כ רמה אחת מעל-אלה. - דף 2 - סקס אדיר

רמה אחת מעל-אלה.

11
הערב נפל המזל בחלקי.בלוינסקי קרוב לצ'לנוב ראיתי בחורה מעניינת הולכת,כאילו מחוץ לעניין ,אבל שעצרתי לידה ראיתי שיש התענינות מסויימת.סימנתי לה והיא ניגשה לחלון "מה אתה רוצה", אמרתי "כל מה שגבר רוצה מאשה יפה",אמרה "אבל אני לא עובדת",אמרתי סליחה ואז התעוררה "כמה תשלם?" 150 מ+ז.שאלה "זה מספיק?"...בקיצור, בסוף הפינג פונג הזה הואילה להכנס ונכנסנו לחניה.שאלתי לשמה "אלה",נשמע מוכר וכשחזרתי חיפשתי בפורום ובינגו! החוויה איתה הייתה כמו שתיאר קריסטל,בחורה שווה וסקס טוב.הבעיה שרציתי לעניין אותה בפגישה באואזיס,הצעתי 250 ולא נראה לה ולכן לא נתנה לי את הטלפון. נראה לי שתמצא את עצמה עוסקת בזנות בצורה יותר אינטנסיבית,אבל הייתי צריך להציע יותר .אני בטוח שבמלונית תעניק חוויה של פרטית טובה,הבעיה שגם המחיר כזה.מומלצת.

רמה אחת מעל-אלה.

12
[QUOTE=ALEXXX]
הערב נפל המזל בחלקי.בלוינסקי קרוב לצ'לנוב ראיתי בחורה מעניינת הולכת,כאילו מחוץ לעניין ,אבל שעצרתי לידה ראיתי שיש התענינות מסויימת.סימנתי לה והיא ניגשה לחלון "מה אתה רוצה", אמרתי "כל מה שגבר רוצה מאשה יפה",אמרה "אבל אני לא עובדת",אמרתי סליחה ואז התעוררה "כמה תשלם?" 150 מ+ז.שאלה "זה מספיק?"...בקיצור, בסוף הפינג פונג הזה הואילה להכנס ונכנסנו לחניה.שאלתי לשמה "אלה",נשמע מוכר וכשחזרתי חיפשתי בפורום ובינגו! החוויה איתה הייתה כמו שתיאר קריסטל,בחורה שווה וסקס טוב.הבעיה שרציתי לעניין אותה בפגישה באואזיס,הצעתי 250 ולא נראה לה ולכן לא נתנה לי את הטלפון. נראה לי שתמצא את עצמה עוסקת בזנות בצורה יותר אינטנסיבית,אבל הייתי צריך להציע יותר .אני בטוח שבמלונית תעניק חוויה של פרטית טובה,הבעיה שגם המחיר כזה.מומלצת.
[/QUOTE]

שמח שנפל בחלקך לטעום מהחוויה יוצאת הדופן שכן אתה בעצם הראשון שגילה אותה
וזה לאחר שהשרשור קיים כבר כשלושה חודשים,אשרך שזכית!!

לפני כשלושה שבועות הבחנתי בה קונה איזה סוג סם.לצערי אמרה שלא עובדת למרות שהצעתי 150
כמו בפעם הקודמת ולמרות שזיהתה אותי,כנראה שמיהרה ולכן ביקשה בנימוס שאעזוב אותה.

בפעם האחרונה כשהייתי איתה הסכימה לתת את הפון שלה אך הוסיפה ואמרה שמפגשים מתואמים טלפונית לא יהיו
כמחיר המפגשים האקראיים ברחוב ודרשה על מפגשים אלו 250 ש"ח (אפילו שמדובר בתוך הרכב),ואני שהרגשתי
שמנסים לעשות עלי סיבוב לא ביקשתי את מספר הפון בשנית.

בכל אופן,
נחמד שנהנת ואישרת את דבריי אודותיה,
לא בכדי קיבלה את הכותרת "רמה אחת מעל".

רמה אחת מעל-אלה.

13
חבל שלא נותנת טלפון לקביעה במחיר רגיל.ללכת להסתובב שעות במטרה לצוד נהיה כבר מעייף.לצערי קריסטל בלי סם הם לא יכולות לעבוד בזה ופה הדרך להדרדרות היא קצרה מקווה שתשמור על עצמה מוזר שהיא לא מעדיפה באואזיס גם יותר נוח גם יותר כסף גם לא לעמוד ברחוב כל הזמן וגם יותר בטוח

רמה אחת מעל-אלה.

14
כמי שמכיר נרקומניות,אני חייב לציין שהיא לא,אבל אולי משתמשת לא קבוע.היא לא רואה עצמה כזונה ואין לה ( עדיין ) מקום קבוע לעמוד בו או שעות עבודה.היא גם מדברת הרבה על עצמה ומשפחתה במין סוג של התנצלות על ירידתה לזנות.גם לבושה צנוע ואין שום דבר שמסגיר אותה מלבד השיטוט באזור מוכה זנות. למי ששאל ( קריפטוני אחד ) על התפריט אז היו נשיקות,כולל צרפתיות (מצטער,גם אני נסחף לפעמים) ובחזה.מציצת פיטמות שלי,ליקוק הזין והביצים,מזמוזים וליטופים הדדים,מציצה טובה חשופה ועמוקה,קונדום ודוגי ארוך,הורדת הקונדום ודפיקת פה עד לסיום סבלני ( יורקת,מצידי-בכיף). אם אני עושה פה ניתוח תוכן,אז מדובר במתכון,לא בסקס.מוחא כפייה יאללה מספיק לעוף.

