חרמני היקר,
צא מזה, מצא לך חברה שתאהב אותך.
כפי שקיש כתב לך ונכון
[QUOTE=קישקשתא] תפסיק לעשות מעצמך צחוק, זה מביך ולא נעים.[/QUOTE]
אתה כותב
[QUOTE=H r m a n y] קיש... תראה הייתי עם ז׳ני 5 פעמים כבר... איני מצליח להבין מדוע אתם חושבים שאני מאוהב בה??? הרי ברור שפה אין מצב שהיא תרד מהרחוב ודבר שני אני אדם שלא משלה את עצמו.מה שכן נעים לי להיות עם ז׳ני בתור החצי שעה הנעימה הזו [/QUOTE]
שים לב באותו משפט יש אמירה שאתה לא מאוהב יחד עם תקווה שהיא תרד מהרחוב ותהיה איתך.
ואז אתה מוסיף
[QUOTE=H r m a n y] קיש עזוב!!! הייתה אי הבנה מצד שניניו אמש בכל מקרה ז׳ני והמפגשים האדירים בניניו תמיד יהיו חקוקים בליבי בכל אופן... מאחל לעצמי שז׳ני תוגר איתי יחד בדירתי המושכרת מה שלא יקרה וכבר השלמתי עם זה מזמן.עצם זה שרציתי לתת לה פרחים זה באות הוקרה על היום הולדת ועל אותם מפגשים מרתקים והחוויות האדירות שעברתי איתה... יודעים מה להיות כנה??? הלוואי והעובר שלה היה ממני!!! לא היה מאושר ממני![/QUOTE]
נו באמת ואתה בטוח שאתה לא מאוהב?
צא מזה.
ז'ני
296אנשים, חרמני לא מאוהב בה אלא מאוהב בסקס איתה וזה בסדר גמור. כ ו שאתה חוזר לשווארמיה האהובה עליך וכשאתה רעב אתה מפנטז עליה ככה חרמני עם ז'ני.
וז'ני, לגרום ללקוח להרגיש ככה זו שיטת שיווק לגיטימית בהחלט. לקוח מרוצה הוא לקוח חוזר וזה טוב לעסקים.
מה שאהבתי בכל הדיון הזה זה שלשם שינוי מצליחים לדבר על כמה דפים בלי לריב ולהעלה.
ז'ני
299[QUOTE=bigus dickus]קיש, אם היא לטעמך אז מה רע בעסקת בארטר?
קישקשתא 2013-10-04 23:08:17
אתה מספק קורת גג ובתמורה מקבל שירותים חינם. זה יוותר זול מלהתחתן.
[/QUOTE]
כי ברגע שזונה נשארת לישון, צ'ארלי לא מבסוט (שיין).

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
ז'ני
300סופר לה טיב כרגע קיש היקר שלנו מספק הגנה לאיצטגנין בסתר
כדיי שאיצטגנין יקבל שירותים חינם...
אין על הטוב לב שלו ועל הערכה, אמא שלי תמיד אמרה לי
שמה שהכי חשוב בגבר זה מה שייש לו בפנים ולא איך שהוא נראה בחוץ חחח
Sex is good, sex is fine
Doggy style or 69
Just for fun or get in laid
Everyone likes get in paid!
Doggy style or 69
Just for fun or get in laid
Everyone likes get in paid!