כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 13 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

121
אם יש לך כסף למהללכת לרחוב כשיש אפשרות לשופרא דשופרא? :)
היום הייתי שם מוקדם מהרגיל(8 ככה) ובחניה הגדולה שלפני התחנת דלק ישבה בחורה כוסיתתתתתתת שיער אדמוני אם אינני טועה עשיתי סיבוב לידה אבל עקב לחץ בזמנים לא יצא לילדגום..אבל משהו משובח נראית..רזה ציצי בינוני...
באתי ראיתי כבשתי!

125
אחלה מפה תודה אחי שאני יחזור מהבסיס חמשוש הבא אני ילך לדגום

ובנוגע לשאלה אני לא אוהב לשלם 300 - 800 שקל בשביל זיון לא שווה

כל הזונות צריכות להיות בטווח מחירים של 100 ~ 250 גג לדעתי יתן להם יותר פרנסה

וזה שיש לאבא מרצדס עדיין יש חשיבות לכסף ו500 - 600 שקל בשביל מכון על רמה לא בא בחשבון לדעתי

127
אך אך אלינור - פשוט תענוג
הייתי איתה גם היום, 20 דקות הלכו רק על דיבורים וצחוקים, ועוד איזה 10 -15 דקות על סקס (אני אף פעם לא לוקח נערה עובדת ברחוב לסקס אבל איתה זה היה בלתי נמנע אני כבר איזה פעם שלישית איתה ונהנה כל פעם)
לקח לי הרבה זמן לגמור והיא אמרה לי כבר שהיא מכירה אותי ויודעת שלוקח לי הרבה זמן ולכן מתחשבת בי.. סיפרה לי על הדרך על כל מני פאשלות של לקוחות אחרים שגומרים בשניות שלה וכל מני סיפורים .
התחילה עם ליקוקים בפטמות שלי השקיעה בחיבוקים- נשיקות אני לא מבצע והיא יודעת שאני סטרילי בעניין הזה.
חיבוקים הדדיים והתחלתי במסיונרית לקח זמן התחלתי להתעייף עברנו לדוגי.. שוב לקח זמן.. חזרנו למסיונרית הפעם עם רגליים מעל הכתפיים .. מגרה ביותר כשהיא דחוקה בפינה של האוטו. אח"כ החלה למצוץ לי ולעשות לי ביד .. עדיין לא חח..
עלתה עלי למעין רכיבה הביאה לי חיבוק חזק, כמעט חנקה אותי .. התחלתי לפמפם בכוח כשהיא מחובקת עלי חזק
הבנתי שכנראה זה לא יעזור.. חזרה לעשות לי ביד.. בשלב הזה הציעה שאני אעשה לעצמי ביד ואסתכל עליה מאוננת לעצמה
הדבר גירה אותי מאוד ולבסוף גמרתי כשלפני הגמירה ביקשתי שהיא תבצע את הלחיצה הסופית..

בקיצור כשאני מסתכל על זה אפשר להבין שהייתי רק בעניין הזה איתה הרבה זמן.. אמרה לי שבלקוחות אחרים היא לא מתחשבת
אבל אותי היא מכירה עם הקטע הזה ובדרך כלל היא עושה לי ביד עם קרם.
לבסוף כשגמרתי המשכנו לשוחח ואחר כך הקפצתי אותה לתחנת המוניות, משמה כנראה חתכה.. בדרך הביאה לי את המספר שלה (לא חושב שהיא מאפשרת למסור אותו אברר בהמשך)

בדרך כלל זה סיוט לחכות לה יש תור ארוך של רכבים, אבל היה שווה את זה.
אני עדיין לא יודע אם היא ערביה, מצד אחד אמרה לי מילים באות ב' במקום פ', אבל מצד שני דיברה בצרפתית, במבטא צרפתי,
ושוחחה איתי על צרפת. לא היה לי נעים לשאול אותה אם היא ערביה. בעקרון אני יודע להבחין בערבים מקיולמטרים (עקב השירות ועבודה בעבר) . מוזר לי מאוד העניין הזה.

ול MR LOVER ראיתי שוב את האדמונית היום ואני די בטוח שלא ראית אותה מקרוב או שהיית עפוץ כי היא ממש מבוגרת.
מרחוק היא נראית טוב עד שמתקרבים ורואים את הפנים.. ואת זה שקשה לה לדבר.

תלך על אלינור אתה באמת תהנה היא מעבירה חוויה חבל על הזמן

:-) chill out, the right time will come...

128
בפעמים האחרונות שהייתי באזור הבאולינג לא ראיתי אף אחת שמתאימה לתיאור של אלינור....
באיזה שעות היא נמצאת שם?

שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”