כמה אני שמח להפיח רוח חיים בשרשור הזה ולשתף אתכם בחוויה המדהימה ביותר שהייתה לי מעולם עם זונת רחוב בישראל.
הכל התחיל ביום חמישי האחרון...
ערב-ערב חג הפסח, יצאתי לבילוי במקום בו החירות לא קיימת בלקסיקון- התחנה הישנה.
ברקע התנגן לו שידור המשחק של מכבי ביורוליג, שהוסיף עוד מתח ועניין מעבר לאלה השוררים מלכתחילה בכל פנייה וסיבוב של ציד.
לצערי השידור היה הרבה יותר מעניין מהציד, המצב ברחוב היה חלש מאוד וברגעי הסיום אף עצרתי את הרכב ופשוט התרכזתי במשחק.
תם המשחק ועימו התוצאה העגומה, חזרתי לציר אבל ברחוב המצב המשיך להיות עלוב. באיזה פינה ראיתי את מילה עליה דיווחתי לאחרונה, בפינה אחרת את מירה, את אלה ויוליה במקום הקבוע ועוד איזה גמורה-שתיים מנסות את מזלן. החלטתי לתת גיחה לחולון, עשיתי כמה סיבובים אבל מעבר לכך שלא הרגשתי בבית, המצב גם לא היה להיט והזונות נראו לי שם יותר מידיי עם פוזה, הבנתי שמשם לא תגיעה הישועה. חזרתי לבסיס האם בהר ציון והמחששה, עוד סיבוב ועוד סיבוב, עוצר לפיטסטופ מהנה, ממלא מצברים וחוזר לציד.
כשהשעון הראה שהשעה 2:30 וכאשר הייאוש כבר איים לנצח ולסיים את הלילה כאשר ידו על העליונה, נסעתי על השאנז הר ציון מכיוון סלמה לכיוון התחנה. באתי לבצע פנייה שמאלה לרחוב הקונגרס ואז זה קרה... בעודי ממתין שהרמזור יתחלף לירוק, הזזתי את ראשי ימינה והמבט קלט דמות גבוהה ודקיקה עומדת על המדרכה, ממתינה בנימוס לזה שיבוא עם הרכב ויעלה אותה על הכלי, תרתי משמע.
ברגע זה ידעתי, פשוט ידעתי שזו היא. אותה אחת שבדיוק לפני 4 חודשים נחתה כאילו מהשמיים לחוויה חד פעמים של פעם בחיים, אותה אחת שאף פעם לא יצאה לי מהראש. האוטו שלי הפך באותו רגע למטוס ובשבריר השנייה כבר הייתי לידה. חברים, אין בפי די מילים לתאר את המראה ובטח שלא את התחושה. כשאתה רואה לנגד עיניך דיווה לבושה במכנסונים שלא משאירים הרבה מקום לדימיון, עטופה במעיל פרווה שחור שלא מסתיר את המחשוף העמוק- אתה נשאיר ללא מילים ונאלץ להסדיר את הנשימה. אני פשוט אמרתי לעצמי WOW.
למען האמת, אחרי אותה דגימה קסומה, הייתי בטוח שלא אראה אותה יותר אף פעם. חיפשתי אותה כמה פעמים אבל נאדה, השלמתי עם הגורל האכזר... לכן כשפתאום ראיתי אותה, פשוט נדלקתי ואמרתי לעצמי שלא רק שהלילה ניצל אלא שזה חייב להיות לילה שיאפיל על הפעם הקודמת. כאן המקום לשתף אתכם שלמרות שבמפגש הקודם איתה מאוד נהנתי והחוויה נצרבה בזיכרון, יצאתי עם תחושה מסוימת של פיספוס, שעם קצת יותר פוקוס החוויה הייתה עוד יותר מיוחדת. בראש היו כמה תסריטים וכיוונים מה לעשות במידה ואפגוש אותה שוב.
פתחתי חלון, היא ניגשה ואחרי שלום מנומס, ביקשה 200 ש"ח לבילוי, כמו בפעם הקודמת. התחלנו לנסוע והזכרתי לה שכבר היינו ביחד.
