כ חובה לקרוא עד הסוף . אל תשכחו גם להגיב - דף 3 - סקס אדיר

חובה לקרוא עד הסוף . אל תשכחו גם להגיב

21
[QUOTE=Shaguar] אני חייב לספר לך סיפור BADBOY ...לקרוא עד הסוף חובה !!!אני נוסע אתמול בשעה 05:30 בערך לאיזור ת"א גבעתיים כשאני רואה מישהי שנראת חבל"ז ניגשת לרכב ומרימה את החולצה Shockedנדהמתי ..... ועצרתי בצד וחיכיתי ..... כעבור דקה נמאס לי ונסעתי לכיוון הרכב (אמרתי לעצמי אני חייב אותה וכל האמצעים כשרים)צפרתי בחוזקה כדי להבריח את הרכב .....הוא נסע מעט קדימה דיבר עם הנערה קצת ונסע קריצההחלטתי לקפוץ על המציאה צחוק התקרבתי לנערה ושאלתי אותה אם זה חבר שלה שנסע כרגע ? היא אמרה לי שלא .... אז הקשתי עליה ושאלתי "אז למה הראת לו את השדיים שלך ?"ומייד הרימה את החולצה והראתה לי את השדיים ....מראה מרהיב קריצהשאלה אותי אם אני רוצה לעלות אליה ...."אני חרמנית אמרה" אבל קודם בוא ניסע להביא שתייה חריפה,הסכמתי ונסענו לפיצוציה הקרובהקנינו משקאות ונסענו אליה ...בדרך היא שאלה מה אני עושה לפרנסתי ,אמרתי לה שאני משחק כרגע בהבימה בתור איש זקן ובמקרה התחפושת עדיין כאן ברכב,ביקשה שאלבש אותה (תוך כדי נסיעה)התלבשתי והיא התחילה לצחוק ....וואוו אתה נראה כמו איזה קשיש זקן בן 60 קריצהלאחר כחצי שעה הגענו .... ואת מי אני רואה בצד הדרך ?  כן את האידיוט חיוך גדולחיבקתי אותה ונכנסו היישר לביתה תוך כדי אני מסמן משולשת לבחור חיוךחבר'ה זה היה זיון לאורך כל היום עד ליום למחרת .....היא זיון מעולה ולא ביקשה תמורה מבולבליצאתי מרוצה ....חברים דבר כזה הוא דיי נדיר במחוזותנו היה כיף ונדיר אצבע למעלהעכשיו לך BADBOY יש לי להגיד רק דבר אחד הפסדת חוויה לטוב או לרע וחבל שלא לקחתאת הצעתה בשתי ידיים Star בקיצור ברור לך שמה שכתבתי בהודעה הוא פרי דמיוני ...אבל זה סנריו שיכול היה לקרות קריצה

[/QUOTE]
שוגר גדול!!!!!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

24
זה מסוג המקרים שקורים פעם ב... אם בכלל .

למדי הרבה לקחים ולהבא מבטיח לנהוג אחרת . קריצה

היום בבוקר עברתי מול ביתה , יש שם פיצוציה שאלתי לגביה והמוכר אמר שהוא מכיר אותה .
והיא אכן מטורפת לגמרי . והוא אמר שהוא היה עובר עליה בכיף אבל לא נעים לו כי האמא קונה אצלו .

בקיצור , אני הולך לעבור שם הרבה בזמן הקרוב .
Living on the wild side of life

25
א׳.תודה לרושה על הלינק לסיפור שלי שנזכרתי בו בעקבות הסיפור הזה
בעיקרון בשעות 5-6-7 בבוקר בעיקר בלילות חמישי ושישי יש לא מעט בנות קצת שיכורות וקצת פסיכיות שמייצרות הזדמנות וסיכונים
אני חושב שאין לך מה להצטער שככה גמרת....תקרא גם את סיפורי ותבין שאין פה כזו מציאה...
הניתוח הנכון לפתרון הבאסה שלך נקרא worst case scenario ...
אבל נתחיל מה best case
הבסט הוא שאתה עולה לדירה שלה ומגלה עוד חברה שלה והן שותות ומלקקות לך את האיבר מזיינות אותך בלי פסקה ומוסיפות סצינת לסבית
אתם מסיימים בצרפתיות לוהטות וארוחות בוקר והן משאירות לך טלפון ואפילו לב קטן לחיבה.
גמרת פעמיים ולא שילמת שקן אתה על גג העולם

ונעבור לחמישה תרחישים אחרים
1. עוקץ כזה או אחר
2. מחלה כזו או אחרת
3. מגעילה שעירה ודוחה ולא מפנקת בכלל
4. דורשת סכום מופקע ומאיימת וסוגרת אותך בדירה והמשטרה אני בדרך!
5. נכנסים באמצע החבר, ההורים או כל פדיחה אחרת ואתה בתחתונים או גרוע מזה

האם הסיכוי שווה לסיכון??? לאאאאאא
המיוחד אם לא מהקשת כסף זה מחשיד ברמות ומרמז שמצפה למשהו שאתה לא יודע אותו
הסיכוי שסתם בחורה תעצור גבר מזדמן ותרצה סקס בחינם ועוד בסוף תכנס עם זקן הוא אפסי ...
אולי הוא פיטם אותה במתנות או שטרות ואולי פשוט ידע מה לבקש ולתת אבל עצם זה שהיא נכנסה איתו מראה על הנואשות והשריטה שלה....
שכח ממנה ותמשיך לייצר הזדמנויות אחרות...

27
sex lover אתה צודק באלף אחוז , הריזיקה שמשהו רע יקרה לא הייתה שווה , לי לפחות את הסיכון .

חחחחח ובקשר לאתיופיות , אני תמיד אבל תמיד חוזר מכיוון התחנה לרמת גן דרך המסגר בשביל לתפוס אתיופיות .

הן רק רוצות טרמפים , ורק פעם אחת קיבלתי מציצה מאחת שהקפצתי ליבנה . לאחר מכן הפכה ליזיזה טובה עד שהתחתנה

נ

28
מה לעשות,וזו עובדה.כל מי שיש לו את הטלפון של יאנה לא השיג אותה מיום חמישי.הוא סגור כי מדובר בחופשה משפחתית וקליינטים נודניקים זה לא נעים.כנראה תחזור לעבוד הלילה מאוחר.מי שיהיה איתה כדאי שיתלונן שלא משיג אותה כמה ימים וכך תצא האמת לאור.סך הכל ילד רע יקר קצת פנטזיות זה לא נורא ,ואין צורך לריב,בעיקר לפני כיפור.

29
אלכס , אתה חייל של סופרמן או חשבון פיקטיבי ?

זה נראה שהצטרפת לפורום רק בשביל להתנגח בי .

הייתי רושם לך כמה דברים .

אבל קיבלתי על עצמי את עצתו של קישקשתא , ואני לא יענה בצורה בוטה .

צדקו חכמים שאמרו שאסור להתווכח עם טיפשים !

נ.ב
ממתי רוסים צמים בכיפור ?
לא בקטע גזעני אבל 99,9 אחוז מאלו שאני מכיר , הולכים לטיב טעם בערב יום כיפור וקונים ארגזים של בירות ו10 קילו סטייק לבן
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”