לדעתי לא. ימי חול בד"כ
יאנה מתל ברוך - חזה גדול
83ביום רביעי בלילה החלטתי לנסות את מזלי באחד ממתחמי זונות הרחוב לאחר תקופה ארוכה של היעדרות מהגזרה החמה בארץ..
בסביבות שעה 22:00 הגעתי לתל ברוך, לאחר סריקה מהירה של השטח הבנתי שאין על מה ליבנות באיזור - עשרות רכבים מפטרלים במעגלים סביב כמה קוקסינליות, והאמת היא שחלקן נראות ממש מדהים, שדיים מנותתחים, תחת מוגדל ומראה של כוכבות פורנו, במיוחד כמו השחקניות הברזילאיות של רוקו סיפרדי למי שמכיר. גן עדן לחובבי הז'אנר..
בסיבוב האחרון שלי אני קולט מישהי יוצאת מרכב שחנה בצמוד לגדר, ביציאה לכיוון השביל עפר שמוביל להרצליה.
ניגש אליה וקולט רוסיה בלונדינית (מחומצנת), חזה גדול וצליעה קלה. 100 ש"ח מ+ז, מעלה אותה לרכב ונוסע לפינה מבודדת. הבחורה מזדהה בשם יאנה ומיד עולים לי כל הדיווחים על האוצר הזה שמסתובב בתל ברוך.
משכיבים כסאות, יאנה שולפת שדיים גדולים, לבנים ורכים, ואני מתחיל 10 דקות של לישה, ליקוק, שאיבת פטמות וכל מה שאפשר לעשות עם השדיים המדהימים הללו. יאנה לא מתלוננת ואפילו מסייעת לי ומידי פעם מגישה את אחת הפטמות לליקוק ושאיבה. בהמשך מחדיר אצבע לכוס ומגלה כוס רחב שמקבל בהמשך עוד 3 אצבעות בלי בעייה. העניין שהיא ממלאת את הכוס בחומר סיכה בכמויות מטורפות וכשאני מזיין אותה אני כמעט לא מרגיש כלום. האמת זה לא הפריע לי כי כל מה שרציתי זה את שני השדיים המופלאים האלו.
התחת מחוץ לתחום.
כמובן שאחזור לעוד הרבה פעמים...
תבלו
יאנה מתל ברוך - חזה גדול
84השבוע היתי אצלה שוב
האמת עשתה דיאטה כנראה מכוון שהיא הרבה יותר רזה ממעבר
לקחתי אותה לסט של 2 מספים.
תחילה, אמרתי לה לקקי לי את הפטמות והבטן. עשתה זאת במשך כ5 דקות עם לקקוי בטן פטמות ושוב בטן,
תוך כדי שאני נותן לה כאפות בתחת.
לאחר מכן עליתי עליה ודפקתי אותה בחזה שלה. יש לה חזה ענק מאוד והדפיקה שם היתה חוויה.
אחרי דפיקה זו במשך כ3 דק אני מעריך גמרתי לה על כל החזה וקצת על הצוואר.
לאחר שניקתה את עצמה ואני שתיתי לי בירה שהכנתי מראש, עברנו למס 2.
החלה לעשות לי בודי עם החזה על האיבר, ככה במשך דקות ארוכות. לאחר מכן עברנו לסקס
שכבה על הגבב ואני התחלתי לדפוק אותה מקדימה תוך כדי שהיא צועקת כן כן תן עוד תן עוד
אחר הפכתי אותה על 4 שם דפקתי אותה בדוגי אגרסיבי מאוד נתתי לה כאפות בתחת ופרוק דוגי עצבני
לאחר מכן הורדנו את הגומי ונתתתי לה דפיקת תחת . בלי חדירה רק מריחה על התחת ואז גמרתי עליה על התחת.
סהכ 35 דקות ברכב פרוק עצבני
יאנה מתל ברוך - חזה גדול
85אתמול קפצתי לדגום שוב את זאת
הפעם הבאתי פינוקים לשדרוג המשגל
לקחתי אותה שוב ל2 אקטים פלוס אקסטרות לפי הדרישה ב300
אקט ראשון נתתי לה לבצע בי לקוקים. ליקקה את הבטן,את הפטמות שוב את הבטן ועשתה מסג מהנה בביצים.
זמן משוער לאמור כ 7 דקות.
לאחר מכן הפכתי אותה על בטן והתחלתי לפרק אותה בדוגי.פרוק טוב של כ 5 דקות.
בין לבין עשינו הפסקה שבהפסקה שתיתי בירה וגם שיחקתי לה המון בחזה הענק שלה. ותוך כדי גם התמרחתי בכיף על התחת שלה.
לאחר מס דקות כאלו,עשתה לי מסג עם החזה על האיבר כולל מסג טוב בביצים הפכתי אותה למיסיונרית.
ככה מס דקות ואחכ דוגי שאני תופס לה חזק את החזה ונותן לה כאפות בתחת.