כ עוד לילה לבן בתחנה - דף 2 - סקס אדיר

עוד לילה לבן בתחנה

14
[QUOTE=chry]אפשר לקבל תיאור יותר מפרוט רגינה[/QUOTE]
לדובדבן עם הכתיב החסר...
יש לך הספק אדיר של -תחזיקו חזק- 2 הודעות במשך 4 חודשים מאז הצטרפת לפורום וגם הן שאלות ובקשת אינפורמציה וחלילה וחס לא תרומה ו/או דיווח מצידך. גם אם אני שם את הנתון האגואיסטי והפראזיטי הזה בצד וזורם איתך, וואלה התחברת ונכנסת לשרשור, ועלה בך החשק לשאול שאלה על חברתנו רג'ינה. למה לא לפרגן ולתת מילה טובה לחבר שנתן דיווח עליה?
הרי משהו בכתיבה שלו (קרדיט לילד רע) ובדברים ששיתף עוררו בך סקרנות, תאווה וחשק, רצון לעוד. למה להיות קטן ורק לשאול שאלה? תשקיע עוד 40 שניות של רצון טוב ותביע הערכה.
תאמין לי שאם היית פועל כך, מזמן היית זוכה לתשובה, קישור ואולי אף לתמונה.
אצבע למטה

Rusty Nail2013-04-19 01:52:45

עוד לילה לבן בתחנה

15
[QUOTE=Rusty Nail]

[QUOTE=chry]אפשר לקבל תיאור יותר מפרוט רגינה[/QUOTE]
לדובדבן עם הכתיב החסר...
יש לך הספק אדיר של -תחזיקו חזק- 2 הודעות במשך 4 חודשים מאז הצטרפת לפורום וגם הן שאלות ובקשת אינפורמציה וחלילה וחס לא תרומה ו/או דיווח מצידך. גם אם אני שם את הנתון האגואיסטי והפראזיטי הזה בצד וזורם איתך, וואלה התחברת ונכנסת לשרשור, ועלה בך החשק לשאול שאלה על חברתנו רג'ינה. למה לא לפרגן ולתת מילה טובה לחבר שנתן דיווח עליה?
הרי משהו בכתיבה שלו (קרדיט לילד רע) ובדברים ששיתף עוררו בך סקרנות, תאווה וחשק, רצון לעוד. למה להיות קטן ורק לשאול שאלה? תשקיע עוד 40 שניות של רצון טוב ותביע הערכה.
תאמין לי שאם היית פועל כך, מזמן היית זוכה לתשובה, קישור ואולי אף לתמונה.
אצבע למטה

[/QUOTE]
תודה רסאטי , חסכת לי !!!
מוחא כפייהצחוקמוחא כפייה

וchry , מה שראסטי ענה לך זו התשובה שלי אלייך !

חברים אתם רוצים מידע ועזרה ?
אז תשתפו גם אחרים , ובמידה ו"אין מה לשתף" לפחות תפרגנו לאלו שכן !
את הפוסט הזה כתבתי אחרי לילה שלם של סיבובים , עייף ומסטול לגמרי .
אבל עדיין טרחתי לבוא ולשתף כאן בשביל כאלה שרוצים קצת מידע או סתם לקרוא .

1000 פעם הפוסט נצפה ורק 6-7 אנשים פירגנו במילה טובה .
כרגע 03:00 בלילה יש 108 אנשים באתר , מתוכם רק 8 חברי פורום ו100 אורחים/אוכלי חינם!

הכי גרועים זה אלו שמפחדים לשתף חוויות עם בנות שוות בקטע של "לשמור לעצמי" !!
לצערכם הבנות האלה רואות כ10 זרגים שונים ביום גם אם לא תשתפו בפורום .
אם תשתפו את חברי הפורום לפחות 6 זרגים מתוך 10 יהיו של אנשים כמוני כמוך ולא סודנים .
תסמכו עליי רוב המחלות מין שיש לזונות באיזור דרום תל אביב הם מהפליטים ....
אם ניצור מעגל של מספיק אנשי פורום שיגיעו לבנות האלה נקבל לפחות סחורה יותר "נקיה" .
וגם יחס טוב יותר מצידן , העובדה שהן מודעות לפורום גורמת להן לשפר ביצועים ואת השירות כולו
ראו דוגמא ז'ני ......

badboy252013-04-19 03:19:13
Living on the wild side of life

עוד לילה לבן בתחנה

19
באמת שיש כאן כמות אין סופית אוכלי חינם.
מילא אם הם רק קוראים להנאתם וגם הולכים פה ושם בעקבות הדיווחים (למרות שזה סוג הזוי ובזוי של אוכלי חינם)
אבל שיא השיאים הם אלה שקוראים, לא מדווחים ועוד יש להם את החוצפה לשאול שאלות על גבי הפורום
אבח הכי הכי חזירים (ברמת גועל נפש), הם אלה שרק קוראים, לא מדווחים ולא כותבים כלום בפורום, אבל אין להם שום בעיה לפנות לכותבים בהודעות הפרטיות ולשאול שאלות ולבקש בקשות.

בההההה
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

עוד לילה לבן בתחנה

20
הדבר הכי מעצבן שהאוכלי חינם עושים פה אתה יוצא לצייד מנסה לתת דיווח מהפון בשטח בזמן אמת עובר לבחורה השניה איך שאתה נכנס שוב לדווח פתאום קופצות לך הודעות פרטיות לגבי הציד פעם אחת הגבתי להם מהשטח הפציצו אותי בעוד שאלות
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”