רמה אחת מעל-אלה.

16

לאחר כחצי שעה של סיבובים בהר ציון
הבחנתי באלה כשהיא נכנסת עם שתי שקיות ביד

לסופר מרקט,המתנתי בסבלנות עד שיצאה
כשבידה שקית נוספת ושאלתי אם מעוניינת

היא לערוך מפגש חוזר המוגדר בעיני כאחד
המשובחים.

אלה אמרה שאינה מרגישה טוב ולכן אין לה
חשק,גם את הצעת הטרמפ שללה בטענה

שאינה רוצה להטריח אותי בנסיעה עד חולון
ועשתה דרכה לתחנת האוטובוס.

לאחר כמה סיבובים נוספים החלטתי לעשות
גיחה לחולון,כמובן שיידעתי את אלה

שבאותה שעה הייתה בתחנה ועישנה
סיגריה,זאת הייתה הזדמנות טובה מבחינתי

לפתח שיחה עם אותה אחת שרק לעיתים
רחוקות נראית משוטטת באזור.

לאחר דקות ספורות אלה מפתיעה בשאלה ובפנים
קשוחות אם אני האיש שכתב עלייה בפורום,

הייתי נבוך לכמה שניות שלאחריהן עניתי
"כן,אבל רק דברים טובים" תוך ציפייה

להתנפלות חסרת מעצורים מצידה,בהמשך
סיפרה שלא קראה את שכתבתי אך יום

אחד עצר לידה בחור וקרא בשמה למרות שלא
הכירה אותו,מסתבר שגם הוא לא

הכיר אותה ואמר שקרא עלייה בפורום,נראה
כי על פי התיאור שלה ניסה את מזלו והצליח.

באותו מפגש סיפרה אלה שקיבלה מאותו בחור
800 ₪ ובפגישה אחרת שילם כבר 1000

(למרות שלא היה נעים לה),כאן חייכתי לאלה
ואמרתי "במקום לכעוס עליי את צריכה לחבק אותי"

והעליתי חיוך גדול על שפתיה.

בסוף הנסיעה למחוז חפצה הציעה אלה שאצור
קשר בעוד שעה,אז אולי תרגיש טוב יותר

לאחר שתיקח כדור ותירגע,חבל רק שאז... ענה
המשיבון ולא הייתה זמינה.

בפעם הבאה שאפגש איתה אשאל אם היא מעוניינת
שאשתף את המספר,

איני נוהג להעביר מספרי טלפון ללא קבלת
רשות והסכמה.

רמה אחת מעל-אלה.

17
בשלישי בערב אני בדרום העיר בענייני עבודה.העיר שקטה,יש חניה ואין"אח גדול".בדרך כלל אני לא מתעניין בבנות,אבל פעם אחת ראיתי אותה ושכנעתי לעלות איתי והיה מעולה.מאז כבר ראיתי אותה שלוש פעמים ותמיד זה הסתיים בשיחה לבבית ושפע תירוצים.הגברת חמודה ולבבית אבל טרם החליטה מה היא.

רמה אחת מעל-אלה.

18
לפני מספר ימים העלתי לרכב בחורה בשם אלה.
מעניין אם מישהו מהמדווחים מעלי יזהה את אלה מהפוסט הזה.

אלה ישבה על החומה בהר ציון ודיברה עם בחור רזה ושחום - היא סיפרה שהוא לא חבר שלה אלא אלכוהליסט משועמם שגר במקום.
בכל מקרה הסכימה למציצה בלבד בהתחלה ביקשה 100 ואח"כ ירדה ל 70.
השיער שלה צבוע לכתום, היא רזה אבל יש לה בטן קצת שומניתנוזלית. היא לא התפשטה לגמרי אבל ממה שראיתי והרגשתי היא יחסית צעירה ומטופחת. ציצים קטנים עם פטמות תפוחות.
הפנים שלה מהפנטות, יש לה גשר אף בולט ושבור.
קטע מעניין הוא הפטיש שלה לנקיון וסדר. בהתחלה לקחה 2 סוכריות טיקטק, ניגבה היטב את הידיים עם ג'ל אלכוהול, הוציאה מלא מטליות לחות לנקות לפני ואחרי האקט. שמרה הכל כולל הקונדום אצל בשקית. בדקתי אחרי זה את הרכב ולא נשאר שם פרט מחשיד. בקיצור חולת נקיון.
לגבי המציצה היה בסדר, בשלב מסויים עברנו לדפיקת פה ואלה נתנה קונטרות כמו מקצוענית.
ד"א לקחתי ממנה טלפון (פעם ראשונה שאני מבקש) אבל אני לא בטוח שהוא אמיתי כי לא בדקתי.
DAN

רמה אחת מעל-אלה.

19
חדשות טובות! זו אלה ותיקה מאוד שחזרה לעבוד,כנראה אחרי נסיון גמילה ארוך.לפי התיאור שלך וההסכמה שלה לרדת במחיר כנראה שהיא לא פצצה כבעבר.בכל אופן זו בפרוש אלה אחרת מזו שעליה מדובר בפוסט.

רמה אחת מעל-אלה.

20
לא מדובר באותה אלה.
אלה הג'ינג'ית,זאת שאתה פגשת,יושבת בקביעות על חומת האבן בפינת הרחובות וולפסון-הר ציון.
בעבר הרחוק ובצמוד אלייה עבדה רוסיה בלונדינית יפיפייה שגם היא במאה שקל מצצה בלבד
והייתה עמוסה בקליינטים.
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”