התחלתי לנסוע, היא זרמה איתי לכיוון שרציתי. מי שמבקר הרבה בשטח יודע שמצב החניונים הוא לא משהו וקשה למצוא מקום נורמאלי בלילות. המקומות שאני אוהב סגורים, ממשיך לנסוע, מצד אחד משוחח איתה ובמקביל חושב ומקבל החלטה לשדרג את הבילוי וללכת לחדר. שאלתי אותה לגבי חדר והיא אמרה שמוכנה ללכת אבל כשהיא הולכת לחדר המחיר הוא 300 ש"ח. לא אהבתי את הקפיצה הפתאומית ומשמעותית במחיר אבל אמרתי לעצמי שאדאג שזה יהיה שווה את המחיר. אמרתי לה שאין בעייה אבל אני רוצה לוודא מה כוללת הפגישה. היא שאלה מה אני מתכוון ופרסתי בפניה את תורתי איך אמורה להיות פגישה בחדר, קל וחומר במחיר שהיא מבקשת.
היא אמרה בסדר, רק אמרה שלא עושה אנאלי. שמתי פעמיי לעבר חדרי ה- oasis, הלב כבר דפק חזק מהציפייה ולרגע אף התבלבלתי בדרך... תיקנתי את הטעות והמשכנו לנסוע, תוך כדי היא אומרת לי שזוכרת אותי, שהייתי איתה בלילה הראשון שלה בכביש ונתנה לי חיבוק. הגענו למקום, אני נותן לה לצעוד ולעלות במדרגות לפניי, לא רק כי אני ג'נטלמן אלא גם כי רציתי להביט ברגליה הסקסיות שבעוד כמה דקות אני עומד להיכנס ביניהן...
את פנינו קיבלה הפקידה וכאן המקום להודות ל"חולה כוס" שבזכותו הכרתי את המקום הזה. אם כבר זונה VIP ז גם חדר VIP, נכנסנו לחדר והצעתי לה להתקלח. היא נהנתה בחיוב, תהיתי לרגע אם להיכנס יחד איתה למלקחת אבל החלטתי שלא, לא רציתי להתאכזב ממשהו הקשור להיגיינה ורציתי לתת לה פרטיות להתארגן בהתאם, החלטה שהתבררה כמאוד מושכלת בהמשך...
כאן המקום לציין שהשיחה המוקדמת והזיכרון ההדדי מהפגישה הקודמת, מאוד תרמו לאינטימיות ולאווירה.
היא יצאה מהמקלחת, התנצלה ושאלה אם זה לקח יותר מדיי זמן, הייתה מאוד חמודה ושירותית כשאמרה שזה לא מתקזז מהזמן שלנו ושזה על חשבונה. אני שוכב על המיטה, היא מורידה את המגבת ומתקרבת אליי, או יותר נכון- לשפתיי. מתנשקים, מתלקקים, הידיים שלי מלטפות את שדייה, מהר מאוד אני עובר לנשק גם אותם, את המותניים, משלב נשיכות קטנות, פשוט טורף אותה...
היא ערומה לגמרי, רק עם חוטיני לבן עם ריקמה. אני אוחז בכוס שלה מבעד לחוטיני ומיד מוריד אותו. היא פשוט מריחה נפלא, מבושמת ומוקרמת, החלטה מושכלת כבר אמרתי?
אתם מכירים את הדיווחים שלי ויודעים שאני לא אחד שמתנשק עם זונות רחוב ובטח שלא יורד להן. אבל עם אנג'לה זה פשוט משהו אחר... הקליק, היחס, היותה לא שייכת לתחום במובן הגס ובנוסף, המראה המדהים- גרמו לי ללכת הכי רחוק שאפשר ולעשות דברים שבאמת עושים רק עם חברה. פתחתי את רגליה ונחשפתי לעולם קסום וריחני שאין כדוגמתו. כוס מגולח מעוצב, תענוג צרוף עבור הלשון.
היא בינתיים גונחת ונותנת קונטרה, אני לא נופל מגניחות והאגו לא מתנפח, לוקח את זה כחלק מ-show אבל שיהיה, בטח שזה לא מזיק.
משם היא עברה למצוץ לי, היה פשוט צריך לכוון את המחשבות למחוזות רחוקים או לאנשים מגעילים כדי לא לגמור מהר...
