כ זנות רחוב בדרום תא/הר ציון/איזור התחנה/חדרי אירוח - דף 14 - סקס אדיר

זנות רחוב בדרום תא/הר ציון/איזור התחנה/חדרי אירוח

131
עצוב, עצוב שכבר 10 ימים אין פה אף דיווח/תגובה...
נכון שהשטח חלש מאוד אבל עדיין, תמיד יש משהו לספר ולעדכן.

אני מרים את הכפפה, מוזמנים להצטרף.

באחד הלילות האחרונים, אחרי אינספור רונדלים ואחרי שהצמיגים מתחחנים שאגש לפיט סטופ, פתאום צדה את עיניי עלמה מוכרת לי צועדת לה בנונשלנטיות בהר ציון. מדובר על שעת לילה מאוחרת או יותר נכון, לפנות בוקר, הציפורים מצייצות, הפועלים כבר עומדים דום בתחנות ומשאיות האשפה כבר אוספות את מה שאפילו עלובי החיים לא מצאו לנכון לקחת...

אני עוצר לברר פרטים, ומבין שמדובר בהשקעה מינורית של 50 ש"ח כולל הכל. התלבטתי כי היה מדובר בפשרה בולטת אבל גם נזכרתי שבימים טובים יותר בעבר אותה עלמה נתנה לי שירות מענג ועם טעם של עוד.

העלתי אותה.

אולי היו אלה קרני השמש הראשונות שהאירו על פניה והראו את הצלקות שמספרות את סיפור חייה וגם את תווי פניה ההרוסים מהשלג, אני רק יודע שמהר מאוד התבאסתי והצטערתי על ההחלטה להעלות אותה. יש פשרות ויש פשרות ואני רגיל אליהן במיוחד בימים קשים אלה של ציד אבל מסתבר שבחושך הפשרה פחות כואבת ומורגשת ועל כן החלטתי לוותר עליה.

נותר לי בשלב זה רק לחשוב על תירוץ להחזיר אותה לבסיס האם מבלי לפגוע (עד כמה שאפשר) באגו שלה ובטח שבלי נזק כספי (עם כל הכבוד אני לא מתכוון לשלם על מה שלא מומש).

התחלתי לקשקש איתה והיא הייתה מאוד וורבלית וזרמה איתי ועם הסיפורים, הופתעה מרמת הידע שלי ברחוב ומאיפה אני מכיר את זו וזו ושחררה גם היא את הרסן. דווקא התחילה בזה שהיא עולה לרכב על פי תחושת בטן ושהיו כמה רכבים לפני שלא עלתה בעקבות האינטואיציה שלה. כאן קפצתי על מציאה ואמרתי לה שמשהו מרגיש לי שלא כדאי שנעשה את זה, יש לי תחושת בטן שעדיף שנשאיר את זה לפעם אחרת, משהו לא מרגיש לי טוב... היא ניסתה לשכנע, להרגיע אבל התעקשתי עם העניין והיא הרפתה, כמובן תוך כדי מרמור מסוים על הזמן שבזבזתי לה. לא נורא, הכל בסדר, רק שאלה אותי אם אני יכול להוריד אותה בבית שלה. היות והיה מדובר במרחק קצר גם ברדיוס של התחנה, זרמתי עם זה מה עוד שהיינו באמצע סיפורים מעניינים ורציתי להשלים את הפאזל.

מה אגיד לכם, הייתה חוויה, עצרנו בקיוסק כדי שהיא תקנה סיגריה, רצתה להזמין אותי לשתייה או משהו לאכול, התהפכו היוצרות.

המשכנו לנסוע, פתאום ראיתי את מאשה בדיוק צועדת די הפוכה אבל מאוד סקסית וזה מאוד הדליק אותי אבל לא יכולתי פתאום לחפף אותה מהאוטו. סיפרה לי דברים מאוד מרתקים מהעולם שלה, חוויות עם קלינטים, עידכנה אותי לגבי כמה בנות, בקיצור היה כל כך מעניין שבהזדמנות אולי אפילו אשקול לקחת אותה רק לשיחה.

הורדתי אותה ומיד חזרתי על עקבותיי כדי לחפש את מאשה אבל אתם יודעים איך זה ברחוב, פתאום מישהי יכולה להיעלם כאילו בלעה אותה האדמה.

אז הפעם יצאתי עם הזין ביד ועם מטען חורג אבל עם חוויה מאוד מעניינת.

הלוואי וגם אתם תצרפו את הדיווחים וחוויות שלכם מהלילות של החורף, גם אם לא צדתם, תמיד יש מה לספר.

