מקרה מוזר שהיה אתמול בחולון. היה לי קצת זמן ורציתי לבקר את אלינור. הגעתי למקום וכמובן, היא לא הייתה.
נסעתי אז לאיזור של התחנת דלק לראות אולי יש משהו מעניין. לא היה שום דבר חדש, בעיקר מבוגרות. עד שפתאום, הגיחה מישהי שמרחוק נראתה טוב, לבושה יפה וחטובה, ולידה עמד סרסור. נסעתי לשמה לראות במה מדובר. הגעתי, שאלתי לפרטים, היא הייתה נראית חטובה עם שיער ארוך חלק שחומה ובגדים יפים. האור חלש לא מזהים טוב. ולפתע ראיתי חזה שטוח קול מוזר ומעושה, ומבנה פנים מחוזק. ישר זיהיתי שזה קוקסינל. שאלתי אותה . היא התכחשה .אמרתי לה "תאמרי לי עכשיו אם את קוקס או לא". בסוף הודה שהוא קוקס. אמרתי לו "אוקי תזוז לי מהרכב אני נוסע מפה". הקוקס פתאום נהיה אגרסיבי, כנראה קיבל ביטחון בגלל הסרסור, ואמר לי "אתה לא זז אני עולה לרכב, אין מצב שאני לא עולה". התחלתי להתעצבן ואמרתי לו שמיד יוריד את הידיים מהרכב. הוא אמר שהוא לא מוריד את הידיים ועולה. אמרתי לו "אוקיי אני נוסע, אם אתה לא תוריד אתה תפצע". לבסוף הוריד. למזלי לא הסתבכתי בסוף לא איתו ולא עם הסרסור.
חטפתי התקף רעב אחרי המקרה ונסעתי לאכול טוסט בדוכן שפתוח שמה ליד. התיישבתי שמה, וקלטתי שחצי מהעובדות ברחוב תפסו שמה מנוחה. ולידן היו גברים מגודלים. בדיעבד הסתבר שהם הסרסורים שלהן. אוקי, התישבתי, התחלתי לאכול רציתי לראות אולי לשוחח עם אחת העובדות, מעניין אותי לשמוע כל מני סיפורי חיים מאנשים באשר הם.
לפתע שמעתי קול צווחני ומעצבן. זה היה הקוקסינל, הוא גם הגיע לנוח ולאכול משהו. לא ידעתי איפה לקבור את עצמי, חשבתי שאולי הוא יתחיל לריב איתי. ישבתי שמה באחד השולחנות. הוא זיהה אותי ואמר לי שלום, שלח חיוך וזהו.
פתאום הקוקסינל קלט את העובדות הרוסיות שישבו לנוח ולאכול והתחיל לקלל אותן ולקרוא להן "פרסטיטוטקס". הרוסיות התחילו להתעצבן עליו ולומר לו שיפסיק. (אגב, להזכירכם שזה קוקסינל שמתנהג כמו ערס לכל דבר, בגלל זה אני מדבר עליו בלשון זכר)
הוא התחיל לצרוח עליהן ש"יותר הן לא עומדות ליד התחנת דלק ושזה האיזור שלו". הן בתגובה אמרו שהן לא שואלות אותו איפה לעמוד.
כשהקוקסינל שמע את זה הוא התחיל לצרוח עם הקול המעצבן שלו: "לא מעניין אותי מה שאתן אומרות עכשיו, זה האיזור שלי, אל תתעסקו איתי אני אדקור לכן את הפרצוף אשחט אתכן.". הן צעקו עליו בחזרה שוב שלא איכפת להן מה הוא אומר. הקולות כמובן עלו בטונים. ולפתע, הגיח הסרסור של הקוקסינל מהדלת במהירות ושאל מה קרה. הקוקסינל המשיך לצרוח שהוא ידקור אותן וכדומה. ובזמן הזה כנראה הרוסיות שלחו הודעה בפלאפון לסרסורים שלהן ואז הגיחו שני רוסים מגודלים מהדלת.
בשלב הזה הבנתי שהולך להיות בלאגן ואני עמדתי בדיוק באמצע של שני הצדדים. הגעתי למסקנה שעדיף לי לא להיות שמה.
החלטתי לצאת החוצה ולהעיף את הטוסט המגעיל שקניתי במקום - גרם לי לבחילה. לעלות על רכבי, ולהסתלק מהאיזור .
יצאתי החוצה והמשכתי לשמוע צרחות, וכאן הבנתי שטוב עשיתי..
ומכאן ירד לי החשק לגמרי מקוקסינלים, אם פעם חשבתי על אולי לנסות אחד , עכשיו אין מצב שאנסה אף קוקסינל- גבר תמיד ישאר גבר גם אם יגדל שדיים וגם אם יכרות את האיבר למטה ויאריך שיער. אי אפשר לשנות תכונות אופי גבריות והתנהגויות.
hookaman2010-08-11 16:32:30
:-) chill out, the right time will come...