נכון שהשטח חלש מאוד אבל עדיין, תמיד יש משהו לספר ולעדכן.
אני מרים את הכפפה, מוזמנים להצטרף.
באחד הלילות האחרונים, אחרי אינספור רונדלים ואחרי שהצמיגים מתחחנים שאגש לפיט סטופ, פתאום צדה את עיניי עלמה מוכרת לי צועדת לה בנונשלנטיות בהר ציון. מדובר על שעת לילה מאוחרת או יותר נכון, לפנות בוקר, הציפורים מצייצות, הפועלים כבר עומדים דום בתחנות ומשאיות האשפה כבר אוספות את מה שאפילו עלובי החיים לא מצאו לנכון לקחת...
אני עוצר לברר פרטים, ומבין שמדובר בהשקעה מינורית של 50 ש"ח כולל הכל. התלבטתי כי היה מדובר בפשרה בולטת אבל גם נזכרתי שבימים טובים יותר בעבר אותה עלמה נתנה לי שירות מענג ועם טעם של עוד.
העלתי אותה.
אולי היו אלה קרני השמש הראשונות שהאירו על פניה והראו את הצלקות שמספרות את סיפור חייה וגם את תווי פניה ההרוסים מהשלג, אני רק יודע שמהר מאוד התבאסתי והצטערתי על ההחלטה להעלות אותה. יש פשרות ויש פשרות ואני רגיל אליהן במיוחד בימים קשים אלה של ציד אבל מסתבר שבחושך הפשרה פחות כואבת ומורגשת ועל כן החלטתי לוותר עליה.
נותר לי בשלב זה רק לחשוב על תירוץ להחזיר אותה לבסיס האם מבלי לפגוע (עד כמה שאפשר) באגו שלה ובטח שבלי נזק כספי (עם כל הכבוד אני לא מתכוון לשלם על מה שלא מומש).
התחלתי לקשקש איתה והיא הייתה מאוד וורבלית וזרמה איתי ועם הסיפורים, הופתעה מרמת הידע שלי ברחוב ומאיפה אני מכיר את זו וזו ושחררה גם היא את הרסן. דווקא התחילה בזה שהיא עולה לרכב על פי תחושת בטן ושהיו כמה רכבים לפני שלא עלתה בעקבות האינטואיציה שלה. כאן קפצתי על מציאה ואמרתי לה שמשהו מרגיש לי שלא כדאי שנעשה את זה, יש לי תחושת בטן שעדיף שנשאיר את זה לפעם אחרת, משהו לא מרגיש לי טוב... היא ניסתה לשכנע, להרגיע אבל התעקשתי עם העניין והיא הרפתה, כמובן תוך כדי מרמור מסוים על הזמן שבזבזתי לה. לא נורא, הכל בסדר, רק שאלה אותי אם אני יכול להוריד אותה בבית שלה. היות והיה מדובר במרחק קצר גם ברדיוס של התחנה, זרמתי עם זה מה עוד שהיינו באמצע סיפורים מעניינים ורציתי להשלים את הפאזל.
מה אגיד לכם, הייתה חוויה, עצרנו בקיוסק כדי שהיא תקנה סיגריה, רצתה להזמין אותי לשתייה או משהו לאכול, התהפכו היוצרות.
המשכנו לנסוע, פתאום ראיתי את מאשה בדיוק צועדת די הפוכה אבל מאוד סקסית וזה מאוד הדליק אותי אבל לא יכולתי פתאום לחפף אותה מהאוטו. סיפרה לי דברים מאוד מרתקים מהעולם שלה, חוויות עם קלינטים, עידכנה אותי לגבי כמה בנות, בקיצור היה כל כך מעניין שבהזדמנות אולי אפילו אשקול לקחת אותה רק לשיחה.
הורדתי אותה ומיד חזרתי על עקבותיי כדי לחפש את מאשה אבל אתם יודעים איך זה ברחוב, פתאום מישהי יכולה להיעלם כאילו בלעה אותה האדמה.
אז הפעם יצאתי עם הזין ביד ועם מטען חורג אבל עם חוויה מאוד מעניינת.
הלוואי וגם אתם תצרפו את הדיווחים וחוויות שלכם מהלילות של החורף, גם אם לא צדתם, תמיד יש מה לספר.