2 הצעירות -חדשות יחסית בבורסה
12סופרמן בחייאת קריפטון, חלאס להתעלל בשפה ובקוראים.
אין הודעה שאתה כותב ובה אין לך לפחות 2 שגיאות כתיב ילדותיות.
הפעם: א - זה landrover לא landroover!
land = אדמה, ארץ rover = נודד
ב - אפשר לומר "העליתי חרס" או "לא העליתי כלום", אבל אי אפשר לומר "לא העליתי חרס"!
בכלל, אני מציע לך לבדוק את מקורות הביטויים לפני שאתה מעתיק אותם מחברי הפורום ומשתמש בהם לצרכיך. ידע כללי יועיל לך בחיים הרבה יותר מדיווח זה או אחר בפורום סקס, תאמין לי.
אין הודעה שאתה כותב ובה אין לך לפחות 2 שגיאות כתיב ילדותיות.
הפעם: א - זה landrover לא landroover!
land = אדמה, ארץ rover = נודד
ב - אפשר לומר "העליתי חרס" או "לא העליתי כלום", אבל אי אפשר לומר "לא העליתי חרס"!
בכלל, אני מציע לך לבדוק את מקורות הביטויים לפני שאתה מעתיק אותם מחברי הפורום ומשתמש בהם לצרכיך. ידע כללי יועיל לך בחיים הרבה יותר מדיווח זה או אחר בפורום סקס, תאמין לי.
13מוזלי,'מחיה שפת רחוב העברית'
בחייאת זומזום,תפעיל מונה..תנוח לבנתיים בבית,או שתזמין את קיפי בן קיפוד ותוציא לו קוץ קוץ(ותשחק 'דוקים') ,כי ניראה לי שהמנוחה
בבית מחרפנת אותך
מה לעשות שאני לא בקיא כמוך בצקצוקי לשון,על זה כבר העלת אותי אל הגרדום

superman1979 2013-06-24 00:06:31
בחייאת זומזום,תפעיל מונה..תנוח לבנתיים בבית,או שתזמין את קיפי בן קיפוד ותוציא לו קוץ קוץ(ותשחק 'דוקים') ,כי ניראה לי שהמנוחה
בבית מחרפנת אותך
מה לעשות שאני לא בקיא כמוך בצקצוקי לשון,על זה כבר העלת אותי אל הגרדום

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!
ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
14סןפרמן לא ממש הבנתי את ההודעה שלך יש שם הרבה ערבובי מילים.
אבל בכל מקרה אספתי אותם בערך בשעה 11 וחצי. תנסה ביום אחר בטוח יהיו
15KING,באיזה יום זה היה,והאם הבחורה השווה,הייתה עם שיער אסוף,בצע שחור או חום,ומכנס ג'ינס קצרצר ועקבים שחורים ,כמו כן האם
נותנת לגעת למטה(מגולחת ומריחה טוב?) ומתפשטת עד הסוף
נותנת לגעת למטה(מגולחת ומריחה טוב?) ומתפשטת עד הסוף
16אז ככה קפצתי הלילה לבורסה על מנת לאתר את השווה,כמעט שעה של סיבסובים,אך ללא הועיל
עד אשר אני מגיע לרמזור ביציאה מהטבון,מצליח לקלוט ראש מבצבץ אסוף לקוקו,בדיוק איפה שנעלמה לי פעם קודמת,עלתה על
אוטו,כמעט בלתי אפשרי להשיג אותה,מאוד 'מבוקשת'
מה שעוד יותר מדליק אותי,שוב פעם סיבוב בכיכר אליהב,ראיתי את הזונה הותיקה בלונדינית הרזה,עם חצי שיניים,שאלתי אותה האם
היא מכירה אותה,אמרה לי שכן,עוד ידעה למסור ששמה הוא 'טלי' ושהיא לא חדשה,אם כך אז איך זה שאף פעם לא יצא לי לראות את
אותה עלמה צעירה,עוד נצפו בכיכר הראשונה הקוקס הספרנית,מה שמוזר בכיכר אליהב ישבו 2 בחורות אשר לא ניראו 'כעובדות' עם
בחור קצת שמנמן ועם משקפיים,לא היה נעים לשאול האם הם עובדות(מצד שני מה יש להן לשבת שם באיזור הזונות)
יש מצב שאלו 2 הבחורות ש KING דגם אותן,אחת בלונדינית טיפה מלאה,ניראה לי עם שיער מחומצן והשניה,עם שיער שחור יותר
חלק טיפה ארוך,עם קוקיה
ושהיא עובדת בעיקר בלילות,נקווה שפעם הבאה יהיה יותר מזל
superman1979 2013-06-24 05:46:16
עד אשר אני מגיע לרמזור ביציאה מהטבון,מצליח לקלוט ראש מבצבץ אסוף לקוקו,בדיוק איפה שנעלמה לי פעם קודמת,עלתה על
אוטו,כמעט בלתי אפשרי להשיג אותה,מאוד 'מבוקשת'
מה שעוד יותר מדליק אותי,שוב פעם סיבוב בכיכר אליהב,ראיתי את הזונה הותיקה בלונדינית הרזה,עם חצי שיניים,שאלתי אותה האם
היא מכירה אותה,אמרה לי שכן,עוד ידעה למסור ששמה הוא 'טלי' ושהיא לא חדשה,אם כך אז איך זה שאף פעם לא יצא לי לראות את
אותה עלמה צעירה,עוד נצפו בכיכר הראשונה הקוקס הספרנית,מה שמוזר בכיכר אליהב ישבו 2 בחורות אשר לא ניראו 'כעובדות' עם
בחור קצת שמנמן ועם משקפיים,לא היה נעים לשאול האם הם עובדות(מצד שני מה יש להן לשבת שם באיזור הזונות)
יש מצב שאלו 2 הבחורות ש KING דגם אותן,אחת בלונדינית טיפה מלאה,ניראה לי עם שיער מחומצן והשניה,עם שיער שחור יותר
חלק טיפה ארוך,עם קוקיה
ושהיא עובדת בעיקר בלילות,נקווה שפעם הבאה יהיה יותר מזל
17superman
אם אני עושה 1 + 1 יוצא לי 2 , סתם.... יוצא לי שהטלי הזו , בלונדה , רזה מקלונת ,חצי שיניים
זאת אותה אחת שדיווחתי עלי בכמה פוסטים קודמים "טלי מהר ציון". מובן שפעם צבועה בלונד ופעם כתום מזעזע
ופעם היא גם מזדיינת , אני מקווה...........

