כ ליסה בתל ברוך - סקס אדיר

ליסה בתל ברוך

1
לא מצאתי שום שרשור קיים עליה, אז אולי השם שהיא נתנה הוא לא נכון...
לעניין, היום הזדמן לי וזה נדיר, זמן פנוי בצהריים. בסביבות 15:00 הגעתי לתל ברוך.
היא עמדה ליד הסלעים במגרש עפר הצפוני. היא סירבה להגיד לי את שמה, ורק בסוף הזיון הסכימה. מוזר...(אבל זה גורם לי לחשוד שזה לא השם שהיא ידועה בו).

ליסה.
פנים נאות, דיבור נעים, חזה גדול+. כהרגלי, ווידאתי שהיא מתפשטת לגמרי, ונותנת להכניס אצבעות לכוס.
כרגיל, 100 ש"ח מציצה וזיון, הכל עם גומי.

נכנסה לרכב, הכסף החליף ידיים והיא התפשטה. השדיים שלה הפתיעו לטובה. גדולים, רכים ויפים. הכוס מגולח למשעי, הגוף סביר מאד, אפילו יפה.
אז כאמור, מציצה (לא מאד מושקעת), הפכתי אותה ל 69 (בהמשך אני אגיד על זה משהו). כוס טעים עם שמץ ריח של ג'ל אבל לא מוגזם. אח"כ כמה דקות של אצבעות בכוס (אני אוהב לבצע בדיקה גניקולוגית, כשהבחורה שוכבת מפושקת ואני "מחטט" לה בכוס), זיון קצר וגמירה לא רעה.
סה"כ נחמד. מאד נחמד.

אבל זה דיווח. יבש.
מה ששיגע אותי זה ההרגלים שלה (ושל זונות רבות אחרות).
לפני שהיא נתנה לי לגעת לה בכוס, שיחקתי קצת לעצמי בזין. היא התעקשה שאנקה ידיים עם מגבונים לפני שאני נוגע בה.
אח"כ, במהלך ה 69, ליקקתי ומצצתי לה את הכוס. אז קודם כל היא כל הזמן כיוונה אותי לקק את הדגדגן, וכל פעם שניסיתי ללק את החור עצמו היא הזיזה אותי. מוזר...
אח"כ, השכבתי אותה על הגב כדי לגעת בכוס ולהכניס אצבעות. כדי להרטיב קצת את הכוס, הרטבתי את האצבע עם רוק, וזה הוביל לנזיפה שלה ולניגוב הידיים במגבונים. זה לא משנה שלפני שנייה וחצי ליקקתי ומצצתי לה. מוזר...
החזה שלה גדול ויפה. כל פעם שהתכוונתי לגעת בו היא כאילו נרתעה, ואמרה לי: "בעדינות"..קצת מעצבן. באיזשהו שלב שוב נגעתי לעצמי בזין ולפני שהרשתה לי לגעת שוב בחזה - נשלפו הנזיפה והמגבון. ראבק, הזין הזה היה בפה שלך לפני שנייה...

היא לא היחידה עם הרגלי היגיינה משונים. אורית מחולון (יש כמה פוסטים שלי עליה בשרשרו על חולון) - עושה הכל. אבל אחרי שנגעת בכסף - מגבונים. כסף מלוכלך ומזוהם.
עוד אחת במנדרין (לא זוכר את שמה, היא כבר לא נמצאת) - הייתה מאפשרת הכל: בכוס, בתחת, בפה, עם גומי, בלי גומי. אבל לא הייתה מוכנה להוציא שדיים.
אנה מחולון (גם עליה יש פוסטים שלי) - חזה גדול, לא מרשה לגעת בפטמות.
וכמוהן יש כל מיני, עם הרגלים משונים.
אז זהו, זה סיכום פורים שלי בינתיים.
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

ליסה בתל ברוך

2
כאחד שנהנה לקרוא דיווחים מפורטים יכול בהחלט להיות שותף למחמאות.

הנתון העיקרי שהיה חסר מבחינתי זה הערכת גיל שכן אם מדובר בבחורה צעירה
עוד יכולתי לראות בה כאופציה.

תודה על כתיבה יפה ומנוקדת, סבלנית ומדויקת !!

ליסה בתל ברוך

3
מכיר את ליסה המדוברת.
לדעתי היא קוראת לעצמה אליסה ומפה אולי הבילבול.

בכל אופן,תקופה מסויימת היא הייתה הקבועה שלי.
בחורה נמוכה עם קארה שחור-חום.לרוב עם כובע ומשקפיי שמש.

יש לה אכן חזה גדול,אבל היא באמת קצת סטרילית מדי.
וכן,גם לי היא אמרה להיות עדין עם החזה.
אני לא רואה בזה כל כך ''מוזר'' כפי שאתה מתאר. כל בנאדם, הגוף מתנהג אחרת.
לאחת חזה רגיש,לשניה אין תחושה. האחת אוהבת אצבעות בתחת,השניה לא.

יש כמה בחורות במנדרין שבכלל לא מורידות תחתונים עד לרגע החדירה וגם אז לא נותנות לך לגעת בכלום.

גופן,זכותן.

ליסה בתל ברוך

6
פותח השירשור רוצה לדחוף ידיים לכוס של הבחורה מבלי לנקות ידיים או ללקק את החור עם הפה שלו מלא חיידקים . מה אתה רוצה? הבחורה לא יכולה לשתות אנטיביוטיקה אחרי כל לקוח. טוב מאוד שהיא נשמרת הגיינית שלא תחטוף זיהומים.
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”