כ סיור ברצועת השנאז - דף 2 - סקס אדיר

סיור ברצועת השנאז

12
אה ברחוב המפעלים,תודה

יש אחת נורא רזה,עם שיער חום ערוך,עיניים ירוקות גבוהה,בדר"כ עם ג'ינס קעקוע של שרשראות מעטרות את זרוע ימינה,נצפת בקיבוץ

גלויות בדיוק במעבר חציה,לפעמים ניתן למצוא אותה ברחוב צ'לנוב(לפעמים עולה מהקונגרס)/העמל

היו כמה פעמים שראיתי אותה מחוקה(בטח זאת לנה..)
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

סיור ברצועת השנאז

13
יופי של דיווח, נהנתי במיוחד לאור ההתייחסות לתפאורה מסביב. תודה שבחרת לשתף ולהשקיע מזמנך, תיארת היטב את הנראה והנעשה מנקודת מבט של צייד.

הדברים שלך הזכירו לי נשכחות בהקשר הבא:

[QUOTE=adirsh23]

מה שגרם לה להיות רדומה כמו גופה במיטה [/QUOTE]

אני מכיר מישהו כאן בפורום שלנוכח סיטואציה דומה היה מוסיף את המשפט "בלי גמירה מפה אני לא יוצא" ומתפרק בהשראת סרטי
ה- SLEEPING GIRL... :)

לסיום:
סופרמן, אתה מרגיש טוב?
רק שאלה אחת לאדיר?
ממש התחשבת בו... סחטין.

Rusty Nail2013-06-18 00:03:48

סיור ברצועת השנאז

14
חח ראסטי,אין על הדיווחים(דיווחים מדהימים,עוצרי נשימה),שלך וגם קריסטל,הצטרף למועדון הציידים,בתקווה שכולם פוסעים לשם..

ראסטי,תוכל לענות למה ששאלתי,האם זאת לנה,'המדוברת' ?

סיור ברצועת השנאז

16
אתמול החלטנו לצאת לצייד(אני והשמוליק שלי), מגיעה למתחם בשעה 8 וחצי בערב, מתחיל בהר ציון המקום ריק אפילו לא קוקסנליות שם משם יורד למרכזית גם שם המקום ריק כאילו כול הזונות נעלמו,
בסביבות 8וחצי קולט מישהי יושבת בין התחנות אוטובס בהר ציון על הספסל עוצר היא נגשת ישראלית לא גובהה קצת מלאה יש מצב לבטן קצת הריונית עגילים באוזן השמאלית דורשת 200 האמת לא ניראת משהו שמצדיק את המחיר ממשיך הלאה,
בסביבות 9 מאחורי הכספומטים ניתקל במישהי בשם סימה עוצר לידה היא אומרת חבל לך על המאמץ לא מזמן חילקו צוויי הרחקה לכול הבנות שועובדות ל 30 יום ביקשה טרמפ לחולון לקחתי אותה איתי לשם ,
בת 38 רזה שיער שחור ארוך מחוסר הצעה היתפשרתי איתה על מציצה ב 50.
ממשיך בסיור בחולון לא מוצא כלום ששווה בדיקה, .
ממשיך משם לתחנה המרכזית גם שם המצב לא מזהיר מלא קוקסנליות ,נתקל במייה שגם עליה דיווחתי בכניה לחדרים 100 שקל כולל החדר .
ממשיך בטיול באזור ב 12 וחצי נתקל בקארינה זו עם הקארה האדום הגבוהה גם עילה דיווחתי בעבר בין התחנות אוטובוס בהר ציון .
עושה עצירה לאכול משהו גברת טאבון לא הייתה במקומה היה מר טאבון.
בהמשך הסיור בסביבות 2 בלילה רואה ליד הר ציון 48 על הכביש 2 אתיופיות על הכביש, לרגע הביצים שלי פתחו בשירה וי אר דה צמפיון חשבתי לרגע שניתקלתי במציאה שהיא חלומו של כול צייד,עוצר לידן אחת ניגשת לחלון ביקשה עזרה אם אני יכול לתת להן טרמפ הבנתי שאלה לא בנות עובדות ממשיך בדרכי.
מגיע לחולון בתקווה למצוא את ניקול בסביבות 3 עוצר בחניון של סלכלום,
ניגשה אלי אחת הקוקסנליות ביקשה סיגריה שאלה כמה שאלות ניסתה לשכנע אותי לבוא איתה אומרת שכול הבנות באזור נרקומניות גמורות ומי שניראת טוב היא קוקסנלית כניראה שהיא לא מכירה את כולם,
אמרה אתם תמיד שואלים שמות תן שם של אחת שניראת נורמלי אוו טוב אני מכירה את כולן פה , ניקול מכירה היא ענתה ונתנה תיאור דיי מדוייק למה שהחברה פה מתארים אני אישית לא דגמתי אותה ואומרת כול פעם שהיא נעלמת לכם היא נוסעת לתאילנד לסדר את הכוס לא יודע עד כמה זה אמיתי אוו שזה סתם נסיון למשוך אותי להעלות אותה.
בכול אופן כמה שלא טיילתי בחולון לא ראיתי כלום שווה דיווח עליו.

סיור ברצועת השנאז

17
אדירוש,הקוקסינלית,ליד בנין הפרימיום(המשביר) 'שווה' מבחינת מראה חיצוני גם ממני ביקשה סיגריה,וגם אני שאלתי אותה,לגבי ניקול

אמרה שלא ראתה ולא מכירה, אגב היא יכולה למשוך אותך,רק במידה ואתה נמשך,לקוקס

סיור ברצועת השנאז

20
טירון ירוק ידידי,

אם אתה לא מבין למה אדיר הסתובב שש שעות, אז אתה לא חולה כמונו.
זו לא המציצה וזה לא הזיון במאה ₪. זה הצייד. זה לראות בחורה
ולנסות לעקוף את הרכב שלפנייך בפרסה, כדי להגיע ראשון. זו
המקלחת לקראת, הגילוח, החירטוט שאתה ממציא כדי לברוח מהבית....
ואז אתה אומר לעצמך שלא תתפשר היום. שתמצא את החדשה, זו שלא
היית איתה עדיין, אבל כולם מדברים על השירות שלה. וזה כמובן
לוקח לא מעט זמן.
אז כן, זו הוצאה גדולה מבחינת דלק, לכן או שמחנים מדי פעם את הרכב כשיש
דעיכה קלה בשטח, או שתתייחס לזה כאל יציאה לכל דבר. אני יכול להסתובב
גם עד הבוקר, אבל יש לי מחויבות משפחתית.

בברכת "חייבים לזיין"

ק.
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”