היא מדלגת בין הבורסה שתמיד היה הבסיס המקורי שלה לבין הכספומט בסוף הר ציון בואכה קיבוץ גלויות,
מן הסתם - משנה מקום משנה מזל.
אל תצפה לאיזה משהו מיוחד בנדון.
18אחי,לא בטוח שאנחנו מדברים על אותה אחת(גם ההיא ניראת רוסיה?) לא הגעתי לקירבה כזו,על מנת לבדוק מה מצב 'העששת' אצלה
בשיניים(או שלפחות אתה מתכוון לאותה אחת),ההיא שראיתי,לבושה מכנס ג'ינס קצר,בדיוק עד 'המנוע'(מאוד מחרמן)
רגליים סקסיות להפליא ולא רזות כמו גפרור,של הגמורות מהר ציון ,נעלה עקבים שחורים בערך 5 ס"מ
שיער חלק אסוף בקוקו צבע שיער שחור או חום,חזה בינוני על גבול הגדול,לא יודע אולי שמה כריות או שזה פוש אפ
בשיניים(או שלפחות אתה מתכוון לאותה אחת),ההיא שראיתי,לבושה מכנס ג'ינס קצר,בדיוק עד 'המנוע'(מאוד מחרמן)
רגליים סקסיות להפליא ולא רזות כמו גפרור,של הגמורות מהר ציון ,נעלה עקבים שחורים בערך 5 ס"מ
שיער חלק אסוף בקוקו צבע שיער שחור או חום,חזה בינוני על גבול הגדול,לא יודע אולי שמה כריות או שזה פוש אפ
19אז ככה מפה לשם,הגעתי לבורסה,בככיר החיצונית,ליד דוכס הפיס,עמדה הספרנית הקוקס,וחברה ישראלית בלונדינית מחומצנת,מלאה
בתובל,כלום,בכיכר אליהב גם כלום חוץ מזונה מבוגרת,עם שיער שחור חלק,אחרי אין ספור סיבובים,ביצירה,ליד לאומי,עמדה דורין
התפלאה שלא העלתי אותה אחרי שראיתי אותה בפעם השלישית,במנחם בגין 'השווה' לא נמצאה
בכיכר אליהב,הפעם ראיתי את ויקה ללא מוניקה(אוףף)
אמרה לי מציצה 100 שקלים,החלטתי לנסוע להר ציון השעה היית 4:30
חוץ מזקנה מבוגרת באיזור הכספומטים,לא היית אף אחת,גם בתמ"י לא משהו 'להתגאות' בו
אם מישהו מאתר,או איתר את 'השווה',אשמח לקבל אינפורמציה עליה,כולל משקל מים,BMI תקין לא תקין ושאר ירקות,תודה
בתובל,כלום,בכיכר אליהב גם כלום חוץ מזונה מבוגרת,עם שיער שחור חלק,אחרי אין ספור סיבובים,ביצירה,ליד לאומי,עמדה דורין
התפלאה שלא העלתי אותה אחרי שראיתי אותה בפעם השלישית,במנחם בגין 'השווה' לא נמצאה
בכיכר אליהב,הפעם ראיתי את ויקה ללא מוניקה(אוףף)
אמרה לי מציצה 100 שקלים,החלטתי לנסוע להר ציון השעה היית 4:30
חוץ מזקנה מבוגרת באיזור הכספומטים,לא היית אף אחת,גם בתמ"י לא משהו 'להתגאות' בו
אם מישהו מאתר,או איתר את 'השווה',אשמח לקבל אינפורמציה עליה,כולל משקל מים,BMI תקין לא תקין ושאר ירקות,תודה
20סופרמן תקשיב טוב אחי !!!
ברגע שאתה מגיע לרח הזה הקטן לפני הטאבון , אתה מרים טלפון לויקי, או שפשוט מאתר אותה פיזית
אם תצוץ פתאום , ואומר שבאת למוניקה.
מוניקה הזו (אמרתי לך שבפנים היא לא משהו) אבל גוף מזמין זיון, נמצאת בצד השני - כלומר הגעת לרמזור
פונה ימינה לכביש הראשי ובהמשך מסתכל ימינה , מה שנקרא מקביל לכביש ולאזור של המאפיה.
כל הסיפור הזה החל מסביבות 1 - 1:30 , לאחר שהזונות האלה עזבו את תל ברוך ושמו פעמיהן
לבורסה