כ זנות רחוב בדרום תא/הר ציון/איזור התחנה/חדרי אירוח - דף 19 - סקס אדיר

זנות רחוב בדרום תא/הר ציון/איזור התחנה/חדרי אירוח

181
לדן דיווח מעניין יפה אם זאת ,חסרים פרטים בסיסים כמו גיל,מיקום,כמה אינץ(לא היה לך מטר עליך) היא בערך למה אף אחד לא עונה לי לגבי הרזה עם השיער חום שוקולד עם הסקיני ג'ינס בכניסה לחניון בית המשפט Disapprove,אגב מי זאת מרינה הרזה,ראסטי..Tongue

superman19792012-09-19 22:55:17
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

182
ראסטי אכן שטני לא בלונדיני שיער ארוך. לא מדדתי גובה אבל גבוהה.
הלכה על הר ציון לכיוון סלמה מתחנה מרכזית עצרתי את הרכב ופנתה אלי הבנתי שעומדת לפני סלמה או בחניון בית המשפט המיקום כנראה באזור.אי מעולם לא ראיתי אותה קודם. אבל ברור לי שהיא קבועה. עצרתי אמרה מציצה זיון 50 ש"ח. ביותר לא הייתי מעלה אותה. לאחר מכן קישקה שהיא אמרה מציצה וזיון 50 ש"ח כלומר לדבירה 50 פלוס 50 מיד ירדה לעוד 20 ש"ח. שונא את זה זה גם מקח טעות לטוח ארוך. וגם מוריד לי את החשק. ואכן הדיווח נכתב מיד כשחזרתי.
ראסטי אני מאמין שזו השטני הגבוהה הרזה שאה מכוון אליה הולכת עם שיער פזור.

183
הבנתי אותך, עכשיו הכל יותר ברור ונהיר.

אבל מסתבר שבעצמי התבלבלתי והתכוונתי לבחורה אחרת, לא מרינה (זה מה שקורה כשיש יותר מידי שמות וחוויות בראש) קריצה

אני לא יודע בעצם על מי אתה מדבר.

בכל אופן, אף פעם לא נתקלתי בקטע כזה. הייתה אחת שפעם אמרה לי שיש מ+ז רגיל ומ+ז "ספיישל" תמורת 20 ש"ח נוספים

אבל תמיד אני דואר שהכל יהיה ברור מאוד לפני שהן עולות לאוטו, כולל נגיעות, גמירות בפה ושאר עניינים.

לא נורא, מתגמד לעומת הדיווח על העקיצה בתל ברוך...

184
אולי זאת הרזה עם הסקיני ג'ינס שעומדת בכניסה לבית המשפט ליד חנות פומה/מחסן ביצים,ראסטי תוכל לאמת את דברי
תודה
יש אחת שעומדת בדיוק אחרי צומת סלמה/הר ציון לכיוון הישנה איפה שעומדת ג'ני
לבושה במיני בד שחור,צעירה עם קוקו אסוף ברונטית או חום צד ימין מעל השפם יש לה שומה
מישהו מכיר אותה אני חושב שהיא הרבה זמן שם(בערך בת 28-30) ,איך קוראים לה בהתחלה לא רצתה להגיד לי,אמרה מה אכפת לך,מה זה משנה (וזה הכי מעצבן שהן עושות את זה) ואז זרקה לי שם "נטאשה",רציתי להוריד אותה למציצה ב 50 לא הייתה מוכנה אלא רק ב 70,תתפלאו יש גם כאלו שאומרת מציצה וזיון 100 ש"ח,ואז אתה שואל כמה רק מציצה והן בשיא חוצפתן אומרות גם 100 ש"ח,הדבר נפוץ בעיקר בחולון

186
סופרמן אין לי מושג על מי אתה מדבר עם הסקיני ג'ינס.
פיתחת ממש אובססיה לגביה...

בכל אופן, מישהו כבר כתב לך פה משהו על לבוש של זונות, לא?

בנוסף, למה אתה לא דוגם אותה וזהו?

השנייה אכן קוראים לה נטשה. אם היא לא מעניינת אותך, למה זה כל כך מעסיק אותך?

אין לי מה להוסיף לגביה.

מה קרה לסופרמן בדרכים?

לאן נעלמו הדגימות והדיווחים?