133
ביקשת לספר ראסטי, קבל:

לפי מה שהבנתי השנה הייתה שנת ימי הגשם הפורייה מאז קום המדינה ואיתם הקור העז בהתאם. לכן לפני כל יציאה לאזור אני שואל את עצמי האם אפשר להיות בחוץ עכשיו או שלא, עונה ששלילי וחוזר על עקבותיי או שפשוט לא יוצא.
באחד הערבים נכנסתי לרכב ונסעתי לאזור. מד הטמפרטורה הראה על 16 מעלות מדהימות(!) והרגשתי איך הערב כל המי והמי לבטח תרצה לצאת להתאוורר בשדרות השאנז ד'הר ציון.
אכן היה דווקא הרבה אבל שום דבר מיוחד כי הרגילות שבאות באופן רנדומאלי מילאו פשוט את מקומן וכן נוצרה התחושה שמלא.
על הספסל בפינת ידעיה הפניני התיישבה דמות שקשה היה לפספס.
קארה שחור, עיניים כחולות ותווי פנים של ספק בחורה ספק אישה בין 34-39 אני מהמר.
מעיל עור ארוך שנגמר מתחת לברך, חצאית מיני שחורה וגרביון שחור עבה עם עיטורים. רזה, בריאה מצב צלול עד 50 גרם סמירנוף.
לכאורה נראית כהעלאה אוטומטית במחיר של עד 100 שקל אבל יש גם קץ':
כשאתה עוצר לידה היא מחייכת קלות ואומרת לך לבוא ולשבת לידה על הספסל באמצא האמא של הר הציון! אני מסמן לה לבוא - היא טופחת קלות את הספסל לידה. אומר לה בואי - היא אומרת בוא אתה .
לא ברור. כן ברור לי שאין חנייה, במהלך הסיבוב שעשיתי בכדי לחזור לאותו מקום על מנת לחנות קרוב הראש כבר אמר לבחור למטה להרגע ולחשוב בצלילות על המצב.
הירהרתי על איך זה שבהר ציון יושבת לה בחורה שכזו ובמבט חייכני אך בטוח בעצמו כבר מלכתחילה מכתיבה את המהלך.
הגעתי שוב קרוב והחניתי לראות מה יקרה. כעבור כ-3 דקות איזהשהו זקור זין עשה את הרוורס האסור וחנה על האדום לבן בשביל לצאת ולדבר איתה. נסעתי לעשות סיבות ותוך זמו קצר היא נעלמה ויחד איתה הרכב מהמקום.
האם זו מישהי שכמו שהפרופסור אומר, באה לעשות עלינו 'ביפר' מתוך החדר הישר לכחולי המדים בשנייה שנמסור לה את הכסף?
או שמא זו מישהי חדשה וטריה שטרם יודעת איך עומדים נכון בכביש ובתמימותה רוצה תחילה להכירך בישיבה על כוס קפה מדומה בירח דבש קסום על שדרות השאנז ולהחליט ב5 דקות אם היא רוצה לצאת איתך לליל כלולות על גדות מכון האואזיס הסמוך ב-65 שקל?
אתם תחליטו.
לי זה לא הריח נכון.

134
[QUOTE=מוסלי]ביקשת לספר ראסטי, קבל:

לפי מה שהבנתי השנה הייתה שנת ימי הגשם הפורייה מאז קום המדינה ואיתם הקור העז בהתאם. לכן לפני כל יציאה לאזור אני שואל את עצמי האם אפשר להיות בחוץ עכשיו או שלא, עונה ששלילי וחוזר על עקבותיי או שפשוט לא יוצא.
באחד הערבים נכנסתי לרכב ונסעתי לאזור. מד הטמפרטורה הראה על 16 מעלות מדהימות(!) והרגשתי איך הערב כל המי והמי לבטח תרצה לצאת להתאוורר בשדרות השאנז ד'הר ציון.
אכן היה דווקא הרבה אבל שום דבר מיוחד כי הרגילות שבאות באופן רנדומאלי מילאו פשוט את מקומן וכן נוצרה התחושה שמלא.
על הספסל בפינת ידעיה הפניני התיישבה דמות שקשה היה לפספס.
קארה שחור, עיניים כחולות ותווי פנים של ספק בחורה ספק אישה בין 34-39 אני מהמר.
מעיל עור ארוך שנגמר מתחת לברך, חצאית מיני שחורה וגרביון שחור עבה עם עיטורים. רזה, בריאה מצב צלול עד 50 גרם סמירנוף.
לכאורה נראית כהעלאה אוטומטית במחיר של עד 100 שקל אבל יש גם קץ':
כשאתה עוצר לידה היא מחייכת קלות ואומרת לך לבוא ולשבת לידה על הספסל באמצא האמא של הר הציון! אני מסמן לה לבוא - היא טופחת קלות את הספסל לידה. אומר לה בואי - היא אומרת בוא אתה .
לא ברור. כן ברור לי שאין חנייה, במהלך הסיבוב שעשיתי בכדי לחזור לאותו מקום על מנת לחנות קרוב הראש כבר אמר לבחור למטה להרגע ולחשוב בצלילות על המצב.
הירהרתי על איך זה שבהר ציון יושבת לה בחורה שכזו ובמבט חייכני אך בטוח בעצמו כבר מלכתחילה מכתיבה את המהלך.
הגעתי שוב קרוב והחניתי לראות מה יקרה. כעבור כ-3 דקות איזהשהו זקור זין עשה את הרוורס האסור וחנה על האדום לבן בשביל לצאת ולדבר איתה. נסעתי לעשות סיבות ותוך זמו קצר היא נעלמה ויחד איתה הרכב מהמקום.
האם זו מישהי שכמו שהפרופסור אומר, באה לעשות עלינו 'ביפר' מתוך החדר הישר לכחולי המדים בשנייה שנמסור לה את הכסף?
או שמא זו מישהי חדשה וטריה שטרם יודעת איך עומדים נכון בכביש ובתמימותה רוצה תחילה להכירך בישיבה על כוס קפה מדומה בירח דבש קסום על שדרות השאנז ולהחליט ב5 דקות אם היא רוצה לצאת איתך לליל כלולות על גדות מכון האואזיס הסמוך ב-65 שקל?
אתם תחליטו.
לי זה לא הריח נכון.

[/QUOTE]

לא חושב שיש קשר לכחולי המדים, אחרת היית רואה שם את הניידת. המשטרה שלנו לא תעשה כאלה דברים בשקט, אלא ברעש ושכולם יראו.

בכל זאת מסקרן...

135
לגביי הבחורה עם הקארה השחור עיניים כחולות שיושבת בספסל אז ככה נידגמה אתמול בשתיים וחצי בלילה עובדת לרוב בלווי עם לקוחות קבועים גרה באשקלון אז עם יש לקוח במרכז היא מגיעה ואחר כך משלימה הכנסה בכביש מחיר 100 לזיון למציצה 50 בלי עם מה שבא לך ואפילו מציעה סקס ללא חליפה לא להיתפתות ראו הוזהרתם ספרה לי שזה הדרך שלה להפוך גברים ללקוחות נאמנים

136
מוסלי, יקירי, טוב לראות אותך כאן בין האנשים הטובים.

הדיווח שלך נעם לי מאוד, שמתי לב לשינוי בסגנון הכתיבה ועל כך מגיע לך ח"ח ובנוסף גם מוחא כפייה על עצם השיתוף.

[QUOTE=מוסלי]הירהרתי על איך זה שבהר ציון יושבת לה בחורה שכזו ובמבט חייכני אך בטוח בעצמו כבר מלכתחילה מכתיבה את המהלך. [/QUOTE]

זה לדעתי משפט המפתח, הרי בסופו של דבר, בשורה התחתונה, מדובר על משחקי שליטה. כשאני מעלה ברת מזל לאוטו, אני דואג לשלוט על הסיטואציה למן הרגע הראשון עד להחזרתה לנקודת המפגש. אחת שעוד לפני שעלתה כבר קובעת מהלכים מהווה נקודת אזהרה או לכל הפחות משהו שאסור להתעלם ממנו. מעטים היו עומדים בפיתוי, רק ווטרן כמוך יכול לעצור כדי לקרוא את המצב, לחשוב פעמיים ואף לוותר ולא לפעול בצורה פזיזה ואולי חסרת אחריות.

בכל אופן, יכול להיות שאנחנו סתם מגזימים ומחמירים עם כללי הרחוב, בהחלט יכול להיות שזו הייתה מציאה של פעם בחיים (כמו אנג'לינה) אבל אולי גם נפילה לכל החיים. אולי לעולם לא נדע, אלא אם כן יירשמו תצפיות נוספות.

