כ דיווח חם כך כוייסתי במאות שקלים טניה תל ברוך - דף 2 - סקס אדיר

דיווח חם כך כוייסתי במאות שקלים טניה תל ברוך

11
שלום,

אני מבין אותך...קרה לי פעמיים מקרים כאלו בגלל חוסר זהירות מצידי....
פעם אחת העליתי מישהיא לאוטו בתחנה מרכזית...לאחר שסיימנו..ראיתי שהפלאפון נעלם...הרגשה מאד לא נעימה ומלחיצה..
חזרתי בבהלה לחניון מצאתי אותה ואז התחילה לספר סיפורים שאני הפלתי אותו והיא לקחה ממישהוא ושילמה לו..אחרי כל מיני וייכוחים הצלחתי להחזיר את הפלאפון..

מקרה אחר שהיה לי לפני שנה וחצי בערך הכנסתי מישהיא לרכב והלכנו לחניון...היא ספרה לי שהיא יצאה מהכלה וכל מני שטויות..
כשבקשתי שתתחיל במה סשיכמנו מראש היא דרשה שאוסיף כסף...שסירבתי היא לקחה את הפלאפון שלי בכוח..ולא רצתה לתת לי..
בקשתי יפה..כלום..היא אומרת שהטלפון מעכשיו שלה....שחקתי אותה לרגע כאילו לא אכפת לי..עצרתי את הרכב היא גם יצאה...
אמרתי לה יש לך 3 שניות להחזיר את הפאלפון...היא עזבה לי את היד והתחילה לברוח...
הבאתי לה מכה ברגל בזמן שהיא רצה היא נפלה על הפנים וחטפה מכה קשה...בזמן שהיא היתה על הרצפה הסתכלתי לה בעיניים
רציתי לתת לה אגרוף...אבל לא יכולתי להרביץ לאישה..לקחתי את הטלפון ועזבתי את המקום..כאילו התחילו להתאסף כל מיני אנשים..

לדעתי מה שהכי טוב כפי שאמר אחד מחבריי הפורום שהגיב פה mommik כדי לשים ארנק ופלאפון בלבד בפגאג" ואת הפלאפון לשים בהשתק
וגם לשים שם...לשים את סכום הכסף המדוייק..

12
פעם ויקי דפקה לי 100 שקל והארנק נותר לו פצוע על רצפת הרכב
אבל נקמתי בה בדרכי שלי. מאז אני בא עם 100 שקל ושאר הכסף במקום אחר (פעם קלטתי את הבעת פניה שהבינה שהארנק ריק ומיותם.

חוץ מזה שהן מוצצות טוב הן גם גונבות נהדר - הן עושות את זה כהרף עין.
יש צורך להיזהר - כמובן שמספיקה עקיצה אחת והלקח נלמד
מה שאתה נותן זה מה שתקבל

13
אין משתמש , מה קורה ?

אני קורא את התגובה שלך ומקלל בקול רם את 2 הזונות, שרמוטות ,אוכלות התחת
ששמן הוא: ויקי - זונה בת זונה כייסת,מסוממת שאת הסטאז' שלה עשתה לפני כמה שנים טובות
בסימטאות הבורסה.

מוניקה - זונה כלבה , שהאמת מבחינת גוף נראית הרבה יותר טוב מויקי. גם זו עשתה את ההרצה
בכיכרות הבורסה ר"ג.

אחי, באמת שבאסה לקרוא שכייסה אותך ועוד ב 500 ש" !!! הלוואי שייפול עליה איזה
שודד ירוקן אותה מכל המזומן, יפשיט אותה , יתקע אותה וישאיר שם ערומה.

באזור הזה - בכיס בדיוק את הסכום . הארנק, נייד סגורים היטב תא מטען.

