כ השוודית של התחנה המרכזית הישנה - דף 2 - סקס אדיר

השוודית של התחנה המרכזית הישנה

11
פשוט כיף גדול לקרוא את דבריך , מוזר לא שמתי לב לפוסט הזה עד כה .

אכן המצב קשה , כרגע חזרתי מהאיזור ואחרי 4 שעות של סיבובים חזרתי הביתה לא מסופק
והאמת היא שמרוב שהתבאסתי ובעקבות כל מה שראיתי , ירד לי החשק לגמרי .
זו הפעם הראשונה שאני חוזר מלילה ללא פירות ואני בכלל לא חרמן .

קצת כועס על עצמי על כל הלילות הללו שאני שורף באיזור .
פעם היית רק צריך לבחור מתחם . אצלי זה היה תחנה מרכזית , בורסה ותל ברוך .
גם בזמנו היה לוקח לפעמים הרבה זמן למצוא אבל בסופו של דבר היית מוצא מציאות .

היום כל מה שראיתי זה קוקסינלים , הומאוים וגברים וקוקסינלים חובבניים .
קוקסינל חובבן מבחינתי זה הגברים הדוחים האלה שמחופשים בבגדי נשים .
על הגמורות חבל לדבר בכלל , היו אולי שלוש בנות שעצרתי לידם אבל בזמן שהן מסבירות מה בתפריט
מה שאני אישית עושה זה לסרוק פנים וגוף עלמנת לבדוק דברים כמו : כמה פצעים יש לה , נקיה או לא וכמה היא מסוממת .
הרי המחירים זה או 50 או 100 .
ואני חייב לציין שאף אחת מהנוכחות היום לא עברה את רף ה 3 מתוך 10 בציון האישי שלי.

לפני שפרשתי ראיתי את זאת שדיברתם עליה באחד הפוסטים השבוע , זו שעומדת ליד המחששה בכניסה לחדרים .
עצרתי לשאול כמה זה , והיא אכן הציעה לעלות לחדר כמו שמישהו כאן כתב .
אבל בכלל לא סירבה לעבוד גם ברכב , לא העלתי אותה כי המבט החטוף על שיניה המחליות גרם לי לרצות לברוח .
לא רציתי שהשיניים האלה יגעו בשמוליק , הייתי גם בלי גומי משלי ובטח במצבה הדנטאלי המלחיץ לא נסמוך על הקונדום סוג ז'
שהיא קונה ב 80 אגורות בפיצוציה הסמוכה .

ברור שבדרך חזרה עצרתי בבורסה , בכיכר של אוויס עומד אישה כבת 45 שיכורה מהתחת ניראת מלוכלכת ועם כרס בירה
יותר גדולה משלי .
בכיכר של אהליאב ראיתי את "הדוס/ית" , הרוסיה הבלונדינית עם השיער הקצר שתמיד מטיילת עם בקבוק טובורג ביד ואת חברה שלה
עם הפנים המפחידות .

מצטער שאני לא זוכר שמות חברים , אני משתדל להכניס להארד דיסק רק את הטובות !
אבל אל חשש לא הפסדתם כלום היום .

בקיצור מרוב שיבש החלטתי לוותר .
כל הלילה בזמן הטיולים חשבתי מה אני מחפש באיזור הזה בכלל , והאמת היא שאני הולך להפחית בכמות הביקורים שלי באיזור .
בעניין הבחורה שהוטרדה , אל תשארו אדישים חברה . אם אתם נתקלים במקרה דומה תעשו מעשה ועל תמשיכו הלאה .
אבל תפעלו בחוכמה כמו ראסטי בשביל לא להסתבך עם החוק וגם בשביל לא לגמור באישפוז , הסודנים האלה נמצאים באיזור בכמויות .
אתה רב עם אחד ותוך דקה קופצים עליך עוד חמש .

ראסטי שוב תודה על הפוסט , אתה מוציא לי את המילים מהראש והופך את זה לפוסט סיפרותי .
מי שמגיע לכאן וקורא את הפוסטים שלך עלול להתבלבל ולחשוב שזו כתבת פלילים במסוף של סוף השבוע .
מזל שיש חברה כמוך בפורום שמקפידים לדווח ולשתף חוויות שכולנו עוברים , אבל אתה דואג להפוך את זה לטקסט שכיף לקרוא
ושמסכם את מה שרובנו חושבים וחווים אבל לא טורחים לשתף מתוך חוסר בכישרון כתיבה . וגם יש את אלו שהם לא כותבים כי הם
אינטרסנטים שבאים רק "לגנוב מידע" !
מוחא כפייה אצבע למעלה מוחא כפייה

נ.ב
הייתי משנה את הניק שלך ממסמר חלוד , לקונגו !
כי תרומתך בפורום ממש לא חלודה או מראה סימנים של מחלידה .
או שאולי הניק זה מהמשקה ?!קריצה
Living on the wild side of life
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”