כ שולמית הזונה [ 40 + ] ליד העץ בחולות - דף 3 - סקס אדיר

שולמית הזונה [ 40 + ] ליד העץ בחולות

23

אוקי אני באמת באמת מקווה שמשהו סוף סוף יניח את הכפפה ולא ישמור לעצמו את המידע וישתף

הלכתי לפני שבוע היא לא הייתה

הלכתי לפי התדרוך של האנשים כאן

אבל יש לי שאלה

האם זו היא

שהגעתי למקום המקום היה מתוחם בעצים ונכנסתי עם הרכב שיש שם ערמת אבנים שרופות ומשמאל למכונית על גזע עץ כזה יש מזרון אדום

האם זו שלומית המדוברת

25

ליורד בגדול - זה המקום, היית שם.

בדקתי את הנושא (אבל לא הייתי איתה כי הייתי קצר בזמן).

אז ככה:

בכוונה אני אתחיל מכביש החוף. למגיעים מחיפה, ימינה בצומת הקנטרי לכיוון מנדרין, עד השטח הריק הגדול מימין למנדרין. לוקחים ימינה בשטח הריק לכיוון צפון, ונוסעים על דרך הכורכרצפונה לכיוון הרצליה בערך 250 מטר.

מימין לדרך הכורכר עליה אתם נוסעים, ישנם פניות לדרכים חוליות פנימה לתוך השטח בכיוון מזרח, (כיוון כביש חיפה). נכנסים בפניה השניה, אבל זה לא ממש משנה כי דרכי החול מצטלבות ואפשר בעיקרון להגיע מכל אחת מהדרכים.

נכנסת בפניה השניה, עכשיו תסתכל ישר מולך, אל תיסע רק תיסתכל - קדימה אל שורת העצים שנראית ממול במרחק של כ 200 250 מטר.

העץ של שלומית ממוקם בערך באמצע השורה והוא נמוך יותר ורחב ובעל צמרת צפופה ושטוחה. ברגע שקלטת את העץ תתחיל להתקדם אליו תוך ניווט בדרכי החול. אם העץ הנכון - תראה לידו מעין כורסת בד ומאחורי העץ אזור העבודה של שלומית.

אם לא מצאת - תעצור שוב ותקח אחורה ושוב תסתכל מזרחה אל העצים ותנסה לאתר את העץ הפינתי (אחריו יש מרחק רב עד לעצים הבאים) - ושוב תתקדם אליו.

30
שלומית המוצצת העולמית , הזונה המבוגרת לא באה יותר לחוף
הצוק . העירייה חסמה בערמות עפר את כל הדרכים המובילות
לכמה דקות של כייף - והזונה לא באה יותר . אין בין קוראי
האתר מישהו עם טרקטור להזיז כמה ערמות כדי שנוכל לחזור
ולהנות מהמציצות , ההשפרצות , הזיונים מכל הכיוונים שלה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”