כ דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם) - דף 23 - סקס אדיר

דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם)

221

הקשיבו הקשיבו דיון חשוב ביותר .

שלא תגידו שסחבק לא משתף אבל אתמול היה משהו שנמצא כעת בבדיקה וחברים יקרים אנא רכזו לכאן מודיעין חי מהשטח למיצוי הסוגיה ועל מנת שנוכל יחדיו לחתור למגע ליעד...

אתמול (3/8/14) , שעת ערב מוקדמת , אזור 20:30 , תמ"י, רחוב הגליל , ליד הפיפ שאו איפה שכל הנרקומניות. לפתע 2 בנות, חטובות עם גינס, טישירט , צעירות, מטופחות, אתיופיות, הולכות להנאתן.

אמרתי לא הגיוני שעובדות. פשוט אין מצבבב ואני חרמן מת כבר תקופה ארוכה על זונת רחוב אתיופית, ולפתע שתייייםםםם במכה אחת !! זה לא מציאותי ... אבל משום מה (חשש שהן סתם נקלעו למקום הזה .. בתמימותי) לא הרגשתי נעים לעצור לידן, המשכתי עוד קצת קדימה, הן הלכו ולפתע עצר לידן רכב, שחה קלה עם אחת מהן והופ! שתיהן אצלו ברכב.

התחלתי כמובן צרור של קללות על עצמי ועל זה שאני פרייאר לא נורמלי, "שרמוטות" וכיו"ב, במיוחד שהייתי חייב לנסוע לעבוד!

עולה מאליה השאלה - מי מכיר ? יודע "? שמע ? פרטים ? שמות וכד, ....

דחוף דיון !

223
סגן, אם אתה מתכוון למי שאני ראיתי, היא עמדה אתמול ברחוב הסתת קרוב לפינת המשביר עם מכנסון קצר, והיא לא חדשה. היא הייתה עומדת בעבר ברחוב הבנאי והפנתה לחניון אחורי.

ודרך אגב אין כזו כתובת "האורגים פינת המשביר" כי הם רחובות מקבילים.

בכל מקרה תודה על הדיווח

225
אתמול סיבוב משעמם בתל ברוך רק קוקס.
דרך אגב, יכל פעם שאני עושה שם סיבוב אז יש שם אחת שעומדת שם כל ערב (קוקס) ציצי גדול עם תחת פ-ס-י-כ-י ממש יוצא החוצה וגדול וממש נראה טוב.. בפנים גם נראית טוב דומה קצת למאיה בוסקילה חחח. נראה לי שיש לה גם את הניסאן ג׳וק שתמיד חונה שם כי היא נכנסת לאוטו הזה תמיד. מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול לתת עוד פרטים ? היה איתה משהו ?

228
אתמול בחצות, מתחם הבורסה. בנות צעירות (barely legal) ממוקמות בככיכרות בצמדים של שמנה וחטובה. אני בחרתי בלונדינית צעירה וחטובה בכיכר הגדולה של תובל ממומקת על ספסל ליד השאוורמה. 100 שח מ+ז. כמעט ולא התפשטה. הזיון התחיל בעמידה מחוץ לרכב אבל בגלל תנועת מכוניות עברנו לספסל האחורי. כוס חלק וצר שדיים קטנים מאוד ומוצקים. משתפת פעולה אבל ממש לא מעבר למינימום. ברגע שגמרתי זינקה החוצה קיללה את חברה שלה השמנה שהפריעה באמצע ולא השאירה לה מגבונים. היה הזוי אבל מקסים.
יש לי הרגשה שעד סוף החודש הבנות האלה יעלמו משם
תהנו
DAN

229
[QUOTE=dayyag1]אתמול בחצות, מתחם הבורסה. בנות צעירות (barely legal) ממוקמות בככיכרות בצמדים של שמנה וחטובה. אני בחרתי בלונדינית צעירה וחטובה בכיכר הגדולה של תובל ממומקת על ספסל ליד השאוורמה. 100 שח מ+ז. כמעט ולא התפשטה. הזיון התחיל בעמידה מחוץ לרכב אבל בגלל תנועת מכוניות עברנו לספסל האחורי. כוס חלק וצר שדיים קטנים מאוד ומוצקים. משתפת פעולה אבל ממש לא מעבר למינימום. ברגע שגמרתי זינקה החוצה קיללה את חברה שלה השמנה שהפריעה באמצע ולא השאירה לה מגבונים. היה הזוי אבל מקסים.

יש לי הרגשה שעד סוף החודש הבנות האלה יעלמו משם

תהנו

DAN[/QUOTE]
מי זאת הבחורה הזאת? אתה זוכר את השם שלה ופרטים נוספים?
אם כן אולי כדאי לעשות עליה דיווח מסודר ומלא.

230
בסיבוב היום הכל היה ריק.
הרבה זמן לא ראיתי את הר ציון שוממת כמו היום.

טוב שיש את ויקה ומוניקה שתמיד נמצאות בתל ברוך
אני אומר לכם הבחורות האלה הן כמו סניף של Yellow,
הן תמיד שם ואם אתה נתקע בלי בחורה סע לשם ותיפתר מהעז (:

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”