כ ז'ני - דף 22 - סקס אדיר

ז'ני

211
אם היה ספר "הזיונים של הפרופסור" הייתי בין הראשונים בתור...מה ששמתי לב גם הוא יכולת הגיוון בין רזות צעירות למבוגרת שמנות =מה שנקרא שחקן מגוןן על כל צדדיו.תענוג לקרוא .

ז'ני

213
[QUOTE=הפרופסור]
למרות שאמרתי לא מדברים על משתמשים הייתי חיב לשאול שאלה אחת-"תגידי... סופרמן שואל הרבה שאלות?"
ז'ני היא פשוט טובת לב,היא רק חייכה ושתקה,אני ישר הבנתי שסופרמן ניפח לה את הראש בשאלות אבל היא לא תלין עליו אפילו לא לרגע.

[/QUOTE]
על הדרך היית שואל אותה אם האפיפיור באמת קתולי... צחוק
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

ז'ני

214
[QUOTE=H r m a n y]את ז׳ני לוקחים למגדלי יוקרה או לדירה עם נוף פסטורלי לים ולא לאיזה דירה מעפה בדרום ת״א!!!

[/QUOTE]
צודק! אואזיס לדוגמה. צחוק
[QUOTE=H r m a n y] יש נוסעים לא ו ז ו זי ס ז׳נילה מחבקת נותת הרגשה מאוד נעימה עולים לחדר מיתפשטת והשאר זה כבר כיף גדול!!! [/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

ז'ני

216
פרופסור,דיווח מעולה.

נהנתי מאוד לקרוא את חוויתך הראשונית עם ג'ני בעיקר כי ידעת לפרט כל צעד ושעל מה שגרם
לסקרנותי לעקוב בעניין רב ובהנאה אחר רשמך.

כל הכבוד שלמרות הדיווחים הלא מעטים על ג'ני ידעת בסיגנונך היחודי להאריך,לפרט,לחדש ולעניין
כאילו זאת בחורה שלא דווחה מעולם. לא רבים המשתמשים שבסיטואציה כמו זו
היו מתעלים על עצמם ונוהגים כמוך,אי לכך אתה בהחלט יותר ממוערך.

תודה שידעת לשתף ולהעביר בצורה מקסימלית את התרשמותך
ונקווה שרבים אחרים יקחו אותך כדוגמא.

קריסטל2013-09-28 08:31:54

ז'ני

218
בוקר טוב לכולם... Hug

כיף לקרוא את המחמאות שלכם על הדיווח על הבוקר.מוחא כפייה

בדרך כלל אני נוהג להודות אישית לאחד אחד,אבל הפעם אחרוג ממנהגי כדי לא להאריך את השרשור יתר על המידה.

אז באמת היה אתמול גדול שונה ואת החוויות מאותו ערב אני אנצור בליבי לעד.

לגבי הדירה-זאת לא הייתה דירה ששלמתי עבורה,זאת דירת מגורים של חבר שעקב חופשה קיבלתי לשמור עליה.
דווקא ג'ני לא התלוננה על המרחק וזמן הנסיעה,אומנם הדירה נחשבת לדרום תל אביב אבל בצד המזרחי.

שב"ש

הפרופסור2013-09-28 11:37:27
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

ז'ני

219
היית חייב בשביל לצאת 'גבר' ,לא יכולת לשמור את זה לעצמך

ואחרי שהחלטת לרוץ לספר לחבר'ה

אתה מרגיש פתאום 'גבר' Dead

אז זהו שאתה לא,אצבע למטהוכולם יודעים שאתה סתם חרטטן,ויש הרבה המצאות בדיווחים וגם בדיווח הזה שלך

וזה לא פעם ראשונה שלך 'המעידה' הזאת,פעם קודמת החלטת לשתף חלק מהתוכן שהיה בה"פ ולחשוף אותו בפומבי

ממש התעלת על עצמך, מוחא כפייה

אדמין פרסם הודעה זו,תודה

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

ז'ני

220
סופרמן - אתה לא צריך להפגע, להיפך - זה צריך להחמיא לך! Star
אתה מעניין, אתה מסקרן, אתה Superstar - אתה אש! מוחא כפייה
זה טבעי שאנשים מרותקים וסקרנים לגבי הדמות הזאת שנקראת superman1979 קבל זאת בהבנה ותהנה מזה. Hug
[QUOTE=wizard]סופרמן עוד לא מצא את אנגלינה.

אבל שלשום הוא מצא את אלין
איך אני יודע ?
היא סיפרה לי שהוא חופר אבל חמוד[/QUOTE]

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”