זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון 112 על ידי איצטגנין [QUOTE=אוריאל] בסוף נסעתי הביתה ונתתי לאשה בראש [/QUOTE] כמה היא לוקחת ???? המגביה עוף - ירחיק ראות ציטוט 17 אוגוסט 2010, 19:03
זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון 113 על ידי חולה כוס הרגע אני חוזר מאיזור התעשייה של חולון ... ערב חג המקום דיי שומם..אני נכנס לחניון שליד סלקום ואז אני פוגש את ליטייה עומדת לבושה בשמלה לבנה חצי שקופה..שמבעד לשמלתה ניתן להבחין בחוטיני הלבן שלה..אני מעלה אותה לרכב (דגימה חמישית שלי איתה מאז שגיליתי אותה).. ונוסעים לפינה שקטה..להבדיל מהפעמים הקודמות שדגמתי אותה.. הזיון הזה היה המהנה ביותר שלי איתה !ליטייה הפעם זרמה איתי לנשיקות צרפתיות, והיה לי איתה זיון ממש כמו עם חברה.בקיצור הבחורה ניפתחה אליי וממש נתנה לי GFE ראוי לציון.אני זוכר את הפעם הראשונה שמצאתי אותה איי שם ברחוב הסתת היא הייתה קרירה ובקושי דיברה איתי..אבל ככל שחזרתי אליה היחס נהפך לחם עד כדי נשיקות צרפתיות חושניות שהן חוויה בפני עצמה.היא החלה במציצה מוקנדמת , ותוך כדי המציצה אני משחק לה בשבלול (שהיה קוצני הפעם).. ומלקק את ישבנה .לאחר מ"ס דקות היא נשכבת על המושב ופותחת את רגליה ואומרת לי....... "בוא כפרה"החיסרון היחיד הוא שהכוס שלה לא כ"כ צר וצריך להצמיד את רגליה ולתת עבודה ליתר חיכוך.אבל הנשיקות הצרפתיות שליוו את הזיון הפכו את הסקס איתה לאחד הזיונים הטובים שהיו לי ברכב.לסיכום - היא ממוקמת אצלי במיקום גבוה מאוד בתחום זיוני הרחוב.. מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל שחשף את פרשת השחיתות של הפורום שף המכונים והדירות הדיסקרטיות וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז . *אומן הפיתוי* ציטוט 09 ספטמבר 2010, 02:03
זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון 114 על ידי MR.LOVER איזהחניון? אם אני בא מכיון הכניסה לחולון והקיוסק מצד ימין שלי..יש את סלקום..אני פונה בו ימינה ושם היא נמצאת? באתי ראיתי כבשתי! ציטוט 09 ספטמבר 2010, 21:15
זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון 115 על ידי חולה כוס [QUOTE=MR.LOVER]איזהחניון? אם אני בא מכיון הכניסה לחולון והקיוסק מצד ימין שלי..יש את סלקום..אני פונה בו ימינה ושם היא נמצאת?[/QUOTE]קצת סיבכת אותי עם השאלה שלך...בוא אני אסביר לך הכי פשוט שאפשר - אתה נכנס לרחוב הפלד ובסמוך לתחנת המוניות יש פנייה ואתה לוקח ימינה.היא נמצאת ממש ביציאה של החניון בכיוון השני .. היא עומדת מול סלקום. מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל שחשף את פרשת השחיתות של הפורום שף המכונים והדירות הדיסקרטיות וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז . *אומן הפיתוי* ציטוט 10 ספטמבר 2010, 03:36
זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון 116 על ידי eli2323230 שלשום עברתי באזור התעשייה בחולון ראיתי אותי שאלתי עם היא עובדת ענתה בחיוב ..80 מציצה מפנקת 100 סקס מלא..נראית בסדר גמור לעומת כול השאר שהיו באזור ושווה תמחיר ..מישהו ראה ישראלית באזור שם.?. מה שמתחיל תמיד נגמר .. ציטוט 12 ספטמבר 2010, 08:33
זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון 118 על ידי daniel13 מישהו יכול להעלות מפה איפה נמצאות כל הבנות בדיוק אני הייתי שם אתמול אבל אני מכיר רק את סלקום שם איפה שנכנסים בתכנת מוניות לחניון חשוך ומוזר כזה חחשאלה , יש אפשרות לעשות את זה לא באוטו - לא נעים ללכלך להורים שלי תריפודים במרצדס עם איזה זונה מלוכלכת מהרחוב לא? ציטוט 12 ספטמבר 2010, 19:18
זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון 120 על ידי hookaman בוודאי ,ואתה יכול לנסות, לדעתי רובן לא יסכימו.. זה גם תלוי בשעת הפעילות :-) chill out, the right time will come... ציטוט 12 ספטמבר 2010, 21:38