אני אישית חושב שאו שמדובר במישהי חדשה שרוצה לתהות על קנקנו ועל ריחו של הגבר העומד מולה לפני שתיכנס איתו לאוטו או שמדובר בבחורה קצת הפוכה (מדי פעם יש כאלה) שאחרי שיחה צרה איתה אולי הלקוח בעצמו יבין שהשיחה הייתה לטובתו ואין לו מה לחפש אצלה.

אני מיד שולח עוד דיווח והתייחסות בקשות בנוגע לדיווח הקודם.

138
קיבלתי הרבה בקשות לפרט מה נאמר בשיחה עם אותה עלמת 144 שהעלתי בדיווח הקודם, אז להלן חלק מהדברים:

- אפרת האתיופית: סיפרה שאפרת ילדה והיא עכשיו נמצאת בקהילה טיפולית, מטפלת בעצמה ונראה שלא תחזור לרחוב. אכזבה עמוקה לכל אותם חובבי מולטיות או הדיוניות אבל האמת? הלוואי ואכן לא תחזור לרחוב ותוכל לגדל את תינוקה בכבוד ובשלום.

- סיפורי לקוחות: סיפרה הרבה חוויות, הכי הדהים/הצחיק אותי סיפור על לקוח שמגיע עם נחש ומבקש לבצע Ménage à trois.

האמת שכבר שמעתי את הסיפור הזה בעבר אבל ממש בכללי ולא היה נשמע לי אמין אבל עכשיו אני מבין שזה אמיתי. פשוט מטורף, היא אמרה שהוא מציע הרבה כסף אבל בנות פוחדות, גם ממנו כי הוא נראה משוגע.

- בנוסף סיפרה מחד גיסא על לקוחות מאוד מגעילים, שבאים מסריחים, שיכורים, ללא מקלחת, כל מיני פצעים ומחלות ובקשות נתעבות מבחינת היגיינה ומאידך גיסא על סלבס שבאים לקחת בנות, על אנשים עשירים עם חליפות ומכוניות יוקרה, היא בעצמה אמרה שלא מבינה איך האנשים האלה לוקחים "ג'יפה כמונו"...

-היא דיברה על עוד בנות ועל סיפור החיים שלה אבל היות ואין לי דרך לאמת את הפרטים לגביהן (אפרת לפחות היא סיפור חיובי) אז אני שם כאן נקודה, נראה לי מספיק מעניין מה ששיתפתי אתכם.

אתם מוזמנים גם אתם להביא ולשתף משיחות הסלון שלכם עם עלמות החן.

והנה דיווח חדש:

סיור במגרש הגרוטאות:

אני מסכים עם מה שמוסלי כתב על היות החורף הזה גשום וקר במיוחד, תוצאותיו והשלכותיו נראים ומורגשים היטב בשטח. עם זאת, כמו שמכור להימורים אומר לעצמו "אולי הפעם אתן מכה" גם אני בתור מכור לציד הרחוב אומר לעצמי "אולי הפעם יהיה ציד מוצלח".

באחד הלילות השבוע, מזג האוויר היה קר אבל לא כזה שהיינו מכנים אותו על שמם של ידידיהם הטובים ביותר של בני האדם.

מי שהיה פעם במגרש גרוטאות יודע שלרוב תמצא שם אותו זבל אבל תמשיך להגיע בציפייה שאולי תיפול על איזו מציאה שרק הגיעה וגם אם מדובר בג'יפה, אתה תבחן ותתעמק כדי לראות האם יש חלק שבכל זאת שווה, במה אתה יכול להתפשר ולהתגמש בדרישות. עם תחושה זו יצאתי מהסיור במקום הנמוך במנילה, סליחה, בתל אביב.

לאורך הסיור אותן דמויות קבועות. מירה נצפת באזור התחנה עטופה בבד שבעברו הרחוק אולי חיים טובים יותר אז ניתן היה לכנותו "וילון" או "מפת שולחן" והיום הוא לא יותר מסמרטוט חימום. באזור המחששה נצפתה רג'ינה מתבוססת בעליבותה ומסכנותה, מסתתרת מהקור ומהחברה תחת הקפוצ'ון השחור שלה, נראה היה שלא קוצרת הצלחה בין המכוניות שעצרו לידה לקבל פרטים, מי יודע, אולי ביקשה שיצטרפו אליה לכוס תה עם מרווה טרם עלייתה למכוניתם... נצפתה קבוצה של קוקס, צמודה למכון הפיפ, תמיד מעוררות עניין, המולה, רעש ו... סלידה.

