כ זנות רחוב בדרום תא/הר ציון/איזור התחנה/חדרי אירוח - דף 20 - סקס אדיר

זנות רחוב בדרום תא/הר ציון/איזור התחנה/חדרי אירוח

191
יופי של דיווח ego2,אתה צודק אחי זה מאוד מתסכל גם אני אתמול הסתובבתי קרוב ל 4 שעות בכל איזור התחנה וגם בהר ציון,אפילו הלכתי ברגל בנווה שאנן כמעט ולא היו בו אנשים,וכן מספר ניידות פלוס מדורניקים,הייתי ממש מופתע כלום,בקושי כמה נרקומניות,בקוש י חתולה ראיתי.
לגבי תל ברוך,יש את הקבועות נינה שהיא הכי פצצה,וליסה,אולי עוד יש תקווה ואם המזל יאיר לנו פנים נוכל למצוא גם את אנג'לינה שתגאל אותנו מייסורינו(ותחרט בזכרונינו כחויה מדהימה) הבעיה היא שהן אומרות לך לחנות איפה שהן עומדות(אין מקום מסתור,מחבוא),ואז יש את המתרחצים בלילה(עדיין קיצי בחוץ),או חבורה של נערים משועממים חרמנים,הדבר גם אופייני בבבורסה
הם יושבים על הספסלים,ונועצים בך מבטים ברגע שאתה חולף על פניהם,איפה הימים של פעם עד לפני שנבנת המוקד המשטרתי בבורסה לפני פיזור הזונות לאזור/תל ברוך/ת.רכבת
היה גן עדן פצצות רוסיות צעירות כל אחת יותר יפה מהשניה אך איזו תקופה,וגם המכונים היית משלם 150-200 ל 40 דקות והן היו מחכות לך בגלריה (כך אתה יכול להתרשם ולצאת) ולא כמו שהיום אתה מקבל חצי מהזמן במקרה הטוב ומייבשים אותך בחדר מספר דקות עד שמגיעה אליך בחורה שגם לא נראית בכלל משהו.
אל תיפול רוחך,ותמשיך לדווח ולעדכן מהשטח.
אצבע למעלה

superman19792012-09-22 02:15:26
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

192
אגו 2 , דיווח יפה .

גם אני שמתי פס על תל ברוך , הולך לשם רק במקרים של "על הדרך"

ובקשר לחזירים בבורסה , הם באים דווקא בשביל לדכאות את הלקוחות של הבנות וכתוצאה ישירה מזה לא היו בנות באיזור
Living on the wild side of life

194
שלום לכולם,זו הודעת הבתולים שלי.בעקבות תופעת ה"יאנה-מאניה"בכמה שירשורים רציתי להוסיף:חברים הרגעו בבקשה!זה כבר גולש לקשר נפשי אליה ולאלימות בין החברים.הייתי עם יאנה כמה פעמים וכדאי להדגיש:מדובר בנרקומנית כחושה,ללא חזה[הולכת בחזיה גדולה וריקה]פנים יפות,נחמדה ונותנת לרוב יחס טוב.המציצה המהוללת שלה קרובה להרדמות,הכל מאוד פסיבי ולכן הזמן מתארך.רק אם אתה אוהב את הז'אנר הזה היא מומלצת.תתיחס יפה,תן טיפ וקבל טלפון שיחסוך לך חיפוש עתידי. הכי חשוב לא להתקשר נפשית לזןנה,בטח לא לנרקומנית.זה ישרוף לכם את האנרגיות ואת הארנק[ בדיוק בשביל זה יש חברה ]קריצה

196
המשטרה זו נורה אדומה לצייד, ואחד הדברים שמרחיקים אותך יותר מכל מהמתחם. שורף צמיגים, בלמים, קלוריות ושעתיים (בהם אתה לא ממצמץ שמא תפספס את הבזק הגרביון) ובסוף זוכה בפרס - בדיקת רשיונות ( כפולה לאגו2 )
כלומר: גם הרחובות ריקים מבחורות, גם שעתיים שאפשר לעשות עליהם איקס גדול, וגם לתת את הדין ולענות לשאלת השוטר האהובה: "מה אתה עושה פה?"

עצת מומחה:
כמפלט אחרון (תרתי משמע), האופציה המונחת בכיסו של כל צייד צריכה להיות דיבור עם אחת העובדות במתחם הפיפ שואוז בבורסה.
100 שקל, ואפשר לצאת בתחושה של תיקו תיקו מהערב.

199
לא יודע לגבי המשטרה..אני לא נרתע מהם
אני בטוח שכולנו נתקלנו בהם בשלב כזה או אחר.
אחרי שלב בדיקת הרשיונות לרוב באמת תגיע השאלה-'מה אתה מחפש כאן?'
אני לא דופק להם חשבון ועונה "כלה!"
הם לרוב מחוייכים ועוזבים אותי במנוחה.
יש לי סיפור מלפני שנים, הזוי ברמות, שאני לא בטוח שאפרוש כאן
אבל נלקחתי לתחנת משטרה, הייתי מעוכב חקירה בגלל שהייתי עד למשהו שקרה בזמן שהייתי עם זונה!
בזבוז לילה שלם בתחנת המשטרה בסלמה אבל מצד שני קטעים כל הלילה :]
המסקנות(שלי לפחות):
א. אם רוצים להתחמק מנקודות ביקורת משטרה עדיף להימנע מלהגיע בדרכים ראשיות באיזור ולחפש דלתות אחוריות, תמיד אפשר לעקוף את הנקודות ביקורת האלו
ב. אם אתם עדים לאיזו עבירה או פשע בזמן שאתם שוגלים זונה..אל תשארו שם לצורך הסקרנות!! פשוט לכו הביתה :]
ג. במשטרה יש גם כמה אנשים טובים..מיעוט - על פי רוב. אל תסתמכו עליו..
שגלו ודווחו ומלאו את הארץ!

העם דורש זרע איכותי!!

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”