כ אזהרה בבאר שבע בעיר העתיקה - סקס אדיר

אזהרה בבאר שבע בעיר העתיקה

1
אזהרה בבאר שבע

ראיתי מישהי ליד מלון נגב ערביה ,
נראת צעירה כוסית גובה כ160 , עם קעקוע על הציצי בצד העליון ( רואים בבירור) , וקעקוע נוסף על הגב התחתון שחומה עם איפור על הפנים, הייתה עם חברה וילד ,
ביקשה 350 לזיון . אמרתי טוב , ביקשה לחנות בחניון ולבוא מול הקיוסק עם השלט הירוק ,ולחכות ליד הקיוסק, מאחורי הקיוסק יש חדר עם קוד על הדלת.
נכנסנו לקחה כסף ואמרה תתפשט ,
הורידה רק המכנס והחוטיני שלה , אמרה בצעקה לשכב על המיטה והלבישה קונדום, לאחר מכן נשכבה על הצד ושמה יד מאחור כדי לא לחדור אליה כל הזמן החזיקה את הזין על היד ( שלא יכנס פנימה) ונאנחה בצעקות ואמרה תגמור כבר .. ניסיתי להזיז לה את היד ואיימה לעזוב את החדר..
לאחר כמה דקות של ניסיון להוריד לה את החולצה והחזיה גם נעניתי בשלילה , ולא הסכימה לגעת לה בפטמות בטענה שמניקה את התינוק שלה .

לא עברו דקות אחדות ואמרה תאונן ואני מולך , ישבה על המיטה ולאחר דקה קמה והתחילה להתלבש ועוד פעם להיאנח בצעקות , ואז אמרה תגמור לבד ואל תקרא לי ויצאה החוצה . בס"כ כ 7-10 דקות .

כשיצאתי הייתה עם נרגילה בחוץ ומסביב כמה אנשים ,שאלה מול כולם החוצפנית אם גמרתי , עניתי לה שתלמד לעשות את העבודה שלה כמו שצריך .

שירות 0
מקום ודיסקרטיות 0
חוצפה 10 .

זה מה שנקרא תבנית ללא תכלית , מסקנה להיפגש עם בנות כוסיות רק בחו"ל .

5
הזוי ברמות היה קשה לי לקורא את זה,אני לא רוצה לדעת מה עבר עלייך באותו רגע.
לפחות תיקתוק ברמת הלזיין לפחות בלי יותר מידי דברים אבל לא להוריד בגדים ועודלצעוק יאללה תגמור זה כבר רמה חדשה של זונות מסריחות בבאר שבע.
עדיף לסוע למרכז ולא להדפק ככה.
צר לי על החוויה שלך ותודה על הדיווח.

8
[QUOTE=ותיקק]היתי דופק בה כזו בעיטה שהיא היתה שוכחת איך קוראים לה,

אתה פשוט פראייר, הן בונות על זה שאתה לא תעשה בעיות , ואז הן יעבדו עלייך,
במקומך הייתי קם שם מכנסיים זריז, וזורק לה את הבגדים מהחלון.
[/QUOTE]

הסיטואציה בעייתית , יש גם הרבה גברים בחוץ ( מניח שהם גם שומרים על הבנות ששם) .

לאיום השני , החדר הוא בקומת קרקע ( אבל נתת רעיון טוב לנקמה מתוקה ) .

9
[QUOTE=platosaron]לא מבין ולא אבין לעולם איך מגיעים לסיטואציה הזאת
אתה משלם 350 שקל לבחורה שאתה פוגש בפעם הראשונה
לא שמעת עליה לא דיברת בטלפון לא יודע מי זאת
לא מבין אולי להבא תלמד לקח
[/QUOTE]

דבר ראשון , כל אחד והכיס שלו . שנית כל , לא כל יום אתה נתקל בבחורה יפה בארץ בתחום ולא באיזורים יבשים כאלה , ממש לא עניין אותי הטלפון / המספר שלה , ולא חושב שבארץ הבנות מנהלות שיחה בכלל בטלפון , אולי במקרה הטוב תקבל מחיר הוראות הגעה וניתוק בפנים.

אתה צודק , הלקח הוא לא להתלהב מאף בת Z , ללכת רק על בסיס ביקורת ( גם בחו"ל אני נוהג לחפש בפורמים דומים) , ולכן את הביקורת שלי נתתי כאן .

ואיחולים ,לבחורה בגלל רמת התודעות הנמוכה שלה בכל תחום הבין אנושי ,שיהיה כסף לתרופות וכמה שפחות תורמים כמוני .

שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”