הלן - צעירה ערבייה מהר ציון
1שישי בערב הסתובבתי במשך שעתיים בהר ציון ותחנה מרכזית ישנה מחפש לי את המציאה הבאה.
ממש לפני שהתחלטתי לוותר, אני עובר מול התחנת אוטובוס שיש שם תמיד את האתיופית הצעירה (מול הכספומט בהר ציון) ויש שם מישהי חדשה.
עוצר לידה מבקשת 200 לרכב ו300 למלון, אם לא הייתה עם מבטא ערבי כבד וצעירה לא הייתי מסכים, לקחתי ב200.
שחומה קצת, גובה 1.60 עם שיער מתולתל צבוע בחלקו עד הכתפיים. חזה בינוני עומד, קצת קצת מלאה וגוף של מישהי שלא מתאמנת אבל עדיין בגדר ה"נראית טוב". ברגע שנכנסה לאוטו התחילה להיות נחמדה, לפני כן לא כלכך.
עברנו אחורה והיא בקושי התפשטה, הייתי צריך כל הזמן לבקש ולהפשיט אותה בעצמי (זה נבע נטו מביישנות ולא משנאה של הסיטואציה). נתנה לי מציצה של 10 שניות מקסימום ורצתה להתחיל. אחרי קצת דיבורים הבנתי שהיא פשוט לא יודעת למצוץ והיא מתביישת.... חחח היא קצת זרמה על זה כשאמרתי לה שאלמד אותה אבל עדיין, דקה וחצי מציצה והפסיקה שוב אז לא לחצתי להמשיך.
זיון סבבה, נקייה וזה לי אחד הדברים הכי חשובים. מסכימה רק מיסיונרי והכל הכל עם קונדום.
יש לה חבר שלא יודע על מה שהיא עושה, היא ערבייה נוצרייה וסה"כ בחורה שנהנית לעבוד עד כמה שהבנתי ממנה, אומרת שהיא אוהבת לפנק וכמובן, כסף.