עובר לשד' השאנז הר ציון, בתקווה לראות בסופם אם לא שער אז לפחות נצחוןף מוכן להסתפק גם בזה. בעודי נוסע, אופס, צדה את עיניי בחורה עם גוף חטוב, בלונדינית עם קארה, עומדת בצד הרחוב מחפשת את עצמה ואת זה שיביא לה את הישועה. זיהיתי אותה כאחת שכבר פעמיים עצרתי לאחרונה לידה אבל לבסוף לא לקחתי אותה מסיבות שונות, כולל תג המחיר השערורייתי שלה לאזור (100). הפעם אמרתי שאלך על מציצה, אתם כבר יודעים שאני חסיד של מציצות שוות וחופשיות. עצרתי לידה וכהערת ביניים אציין שהחיים ברחוב ניכרים היטב על פניה ושאם עד לפני כמה חודשים עוד אפשר היה להגיד עליה שהיא נאה, עתה נותרו פנים מכווצות, חסרות חיות ורגש, אין ספק שבדרך למטה. קיבלתי פרטים (50 למציצה), ווידאתי שהכל מותר וחופשי אבל עדיין הייתה לי התלבטות מסויימת, לא הייתי 100% בטוח בהעלאה. שיערתי שבהמשך הרחוב המצב לא יותר טוב והחלטתי לקחת אותה. חברים, מהרגע שנכנסה לאוטו, ריח צחנה שטפה את החלל יותר מהר מאשר גלי הצונאמי שטפו את חופי פוקט. אין ספק שזה היה צונאמי של סירחון, הריחה כאילו חזרה זה הרגע מקטע רכיבה בטור דה פראנס בקבוצה של קונטאדור. בוודאי לא ריח כזה שניתן להתעלם ממנו או לחיות איתו למשך מספר דקות של אקט. האמת היא מאוד עיצבנה אותי, עם כל הכבוד מגיע לי כלקוח לקבל את השירות המינימאלי וזה כולל היגיינה בסיסית ובטח שלא ריח שמהווה תחרות קשה לריחו של בואש. הייתי חייב לחפף אותה מיידית מהרכב והפעם לא היה זמן למשחקים של "אין לי כסף" או "תחושת בטן". פשוט עצרתי את האוטו ויצרתי סיטואציה כאילו נלקחה זה הרגע מסרט הוליוודי ותוך שניות העלמה כבר לא הייתה באוטו ונשימתי חזרה לאפי.

המשכתי הלאה ובצד השדרה נראו אלה, יוליה והחתול, שתיהן נראו כפאטה מורגאנה. היות וכבר מאסתי בהן וגם הקליק שלי איתן לא הכי טוב- המשכתי הלאה... בהמשך נצפתה ולנטינה, קטנה וגלמודה, ממתינה בשקט בפינה. מעט קדימה אליסיה עם משקפי הספרנית ועוד כמה עלמות שקצרה היריעה מלהכיל את ה"שבחים" על הופעתן.

ראיתי שהערב לא מאיר פנים והחלטתי לעשות את מה שהייתי עושה פעם- סיור מקיף במשולש ברמודה של הזנות: תחנה, בורסה ותל ברוך.

היו ימים, פעם. ימים שלא יחזרו... אבל מה רע בנוסטלגיה?

שמתי פעמיי אל עבר הבורסה, מה אגיד ומה אדבר, חלש ביותר שום דבר שמזכיר את הימים שהיית צריך להדוף מהרכב את הבחורות שרבו על תשומת הלב שלך. נצפתה אחת מאוד שווה אבל מה לעשות שמה שהי לה בין הרגליים לא היה בדיוק מה שחיפשתי... אחרי סיבוב אחד זה הספיק לי, עברתי לתל ברוך. תנועה ערה של מכוניות, בסה"כ תנועה ערה בכלל וזה מאוד פוגם בחוויה הכוללת. מהמורות ובורות בכל מקום, חשיכה בצירוף בנות שכאילו מתחבאות, ממש לא בשבילי. לבסוף אספתי איזו אחת ב-50 ש"ח למציצה, נראתה סה"כ סבירה מהחלון, אפילו לא טרחתי להדליק את האור כדי לא להתאכזב חלילה, רציתי פשוט לפרוק מטען ולהמשיך לדרכי. לא רק שאליה לא אחזור, גם לתל ברוך אין לי כל כוונה לחזור, ממשיך בטריטריה האהובה והמוכרת שלי באזור התחנה.

מקווה שנהנתם, תביאו גם אתם את החוויות שלכם, כל אלה ששולחים לי דיווחים בפרטי- אנא פרסמו אותם גם כאן.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”