מתחת לרדאר - אתיופית,גאוות המגזר.
12[QUOTE=בום בום]אחלה דווח קריסטל !!
אמרה שהיא חדשה ותחושת הבטן שלי שתמשיך להגיע,תחושה זו מתבססת בעיקר נוכח העובדה שנראתה
מתהלכת עם אחת מנותנות השירות הקבועות באזור כך שלהערכתי תרגיש בטוחה לחזור בשנית.
ביקשתי אם ניתן לקבל את מספר הפלאפון ונאמר לי שלפני שלושה ימים נגנב לה הפלאפון כשנסעה ברכבת
והדרך היחידה להיפגש איתה הוא להגיע לאזור.(נשמעה אמינה כי ירדה לפרטים הקטנים בסיפור הגנבה
כך שלדעתי דיברה אמת).
מרחיב ישבנים,
לראשונה נראתה בהר ציון מול בית הכנסת בצד הנסיעה המוביל לתחנה הישנה ובהמשך לאחר שעלתה
על רכב נראתה יורדת ממנו בצד השני של הכביש ובסמוך לבנק לאומי.
בהצלחה לכולם.
לדעתך תמשיך להגיע לעבודה?
יש טלפון לתאום מראש??
[/QUOTE]אמרה שהיא חדשה ותחושת הבטן שלי שתמשיך להגיע,תחושה זו מתבססת בעיקר נוכח העובדה שנראתה
מתהלכת עם אחת מנותנות השירות הקבועות באזור כך שלהערכתי תרגיש בטוחה לחזור בשנית.
ביקשתי אם ניתן לקבל את מספר הפלאפון ונאמר לי שלפני שלושה ימים נגנב לה הפלאפון כשנסעה ברכבת
והדרך היחידה להיפגש איתה הוא להגיע לאזור.(נשמעה אמינה כי ירדה לפרטים הקטנים בסיפור הגנבה
כך שלדעתי דיברה אמת).
מרחיב ישבנים,
לראשונה נראתה בהר ציון מול בית הכנסת בצד הנסיעה המוביל לתחנה הישנה ובהמשך לאחר שעלתה
על רכב נראתה יורדת ממנו בצד השני של הכביש ובסמוך לבנק לאומי.
בהצלחה לכולם.
16לדעתי ניתקלתי בה כמה פעמים ולצערי אני לא ברמת הכתיבה של קריסטל
ועל זה שאפו ענק ושמח שנהנתה
לא הרשימה אותי אוליי עניין של כימיה היא עדיין לא יודעת מה היא רוצה מעצמה נתתי לה יותר כסף ממה שביקשה על עבודה בינונית מאוד
כי היא שונה מהנוף הרגיל שם ואני בטוח שהיא צריכה את הכסף יותר ממני
מיסתובבת מצלנוב עד הר ציון ב11 בלילה בערך
לא הרשימה אותי אוליי עניין של כימיה היא עדיין לא יודעת מה היא רוצה מעצמה נתתי לה יותר כסף ממה שביקשה על עבודה בינונית מאוד
מיסתובבת מצלנוב עד הר ציון ב11 בלילה בערך
Toref
17[QUOTE=מתקתק וותיק]קריסטל באיזה שעה בערך היית שם?[/QUOTE]
פגשתי אותה בסביבות השעה 22:00-22:30.
פגשתי אותה בסביבות השעה 22:00-22:30.
19כן מרחיבי וכל הנסיונות שלי לבטל את העניין אם זה שיחות עם צמד המנהלים הבכירים פה לא צלחו...
אבל מה עם האתיופית מרחיבי יצא לך משהו?

20[QUOTE=טורף]לדעתי ניתקלתי בה כמה פעמים ולצערי אני לא ברמת הכתיבה של קריסטל
מיסתובבת מצלנוב עד הר ציון ב11 בלילה בערך [/QUOTE]
תחושתי כי לא מדובר באותה אחת וזאת מכמה סיבות כאשר הראשית מביניהן היא העובדה אותה ציינת ובה נאמר
כי להערכתך ניתקלת בה כבר מספר פעמים.
קשה לי להאמין שבמשך התקופה שניתקלת בה אף אחד בפורום זה,כולל אנוכי,לא נתקל בה ולא סיפר עליה.
הסיבות האחרות הגורמות לי להעריך כי מדובר בבחורה שונה הוא המיקום שדיווחת עליו שהיה בהחלט שונה מהאזור
עליו דיווחתי,בנוסף אני בדעה שלא אמור להיות פער כל כך גדול בשירות כשמדובר באותה בחורה.
מיסתובבת מצלנוב עד הר ציון ב11 בלילה בערך [/QUOTE]
תחושתי כי לא מדובר באותה אחת וזאת מכמה סיבות כאשר הראשית מביניהן היא העובדה אותה ציינת ובה נאמר
כי להערכתך ניתקלת בה כבר מספר פעמים.
קשה לי להאמין שבמשך התקופה שניתקלת בה אף אחד בפורום זה,כולל אנוכי,לא נתקל בה ולא סיפר עליה.
הסיבות האחרות הגורמות לי להעריך כי מדובר בבחורה שונה הוא המיקום שדיווחת עליו שהיה בהחלט שונה מהאזור
עליו דיווחתי,בנוסף אני בדעה שלא אמור להיות פער כל כך גדול בשירות כשמדובר באותה בחורה.