כ דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם) - דף 15 - סקס אדיר

דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם)

143
חברים שאלה לי למי שראה דגם או יודע אני ואמנם חדשות בסיבובי צייד אבל בחול המועד הגעתי להר ציון בסביבות 2:00 בלילה ניסיתי למצוא איזה תיק קו מהיר במחיר זול כל הדירות באזור היו סגורות אבל את עיני דב מישהי בסביבות גיל ה25 ככה לפחות ניראתה בתחנת אוטובוס מהצד המקביל של הר ציון 38ב הגברת ישבה בתחנה עם מספר שקיות הייתה לה שקית אחת בצבע אדום זה בלט לי לעיין עצרתי ליידה מוכן להישבע שהיא עובדת אבל כמו שאמרתי אני חדש באזור ולא חיפשתי איזו תקרית לא נעימה במיוחד לא בשעת לילה מאוחרת לעינייו עצרתי לידה פתחתי חלון היא ישר צעקה לי כן מה לאור הפנייה ונימת קולה התוקפני משהו שגובל עם עצבים שאלתי אותה רק איך יוצאים לכיוון איילון צעקה לי לא יודעת וחזרה לחטט בתוך השקיות שלה השמח שמישהו ישפוך לי קצת אור על הבחורה לכל המנוסים כאן שמכירים תודה
סקס ? תמיד רעב לעוד

דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם)

150
אתמול בערב הופתעתי , בשעה 10:00 בלילה ברחוב הגליל למעלה בחורה שחרחורת עם משקפיים , לא מציאה , לידה בצומת קוקסינליות , בפינת סלומון ע"י החדרים כמה קוקסינליות ומישהי שלא ראיתי אף אעם , בחורה , טיפה שמנמונת קנתה קצת סמים , מישהו ציפצף לי ועשיתי סיבוב קטן והיא כבר נעלמה ...
בשדרות הר ציון כלום ושום דבר , ע"י בית המשפט מלא קוקסינליות נראות סוף הדרך , בין הרחובות הקטנים של בית המשפט באיזור התעשיה עומדות כמה בחורות לא משהו , פתאום מאמצע שום מקום הולכת בחורה רזה גוף פצצה גבוהה , כהה , מישהו חטף אוטתה לפניי ...
בורסה ופה ההפתעה , בכיכר ישבו 2 נשים , אחת ראיתי אותה כבר כמה פעמים באיזור והעליתי אותה פעם , נראית נחמד מאוד אבל לא זוכר שהשאירה אצלי איזה רושם ... אבל ההפתעה זו שיושבת איתה , קריסטל , הסתפרה קצת אבל שמורה כהרגלה , עצרתי מיד והעלתי לאוטו , היא זיהתה אותי כי הייתי איתה באואזיס לפני שנה בערך , כהרגלה מדברת עם הפסקה , ממי , מותק וכו' אבל מציצה וזיון כרגיל פצצה ,אמר4ה שהיא בערבים נמצאת עכשיו בבורסה .
בצ'לנוב 2 בחורות רוסיות

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”