כ לאסוף לדירה - דף 2 - סקס אדיר

לאסוף לדירה

11
האחרונה שאספתי לדירה לפני כשנה וחצי זו לאנה והיית תענוג.
אפשר לאסוף אותה עדיין היא עומדת בדרך כלל בפינת רחוב וולפסון וצלנוב.
גם רשמתי עליה פוסט ולא פרסמו את זה.
שווה כול אגורה.
המומחיות שלה זה לקבל זיון בפה ואין אלופהההה.

נותן בסתר..

מעדיף אותם מבוגרות

לאסוף לדירה

12
אני מסכים שלרוב לא כדאי לאסוף זונת רחוב לדירה/מלונית אבל לא באופן גורף.
יש בחורות שנותנות אחלה שירות ברכב ולא מתקתקות אז למה שבמלונית יתנהגו אחרת?
להיפך כשיש מקלחת מסודרת ובקבוק יין זה יוצר אווירה אחרת לא רק אצלך אלה גם אצל חלק מן הבחורות.
יצא לי לקבל הצעות כאלה מבחורות עצמן בלי שביקשתי, ולא לפני האקט אלא אחרי, בתור אופציה לפעם הבא.
אנחנו פה בפורום מחלקים ציונים לבחורות העובדות אבל אל תשכח שבזיון הזונה לומדת את הלקוח גם כן:).
אני מאמין שאם הייתי הולך על זה לא הייתי מתחרט לאחר המעשה.
ואחרי הזיון הראשון היא כבר גיבשה דיעה לגביך, האם להשאיר לך טלפון אם תבקש, האם לספר לך מה הם ימי עבודה שלה והאם אתה בכלל אופציה לדירה/מלונית.

כמה הערות חשובות:
----------------
1. מומלץ ביותר לנסות אותה פעם - פעמיים ברכב לפני שחושבים בכלל על האופציה של דירה/מלונית. כמעט ב100% הן לא משנות גישה - תקתקנית ברכב תנסה לתקתק גם בדירה.
לעומת זאת שירותית שדאגת לסגור איתה זמן ומחיר, כן תשתדל לתת שירות טוב גם בסביבה אחרת, ובמקרה של מקלחת + מיטה גם סביר להניח שיהיה לה יותר קל/נוח.
2. ברור שיחס שלך משחק פה תפקיד חשוב לא פחות משלה.
לקחת אותה לזיון ברכב, התיחסת אליה יפה, השארת טיפ - אז היא מרגישה שאתה מכבד אותה וגם מוכן להוציא קצת כסף, אז למה לא מבחינתה?
אני לא מצפה שזונת מקצועית תיהנה מהסקס איתי אבל כן הרגשתי שהן מעריכות יחס טוב.
אם לעומת זאת ביקשה 100 על מציצה וזיון ומישהו מנסה להוריד אותה ל50-70 בטענה שהוא רוצה רק מציצה - אז אני לא מאמין שהיא תציע לו את האופציה של החדר, כי יודעת שהוא לא יהיה לארג' ויתמקח איתה על כל שקל והיא הרי לא באה לשם ליהנות .
3. הרבה השירותיות עדיין לא ילכו איתך כי לחלק מהן זה עדיין פחות משתלם כספית וגם יצא לי להתקל בכאלה שיש להן סרסור בסביבה וזה מקשה על הלוגיסטיקה.
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”