה אבל מדברת עברית כמו צברית ...היתה התחנה המרכזית ליד בנק פועלים...שיער כהה עם קצת קרחת וקעקועים ...פריקית נחמדה ען חיוך שובבי...לא משתדלת לתפוס לקוחות...בררנית ...מישהו יודע איפה עובדת באיזה ימין ושעות .. היא נותנת נייד שלא מחובר...אבל מאד שווה היא דוגמנית
אשמח לקבל נייד בפרטי למי שיש

איילין

2
סימונד ידידי,
האם מדובר באותה אחת שפותחת במשפט "בלי אנאלי,בלי אוראלי,200 שקל"??
אם כן, לא הייתי איתה כך שאין לי את הנייד שלה ובכל מקרה מסקרן לדעת מה מיוחד בה חוץ מהמראה
שכן המחיר שהיא מבקשת נשמע גבוה ביחס למשפט הפתיחה שהיא מדקלמת !!

איילין

4
נכון זאת היא....תחמנית ...אבל היא לא מקומטת כמו רוב זונות הרחוב וזיון איתה שווה כי היא מהממת ...מה עדיף ראגינה המקומטת ? איילין שווה

איילין

5
אתמול יום ראשון פגשתי את איילין ברחוב הנגב מכוניות עצרו וכמעט רבו על הזכות לקחת אותה...אני יצאתי מהר מהרכב רצתי לכוונה ..וצעקתי "איילין...איילין"...היא נעצרה והסכימה ללכת איתי תמואת 200 דח
נכנסנו לרכב ...הלכנו למקום שקט ..הוצאתי שמיכה מהרכב ושכבנו ככה על הדשא ...( לא רצתה בחדר)
היינו כמעט כשעה ...הייתה מקסימה...חוץ מנשיקות שהתחמקה ...נתנה הכול בהתלהבות ילדותית ...לאחר אכילת הכוס הצעיר וגניחותיה ...לפתע בקשה שאכנס ואגמור
עשיתי כבקשתה וחדרתי פנימה ...לאחר מכן נסענו לטייל ביפו ...צחוקים ושיחות נפש ...כשברכב דיסק עם גנס אנד רוזס...הדליק אותה ואז לפתע בקשה שוב שארד לה ...שוב עשיתי זאת והיא מחורמנת מאד ( הייתה על נייס גאי) בקיצור עבור כ220 שח קבלתי בילוי עם דוגמנית צעירה חמה סגנון פריקית תל אביבית ...נכון לא היו נשיקות אבל זרמה טוב ...שאלתי אותה למה ש לה שם של בררנית ...סיפרה שהיו קליינטים שהכו אותה וחלק גנבו אותה ...
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”