כ שלי - מציא(צ)ת העונה - חדשה בהצ - דף 2 - סקס אדיר

שלי - מציא(צ)ת העונה - חדשה בהצ

11
שוב תודה רבה לכל המפרגנים - זה תענוג ממש לכתוב כשיש פירגון כזה - שאפו לכם מוחא כפייה

קריסטל, אני כמובן אמשיך לחלוק את חוויותי כאן וגם כמובן לקרוא דיווחים מעניינים של אחרים שמהווים לי טריגר לדגימות - כמו למשל דיווחו של הפרופסור על אלינה בסלמה 175 - שהביא אותי גם לדגום אותה ולדווח.

אבל, האמת היא שבחודשיים האחרונים אני ממש ממעט להשתמש בסקס בתשלום כי דיי ירד לי החשק - ודווקא עכשיו אישרו לי לקבל חברות חיוך בחודשים הפוריים שלי שהייתי מת לדווח לא קיבלו משום מה משתמשים חדשים - חבל.

אני התחלתי בסקס בתשלום לפני שנה בערך ובשיטוטים באינטרנט הגעתי במקרה לאתר הזה וגיליתי את דרום ת"א (רוב תודות לפורום כמובן) בהתחלה התלהבתי ואני חושב שאחרי חצי שנה עשיתי כמעט את כל הזונות בדרום ת"א שבטווח מחירים של 100-250 ש"ח בשיא הגעתי למצב של כמעט התמכרות שהייתי מגיע שלוש פעמים ביום לאזור - וזה עלה לי בכל הזמן הפנוי שלי בחוסר שעות שינה ווגם בהרבה מאוד כסף.

לפני כמה חודשים התחיל לרדת לי ההתלהבות - נראה לי כי פשוט כבר לא היו לי חידושים באזור ולכן גם ההתרגשות פחתה ואולי גם כי זה הטבע שלי שאני מתלהב בהתחלה מדברים ואח"כ נרגע. בכל מקרה בחודשיים האחרונים אני כבר כמעט לא מרגיש את הצורך להגיע לאזור יותר מפעם בשבוע או פעמיים אם יש לי סידורים בת"א או אם אני שומע על מישהי חדשה.

הפלוס עבורי הוא שאני מרגיש את זה טוב טוב גם בחשבון הבנק שלי חיוך

בכל מקרה כאמור אני אדווח תמיד כשיהיה לי משהו מעניין.

סימבתודהלכולם

בדרום ת"א - הכל צפוי אבל הרשות לא תמיד נתונה...
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”