כ אזור תעשיה-האם היא גבר? - סקס אדיר

אזור תעשיה-האם היא גבר?

1
שלום רב, צועדי פורום

השבוע יצא לעבור בשעות הקטנות של הלילה בחולון ,לא באזור של קוקסים ,אלה באזור שיש שם קבועות הרוסיות, ראיתי משהי עם משקפיים סיליקון יפה, שמלה קצרה יחיסת

כששאלתי אותה אם היא אישה -נעלבה כאילו קיללתי .בקיצור רציתי להלעות אותה אבל חששתי ,בטוח מישהו נתקל בה שם.

אזור תעשיה-האם היא גבר?

2
זה קוקסינל עם שימלה כזאות רחב כתפיים קול בס גברי יש לו אוטו הוא מגיע עם אוטו שמחנה אותו שמה את האמת אין לי מושג ביכלל למה הוא עומד שמה ביכלל באיזור של הבחורות אבל שיהיה מה שכן מדובר בבן אדם חולה שמפריע שמה לבחורות לעבוד קרה מיקרה שאני העלתי את הקבועה שלי שהיא שמה והיא פשוט התחילה לצעוק על הבחורה ניגשה לרכב שלי התחילה לדבר על פיאה משהוא בקיצור שימרו את נפשכם מהדבר הזההה
tomer

אזור תעשיה-האם היא גבר?

3
חרמנון אני יודע על מי אתה מדבר אחי זה בהחלט קוקסינל עם שימלה קצרה כמו שתיארת בדרך כלל באה בא עם פיאה בלודינית אבל יום חמישי הוא היא היה עם פיאה חומה גם אני לא הבנתי למה הוא עומד באיזור של הבחורות ומפריע שמה לבחורות לעבוד בקיצור הבן אדם חולה עם תעודות וקבלות הבן אדם בהחלט חולה נפש יום חמישי הייתי בחולון איזור הפלד שמה והוא היא פשוט התחיל לצעוק עליי אתה יודע מזה פיאה קרחת פיאה לא הבנתי על מה הבן אדם מדבר היה בלאגן היא הציקה לבחורה שמה לעבוד תבחורה שחיפשתי ושהעלתי אותה אמרה לי שהוא היא חולה נפש וזהוא נסעתי איתה חייב לציין שהייתי איתה פעם אחת ונהנתי גם בפעם השניה עדינה יפה נעימה אין דברים כאלה מתוקה אמיתית כתבתי עליה גם בשירשור נושא הקודם חולון איזור תעשייה
חולוני בשטח

אזור תעשיה-האם היא גבר?

4
כבר מההודעה הראשונה שלך בנושא חולון איזור תעשייה הבנתי שאתה משתמש בזהות כפולה אך למרות זאת התאפקתי מלהגיב,
אבל להעלות תגובה לחרמנון עוד לפני שהתפרסמה ברבים זה באמת כבר שיא השיאים !!

אם נוח לך לעשות צחוק מעצמך אתה מוזמן להמשיך,
פעם תקרא לעצמך חרמנון ופעם יניב...

אזור תעשיה-האם היא גבר?

5
גבר אנשים רואים הם לא עיוורים ולפי זה כותתבים משתפים ומדווחים ואין בזה שום דבר רע זה שאתה חושב שאני איזשהוא יניב או שפתחתי פה עוד פרופילים זה בעיה שלך נשמה אני סך הכול שיתפתי פה את חברי הפורום במשהוא שאני ראיתי וחוותי זה הכול אחי ושים לב שלא אני זה שפתחתי תנושא האם היא גבר פשוט ראיתי אותו אותה ולפי מה שאני עברתי שמה וחוויתי שיתפתי ואני בטוח שאתה עצמך היא או הוא הקוקסינל המדובר לכן אני לא אתפלא ביכלל שזאות התגובה שלך ואתה מגיב ככה
tomer

אזור תעשיה-האם היא גבר?

8
ומימתי שואלים את אחת הבחורות הרוסיות המפחידות האלה אם זו בחורה או לא חחחחחח מה אתה לא יכול לגשת לבחורה עצמה ולישאול אותה? אני חושב שאחרי שהיא תענה לך לפי הקול תבין וכמובן לפי מה שיש לה לו בין הרגליים גם תבין ליעפמים הבחורות שמה מחפשות להרוס לאחרות והרוסיות הן כאלה והקוקס הזה עם האוטו שעובד שמה עם שימלה וליפעמים עם ג'ינס חצאית מיני גם הורס לבחורות שמה תעבודה
tomer

אזור תעשיה-האם היא גבר?

10
אם אתה אומר אחי רק אל תישכח לציין שפורום קוקסילניות רשמת שזיינת קוקסינל שיצא לו חרא מהתחת כול הקונדום היה מלא בחרא פנים נייר זכוכית ושהוא שדד אותך אם יש פה מישהוא שיותר בקיא בעיניין הזה זה אתה חחחחח ואל תישכח להגיד שאני כותב לך מפרופיל מיוזר מזיוף אח שלי חחחחח
tomer
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”