כ פרגית במחששה - דף 2 - סקס אדיר

פרגית במחששה

14
[QUOTE=adirsh23]

מה ההסיכוי שיאפרשוו לצלם את הבנות ולהעלות תמונות[/QUOTE]

לדעתי זה כמו הסיכוי הסיכוי שיאפשרו לצלם אותך Ouch או כל אחד אחר ולהעלות לכאן תמונות (ואני מקווה שאכן הסיכוי לכך אפסי)

מה ההבדל? היא מזדיינת ? ואתה מזדיין. היא זונה ואתה הזיין - אז אתה הגבר והתותח לך יש הרבה פחות במה להתבייש. לא?

אני מקווה שאתה מבין שעצם הרעיון פשוט מחליאDead ואתה מבין שהתלבלבתמבולבל.
מעט כבוד בין אנשים, לא צריך יותר מזה. זה מגיע אפילו לזונות

השועל מטייל בכרמים דוגם ומחפש את הזונה האולטימטיבית

לא מצאתי שועל אז שמתי תמונה של כריש

פרגית במחששה

15
למה ישר לשלול?

קודם כל אפשר להעלות תמונות לאישור עם איזו צללית בפנים.

בלי קשר לזה, אפשר גם להעביר לחבר'ה מאחורי הקלעים קריצה

בימים האחרונים ראיתי איזה ברנש מצלם מלא תמונות באזור המחששה. זה אתה? צחוק

פרגית במחששה

16
האמת ראסטי לא צילמתי כלום סתם משהו שעלה במוחי כמו המחשבה שלך מאחורי הקלעים שיהיה יותר קל לזהות
מישהו חושב שהבנות יודעות שאנחנו כאן בפורום מדברים עליהם ומחלקים מידע

פרגית במחששה

17
למען ה"תיירים", כמוני, כאלה שלא מכירים את המתחם, אולי מישהו יעשה מעשה ויסביר איפה בדיוק בהר-ציון צריך לחפש, איפה (ומה זה) ה"המחששה", היכן הם ה"כספומטים" וכו?

ולמה אני שואל? כי הערב הייתי בשד' הר ציון, בסביבות 23:00, היו שם מלא אפריקאים (גברים!), מעט זוגות (גם כן אפריקאים), מלא קבוצות של ישראלים שממש לא נראו כחלק מתעשיית המין, ו..כן, היו שתי בנות שנראו כמו זונות אבל לא הצדיקו אפילו עצירה לצורך בדיקה...

וכל הזמן שאלתי את עצמי: איפה לעזאזל זה "המחששה"???

בסוף חזרתי למקום שאני מכיר, א"ת חולון, אבל על כך בשרשוש המתאים....
http://sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=16828&PN=7

אז מי מרים את הכפפה??
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

פרגית במחששה

18
הקפצתי את השרשור המקורי כדי לקטול את התוגה והגעגוע ולבשר על חזרתה של שירן.
למי שלא מכיר/זוכר, הנה עוד שני שרשורים עליה כולל דיווחים:
אני קצר בזמן אז בכמה מילים:
שירן חזרה, זכרה אותי ומאוד שמחה שזכרתי את שמה.
עמדה בתחילת הר ציון, שעה 01:00 סמוך לתחנת האוטובוס אחרי שמפרססים בקיבוץ גלויות לכיוון צומת סלמה, איפה שהגן הציבורי.
הייתי בהלם, הייתי בשוק, הייתי המום חיוך גדול
כמה חיכיתי לפגוש אותה שוב...
מיד שמתי לב לכמה שינויים שחלו אצלה:
- רצתה שנלך לחנייה התת קרקעית של בתי המשפט (כמובן שלקחתי אותה למקום הקבוע שלי-שלנו).
- הרימה את החולצה בגאווה ועם חיוך רחב ואמרה לי: "תראה, עשיתי סיליקון" (התבאסתי, היו לה שדיים טבעיים ממש יפים).
- השמינה, ממש נהייתה לה בטן אבל עדיין כוסית.
- ריח אלכוהול לא אופייני, תמיד היה לה ריח משכר מבושם, הפעם נשאר רק האלכוהול בלי התמציות הארותמיות.
מבחינת הביצועים הכל טוב ויפה, כן נרשם ניסיון תקתוק, ניסיון מעבר מהיר מדי בין מציצה לזיון, הזכרתי לה מי אני ומה עשינו
ביחד בעבר והיא התעשתה קריצה (בהמשך הבנתי למה ניסיון התקתוק)...
מאוד נהנתי אבל נרשמה אכזבה מסוימת. העלתי אותה עם הרבה ציפיות ובעיקר זכרונות מהעבר ואין ספק שזה לא היה כמו אז.
מי שמכיר אותה יודע שהיא גם הרבה יותר fun כשהיא מרחפת קלות, הפעם עדיין הייתה על הקרקע אבל המשיכה להיות מתוקה כמו תמיד וזכיתי להיקרא "מאמי" פעמים רבות.
היא מלאה בסיפורים, חלקם שרוטים לחלוטין אבל אני אוהב אותה משוגעת כזו בהיבט חיובי.
כשהחזרתי אותה היה איזה ערס שחיכה לה, קלטתי אותו אומר לה "לאן הלכת, כמה זמן"
זה כבר הסביר הכל, אם התחילה לעבוד עם סרסור אז זה וודאי לא יכול להיות כמו פעם וחבל.
שורה תחתונה- ימיה היפים מאחוריה ובמחיר הסטנדרטי שהיא מבקשת (200 ש"ח) יש אופציה הרבה יותר מוצלחת בדמות אנג'לינה.
עם זאת, בימים שחונים אלה, היא בהחלט משב רוח מרענן ושווה בדיקה בעיקר לאלה שלא מכירים אותה ובאים נקיים
להשוות אותה לשירן של הקיץ שעבר.
תבלו...

Rusty Nail2013-06-05 09:43:30

פרגית במחששה

19
חברה בהתחלה כול המשתמשותלמינהן ניראת טוב החומרים הכימים עוד לא נונתים את את ההשפעות שלהם משער שבעוד חודש חודשיים תתחילו ליראות סהרורית במצב טוב שמטיילת שם עד סוף הקיץ היא תבלע בנוף יחד עם שאר הבנות

פרגית במחששה

20
דווקא,אולי עכשיו אחרי שהשמינה,ורכשה 'מיני מפרסת'

תהיה יותר אטרקטיבית עבורי מבעבר,אז היא הייתה רזה ועם חזה קטן בגודל של קלמנטינה

ואולי עכשיו אחרי ש'התברכה' ב 250-300 CC ועלייתה במשקל תוציא אותה מהתדמית של ה'שדופה'

מקווה שהשמינה מתזונה,ולא כתוצאה מעליית תדירות שתית בירות

superman19792013-06-06 16:10:55
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”