שלום רב, צועדי פורום
השבוע יצא לעבור בשעות הקטנות של הלילה בחולון ,לא באזור של קוקסים ,אלה באזור שיש שם קבועות הרוסיות, ראיתי משהי עם משקפיים סיליקון יפה, שמלה קצרה יחיסת
כששאלתי אותה אם היא אישה -נעלבה כאילו קיללתי .בקיצור רציתי להלעות אותה אבל חששתי ,בטוח מישהו נתקל בה שם.
אזור תעשיה-האם היא גבר?
2זה קוקסינל עם שימלה כזאות רחב כתפיים קול בס גברי יש לו אוטו הוא מגיע עם אוטו שמחנה אותו שמה את האמת אין לי מושג ביכלל למה הוא עומד שמה ביכלל באיזור של הבחורות אבל שיהיה מה שכן מדובר בבן אדם חולה שמפריע שמה לבחורות לעבוד קרה מיקרה שאני העלתי את הקבועה שלי שהיא שמה והיא פשוט התחילה לצעוק על הבחורה ניגשה לרכב שלי התחילה לדבר על פיאה משהוא בקיצור שימרו את נפשכם מהדבר הזההה
tomer
אזור תעשיה-האם היא גבר?
3חרמנון אני יודע על מי אתה מדבר אחי זה בהחלט קוקסינל עם שימלה קצרה כמו שתיארת בדרך כלל באה בא עם פיאה בלודינית אבל יום חמישי הוא היא היה עם פיאה חומה גם אני לא הבנתי למה הוא עומד באיזור של הבחורות ומפריע שמה לבחורות לעבוד בקיצור הבן אדם חולה עם תעודות וקבלות הבן אדם בהחלט חולה נפש יום חמישי הייתי בחולון איזור הפלד שמה והוא היא פשוט התחיל לצעוק עליי אתה יודע מזה פיאה קרחת פיאה לא הבנתי על מה הבן אדם מדבר היה בלאגן היא הציקה לבחורה שמה לעבוד תבחורה שחיפשתי ושהעלתי אותה אמרה לי שהוא היא חולה נפש וזהוא נסעתי איתה חייב לציין שהייתי איתה פעם אחת ונהנתי גם בפעם השניה עדינה יפה נעימה אין דברים כאלה מתוקה אמיתית כתבתי עליה גם בשירשור נושא הקודם חולון איזור תעשייה
חולוני בשטח
אזור תעשיה-האם היא גבר?
4כבר מההודעה הראשונה שלך בנושא חולון איזור תעשייה הבנתי שאתה משתמש בזהות כפולה אך למרות זאת התאפקתי מלהגיב,
אבל להעלות תגובה לחרמנון עוד לפני שהתפרסמה ברבים זה באמת כבר שיא השיאים !!
אם נוח לך לעשות צחוק מעצמך אתה מוזמן להמשיך,
פעם תקרא לעצמך חרמנון ופעם יניב...
אבל להעלות תגובה לחרמנון עוד לפני שהתפרסמה ברבים זה באמת כבר שיא השיאים !!
אם נוח לך לעשות צחוק מעצמך אתה מוזמן להמשיך,
פעם תקרא לעצמך חרמנון ופעם יניב...
אזור תעשיה-האם היא גבר?
5גבר אנשים רואים הם לא עיוורים ולפי זה כותתבים משתפים ומדווחים ואין בזה שום דבר רע זה שאתה חושב שאני איזשהוא יניב או שפתחתי פה עוד פרופילים זה בעיה שלך נשמה אני סך הכול שיתפתי פה את חברי הפורום במשהוא שאני ראיתי וחוותי זה הכול אחי ושים לב שלא אני זה שפתחתי תנושא האם היא גבר פשוט ראיתי אותו אותה ולפי מה שאני עברתי שמה וחוויתי שיתפתי ואני בטוח שאתה עצמך היא או הוא הקוקסינל המדובר לכן אני לא אתפלא ביכלל שזאות התגובה שלך ואתה מגיב ככה
tomer
אזור תעשיה-האם היא גבר?
6מישהו יכול להסביר לי איפה זה האיזור של הבחורות בחולון , אני מכיר את הפלד , יש עוד מקום ?
אזור תעשיה-האם היא גבר?
7לא הייתה עם פיאה בלונד
דווקא משהו אחר לגמרי...אחת הרוסיות ששאלתי אותה ברוסית אמרה שזאת בחורה ,מוזר ...אי אפשר לדעת ..
חשבתי מישהו בטוח ראה אותה,אותו
אזור תעשיה-האם היא גבר?
8ומימתי שואלים את אחת הבחורות הרוסיות המפחידות האלה אם זו בחורה או לא חחחחחח מה אתה לא יכול לגשת לבחורה עצמה ולישאול אותה? אני חושב שאחרי שהיא תענה לך לפי הקול תבין וכמובן לפי מה שיש לה לו בין הרגליים גם תבין ליעפמים הבחורות שמה מחפשות להרוס לאחרות והרוסיות הן כאלה והקוקס הזה עם האוטו שעובד שמה עם שימלה וליפעמים עם ג'ינס חצאית מיני גם הורס לבחורות שמה תעבודה
tomer
אזור תעשיה-האם היא גבר?
10אם אתה אומר אחי רק אל תישכח לציין שפורום קוקסילניות רשמת שזיינת קוקסינל שיצא לו חרא מהתחת כול הקונדום היה מלא בחרא פנים נייר זכוכית ושהוא שדד אותך אם יש פה מישהוא שיותר בקיא בעיניין הזה זה אתה חחחחח ואל תישכח להגיד שאני כותב לך מפרופיל מיוזר מזיוף אח שלי חחחחח
tomer