כ שולמית הזונה [ 40 + ] ליד העץ בחולות - דף 11 - סקס אדיר

שולמית הזונה [ 40 + ] ליד העץ בחולות

101
טוב אז ככה היום הייתי באיזור וחשבתי למה לא נראה על מה מתלהבים וממליצים פה בפורום אז אחרי הרבה זמן שלא הלכתי החלטתי לנסות את שלומית...במילה אחת אכזבה (יש מצב שזאת לא הייתה היא אבל 99% לפי התיאורים שלכם של המראה זאת היא שיער אדום קצר מלאה) אני:בתיאבון (היא אכלה מין עוגה)...היא:תודה אני:כמה זה? היא:50 מציצה ו100 לזיון אני:סבבה תכנסי
שילמתי לה 50 (מציצה) היא התחילה טוב ואפילו אמרתי לה שיהיה לה טיפ אבל אחרי 3 דקות התחילה להביא לי ביד....אחרי דקה היא אומרת לי אני ישמן לך אמרתי לה שאני רוצה מציצה והיא אמרה שאין לה זמן ויש לה משפחה (מה זה שייך לא הבנתי) אמרתי לה תודה שלום ולא להתראות אז בקיצור...א כ ז ב ה

102
רק לידיעה...
לא היית עם שלומית
ואיך הבנת ששלומית עם שיער אדום קצר?
לא הייתי עם שלומית כי היא נראת כמו זקנה בלה, אבל זאת לא ממש הג'יגנג'ית שאתה מדבר עליה, שהיא ותיקה ומוכרת בשטח... אבל היא לא שלומית
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

105
למרות שראיתי את שלומית מזמן, אף פעם לא הייתי איתה כי לא התלהבתי ממנה
אבל היום..
היה שיא השיאים..
הגעתי למקום בין השיחים והעצים שבו היא נמצאת
על מנת לעזור בזיהוי ולהראות ללקוחות שהיא נמצאת, היא שמה מטריית שמש כתומה בין העצים..
ראיתי את המטריה והגעתי למקום, אבל לא ראיתי אותה ולא ראיתי גם אוטו באזור..
כמו בסרט, פתאום היא מציצה ערומה מתוך העצים..
אני מחנה את האותו ונכנס ל"משרד שלה"..
יש שם מזרון והיא שוכבת עליו ערומה ומאוננת..
מה אתה רוצה חמוד שלי היא שואלת אותי.. אני ממש חרמנית... בוא תראה את הכוס שלי.. בוא תיגע בכוס שלי..
ואני.. שבחיים שלי לא הייתי במצב כזה הזוי..
מוציא את הזין שלי מהמכנסיים ומתקרב אליה..
מציצה עם קונדום ? היא שואלת...
ואני בלי להסס מכניס לה את הזין לפה ומתחיל לזיין לה את הפה..
היא מוצצת ומוצצת ופתאום מופיע איזה מציצן באוטו אחר..
היא יוצאת אליו ומתחילה לצעוק לו שילך..
חוזרת והזין שלי כבר ירד למטה..
מתחילה לשחק בזין שלי עם היד.. ואז אומרת לי שהיא ממש חייבת שאני אכניס את הזין לכוס שלה..
אני אומר לה שאני מעדיף שתמשיך למצוץ..
ואז היא אומרת לי..
זה בסדר.. אתה יכול להכניס בכוס החם שלי בלי גומי.. אני חרמנית ולא אוהבת גומי..
רק מהדיבורים האלה השפרצי לה את כל השבוע האחרון ישר לפה..
מצצה כמו גדולה עם הזים בפה עוד כדקה..
ובסוף ירקה ...
קמתי, השארתי לה 70 שקל והלכתי
הזוי... כבר אמרתי?
וכל מילה אמת לאמיתה. ממש כמו בסרט כחול
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

108
את שולמית הזונה אני מכיר כבר מעל 10 שנים, עוד בתקופה בה הייתי מגיע אליה לאחר רכיבת מוטוקרוס, מזיע ומסריח על מנת לפרוק את שאריות האנרגיה שנותרו לאחר הרכיבה. יש לציין כי מדובר בבחורה ללא שום גבולות ומגבלות, כבר אז נראה ששום דבר במין לא יכול להפתיע אותה או לחדש לה. אלו היו ה-50 ש"ח הכי משתלמים במדינה, מותר לעשות הכל איך שרוצים וכמה שרצים בלי לחץ זמן וכמו שאמר אריק שרון: בלי בכי ובלי נהי. הייתי חוזר ממנה ורק אחרי מס' שעות מצליח לעכל את כל מה שעשינו מתחת לעץ הכי מפורסם במדינה.
לפני כחודש ואחרי עיון בפורום ראיתי שהבחורה עברה מקום ועובדת מתחת לעץ שבו היתה עובדת מיכל האגדית עם השדיים העצומים (מדבר איתכם על 10 שנים אחורה). שמתי פעמי למקום, אין בעיית גישה עם כל סוג רכב שהוא, וראיתי אותה בתנוחה המפורסמת של חזה בחוץ ומאזינה למוזיקה באזניות.
50 ש"ח ונכנסים לחדר האירוח הפעיל במדינה. מפשיט אותה מהשימלה, תוקע אצבע לתחת שלה ללא הכנה וללא שימון ולאחר מכן עוד שתיים. היא נשכבת על המזרון ומבקשת ממני להסתכל איך היא מאוננת ומספרת לי שיש לה פנטזייה על 3 ניגרים שמזיינים אותה - בכיף.
היא מאוננת ואני מסתכל בהנאה. אחרי שסיימה אני מרים אותה מהשיער לישיבה על הברכיים, מכניס לה את הזיין עד הסוף ומתחיל לזיין. שולמית כמובן לא מתרגשת ולא תתרגש גם אם היה לי זין של סוס. גומר לה בפה והיא יורקת בצד את ילדי היקרים. אומר תודה והביתה.
לסיכום: מדובר באישה די מבוגרת (50 לערך), לא יפה אבל עם גוף במצב סביר, מוכנה להכל בלי טענות ובמחיר נוח (שמעתי שהתחילה לקחת 100 ש"ח מלקוחות.
אחזור עוד פעמים רבות.

110
צר לי לאכזב אתכם חברים יקרים,

אבל מקריאה מעמיקה של הפוסט הזה, עולה תמונה עגומה ביותר שכנראה אתם עוצמים את עינכים, ושולחים את בולבולכם הקט והחרמן לרעות בשדה זר ללא הגנות.

חברים, הצעה של זיון בלי קונדום, היא קו אדום, צריכות להידלק מנורות של חג המולד לכל אחד כשהוא מקבל הצעה כזו מזונת רחוב, או מכל זונה.

זונה כמו שולמית לפי דעתי היא פוטנציאל גדול מאוד לצרות, ואני ממש לא מתכוון לממן לה בדיקות, כמו שכבר הציע לי מישהו מההנהלה פה לפני 9 חודשים במקרה אחר שהיה לי...כועס

עצם העובדה שהיא הציעה פה לכמה חברים מין לא מוגן צריך לגרום לכם להדיר רגליכם ממנה, ואת איברכם מבין רגליה.Dead

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”