התגעגעתי למראה, ריח וטעם הכוס שלה ועברנו ל- 69 בשכיבה. אני יכול לכתוב ללא הפסק על הויברציות, התחושות, הרגשות אבל אני מניח שמדבריי הצלחתם כבר לקבל ולו במעט מהתמונה של מה שהלך שם. עברנו עוד פעם להתנשק, השתדלתי "למרוח" את הזמן כמה שיותר עד לזיון עצמו כי ידעתי שברגע שאני נכנס אליה יהיה קשה להחזיק את פתיחת השמפניה... אני מאוד אוהב תנוחה שאני שוכב על בחורה ומזיין אותה מאחור, זה כל כך צמוד שיוצר חיכוך נהדר, התמקמנו בתנוחת דרקון והכנסתי אותו אליה... מהר מאוד יצאתי ופשוט עצרתי וכיוונתי את המחשבות כדי לא לגמור... עוד כמה פעמים של נכנס-יוצא עד שנכנסתי סופית ואחרי כמה פמפומים הרגשתי את כל הזרעונים יוצאים במחולה, רוקדים סמבה לצלילי שיר ה"פגו"...
נשארנו מעט מחובקים, משוחחים על מה שהיה... אתם יודעים שיש דברים שהם לא לשידור או במקרה הזה- לא לדיווח ויש דברים שקרו או דיברנו עליהם שלא כאן המקום לספר. אני לא כותב את זה כדי לעורר את יצר הסקרנות שלכם, ממש לא, אלא פשוט כי אני מבין שחוויה שכזו ספק אם תחזור על עצמה ואני יכול בהחלט לציין שזו הייתה החוויה הכי טובה שהייתה לי בחיים עם זונה בישראל. דברים דומים רק בתאילנד אבל תאילנד זו תאילנד. אלה היו 300 שקלים מוקשעים היטב שנתנו תמורה הרבה מעבר למצופה, בטח בכל הנוגע ל- GFE.
הפעם גם היה קינוח בסוף, היא נתנה את מספר הסלולארי שלה ולפחות אני יודע שיש לי את האופציה להשיג אותה אם תיעלם שוב. יחד עם זאת, אני בספק אם אתקשר. אני לא רק שלא בקטע של מספרים, אני גם לא רוצה להתמכר ובנוסף, החיפוש (לפעמים בלתי פוסק) הוא חלק בלתי נפרד בציד ברחובות, היציאה אל עבר הלא נודע הוא חלק מהריגוש כשאתה לא יודע את מי תפגוש באותו לילה...
יכולתי להמשיך עוד ועוד, יש עוד הרבה חומר מעניין אבל זה גם ככה כבר נהיה ארוך יתר על המידה אז אגיע למילות הסיום.
הצטערתי לשמוע ממנה על כמה מקרים לא נעימים שקרו לה עם לקוחות, כמו למשל על אחד שגנב את כספה (היא תפסה אותו) וכולל מקרים כמו אותו אחד ששאל כאן לאחרונה שאלה מוזרה... נכון שלפעמים צריכים להיות אסרטיביים וקשוחים מול בנות מסוימות אבל צריך תמיד לזכור שמדובר בבן אדם ולכבד. יש דברים שהם שפלים, בטח שלגנוב או לעשות דברים ללא הסכמה. היות וזה לא פורום הטפת מוסר, אסתפק בדברים הללו, בתקווה שזה לא נופל על אוזניים ערלות.
אנג'לה מאוד חרדה לפרטיות שלה ולכן אני לא כותב את מספר הטלפון שלה אבל היא כן אמרה שבקרוב תעבור לעבוד בדירה, במידה וזה אכן יתממש ואני אדע על כך, אעדכן. בינתיים, מאחל לכם למצוא אותה בימים שעוד נותרו לה ברחוב ולחוות חוויה לפנתאון.
לא פחות חשוב- תגיבו, תכתבו ותדווחו. אשמח מאוד לקורא דיווח של מישהו שגם כן היה איתה.
מקווה שנהנתם מהדיווח, תתרמו גם את חלקכם וקולכם ותגיבו. אם כולנו נעשה את חלקינו, כולנו נרוויח פורום מועיל ותוסס.
חג שמח.