187
לא ראיתי מעולם דיווח שלך או של מישהו אחר על בחורה בשם נטאשה,לכן פניתי אליךבתור "ה-צייד" ,אין מצב שאתה לא מכיר אותה,הרי אתה מכיר את כולן,הרי כל אחת יש לה את המקום כמעט.."הקבוע שלה"
לא דגמתי אותה,כיון שממש ריחמתי עליה,היא ממש שלד מאוד רזה וגבוהה(רגלי גפרור)עצוב לא רצתה להגיד את שמה אולי זאת לנה
דבר שני הבנתי שאת את יאנה מאוד קשה למצוא כיון שהיא די נדירה מבחינת המראה שלה מעין "קטי" הפצצה מתל ברוך
שכבר דיווחתי עליה בעבר(אני מתפלא שאף פעם לא יצא לך לדגום אותה),הייתה עומדת ברחבה המזרחית כאשר עמדה בפינה שם
גוף של דוגמנית 175 בת 26 חזה מסולקן בנוני

188
ראסטי, אחלה דיווח כהרגלך.
כל הכבוד על ההשקעה שלך בכתיבה בפורום.
אתה עושה את זה בדרך שמעוררת עניין והשתאות כאחד. וגם מלמדת עליך הרבה כאדם רגיש ואנושי.
מישהו (סליחה, אבל לא זוכר מי) כבר כתב שכך גם תגובותיך לדיווחים של אחרים ואני מצטרף בכל לב.
תודה וחתימה טובה,
אבוד

190

התחלתי את הערב (שישי) בסיור בבורסה... עשיתי כמה סיבובים במתחם, ולמעט ניידת משטרה שסרקה את השטח - שממה.

המשכתי לכיוון איזור הר ציון. ברחוב הגליל פינת סלומון עמדו 3 קוקסינליות (מהפחות יפות שיש).
פניתי לכיוון קיבוץ גלויות, ובדיוק באיזור החם ליד הכספומטים עוצרים אותי במחסום משטרתי. "בדיקה שיגרתית" השוטר אומר.
"כן בטח", אני אומר לעצמי המיקום שהשוטרים בחרו בו וודאי לא אקראי. עברתי את הבדיקה.כמובן שאף זונה לא נצפתה במקום.
עשיתי סיבוב נוסף באיזור המחששה, עמדו שם איזה 2 גמורות ברמה כזו שאני פשוט לא מבין למי הן באמת עושות את זה. מסכנות.
חזרתי לרחוב הגליל - הפעם 2 קוקסינליות מהפעם הקודמת + 1 חדשה שדווקא נראית לא רע התחילו בהליכה לכיוון רחוב השומרון... הן ניסו לעצור אותי לבקש טרמפ - אבל שמתי גז...

נסעתי לכיוון תל ברוך. מראש ידעתי שיום שישי זה לא היום לחפש בו זונות בתל ברוך אבל החלטתי לנסות בכל זאת. החניון היה מלא ברכבים חונים של המבקרים בחוף. עשיתי סיבוב באיזור כדי לחפש אולי בכל זאת מסתתרות מציאות בכל מיני פינות - גורנישט. ואז כשיצאתי מהמתחם, בפניה מרחוב יוניצמן לרחוב 2040 עמדה בחורה ישראלית צעירה טיפה מלאה נראית כבת 22 גג עם מכנס קצר כשהיא אוחזת בידה פלאפון ומדברת... האטתי את הרכב, ראיתי איך היא מסתכלת עלי וצוחקת תוך כדי שהיא מפטפטת בפלאפון. לא עצרתי, כיוון שסביר להניח שלא מדובר בבחורה עובדת וגם אם כן, היא לא ממש הטעם שלי - אני מעדיף רזות יותר.

חזרתי לבורסה - ושוב בדיוק באיזור החם שבו בדר"כ עומות הזונות (ליד מפעל הפיס) - מחסום משטרתי!!! ושוב עוצרים אותי! הפעם לבדיקת רשיונות+אלכוהול... גם את הבדיקה הזו עברתי בשלום.

סיימתי את הסיבוב בתחושת אכזבה וחוסר מיצוי וכן מועקה כבידה בעקבות האכיפה המטורפת של המשטרה במוקדי הזנות של תל אביב, גם לזיין בשקט אי אפשר במדינה הזאת?
לגבי איזור תל ברוך - שמתי איקס גדול על המקום, הייתי בו מספר פעמים באמצע שבוע בטווח השעות 22:00-2:00 ומלבד קוקס אחת ותנועה ערה של איזה 500 רכבים - כלום!

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”