בשיטה הזו, אם תמשיך לפקוד את הזונות הללו, והן קולטות שאתה לא פרייאר - כל פעם מחדש
הן יתרצו שהן מחכות ללקוח אחר, או שיתפנו עוד 20 דק וזאת כדי לייבש אותך מעל שעה וכו'
יעלו איתך רק אם מצב הכיס שלהן חרבנא.
זרום עם זה איכשהוא ותיישם את ההמלצות. בכלל כל שאר האנשים היקרים.

דרייבר

14
דרייבר !!
אתה יודע לפעמים באלי ללכת אליה שוב סתם לדפוק לה מכות
אני לא מפחד לא מהסוסורים שלה ולא מהעוזרים שלה זה הדבר האחרון שמטריד אותי
מטריד אותי שאם אני יתחיל אולי אני לא יפסיק
ופדיחות לשבת בחדר חקירות שחברה שלך בחוץ
אבל בכל זאת כפרה על הכסף כפרת עוונות
מה שמשגע אותי איך!!?! ארנק בשמשייה עניים עלייה איך ריבנו של עולם לא ראיתי הסרטים דברים כאלה

15
כמעט כל אחד מאיתנו בתחילת הדרך חווה גניבה כזו או אחרת אבל אתה נפלת על הגנבת הכי מקצועית באיזור. אם היא היתה יוצאת במופעי קסמים היא היתה מאוד מצליחה.

חבל לאכול את הלב. היא הביאה עליך את המכה באלגנטיות וכל מה שנותר לך לעשות זה להשלים עם הפגיעה באגו ולשכוח מהסיפור.

17
[QUOTE=zainman]בא לי ללכת אלייה ולהניח את הפאוץ עם ה"כסף" במקום גלוי, רק שבמקום כסף היא תמצא עקרבים או איזה נחש חמוד. לא בעיה לארגן משהו בסגנון... אפשר גם סתם כסף של מונופול.[/QUOTE]
רעיון לא רע,בסגנון 'אפקט הפחד'
צחוק
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

18
שימו לב חברים אזהרת מסע (או המלצה)
היום בשעה 01:30 נצפתה ויקי עם המירס. ישר זיהיתי אותה. אומרים "משנה מקום משנה מזל" פעם ראשונה שאני רואה אותה בבורסה. נצפתה ברחוב הרקון קרוב לרחוב היצירה.

אני זוכר את מציצותיה המופלאות.
שאלתי כמה אמרי 100 מציצה וזיון. אמרתי לה רק מציצה אני רוצה אמרה 70, אמרי בלי אמרה 100. המשכתי לנסוע וחזרתי לאחר כמה דקות. לאחר כמה דקות בלי עבודה עלתה ב70 ויצאתי ונכנסתי מפיה נמרצות במושב האחורי והמלטף של הC5.
עונג צרוף
קיבלה מנה גדולה לפה. מגבון ולילה טוב
מה שאתה נותן זה מה שתקבל

19
ויקי ומוניקה כבר עשר שנים יחד.התחילו כנערות טובות בת"מי ותחילת הר ציון ואחר כך עברו לחניון המקורה ליד תחנת הדלק בבורסה.כשהמשטרה ניקתה את האזור הן עברו לתל ברוך.שם הן התנחלו עם ג'יפ מפואר ומירסים. עם הזמן ויקי נהייתה גנבת מיקצועית ,והקישקושים במירס מסייעים להסחת הדעת של הקליינט.בסך הכל היא מסכנה.בקיצור,ניסחפתי לנוסטלגיה של הביבים.

20
wizard חביבי

תיזהר רק לא ליפול ברשת של ויקי. היום היא בבורסה מחר בתל ברוך , מחרתיים - לך תדע.....
השרמוטה הזו באמת מתוחכמת , ויש לי הרגשה שיש איזה סרסור שדואג לה ולקולגה.

היא לא עולה עם כל אחד, והכל תלוי במצב הכיס, מצב הגניבות וכמובן מצב נדיבות הלקוח.

בהצלחה !!!!!

דרייבר
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”