כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 4 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

31

לאחר ביקור בחולון - וחיפושים ארוכים

פגשתי מישהי שחומה טיפה עם חזה סילקון "שאלתי אותה עם זה טבעי? - התשובה שלה ברור "

לאחר בדיקה 100% סילקון קשה - לא מדברת יותר מדי

מציצה -7.5

זיון -7

הכול עם קונדום

מחיר 100

נמצאת ליד תחנת המוניות

בחורה שלא עומדת על שלה יושבת על שלו

32
זאת מאיה, נראית תימניה/ מרוקאית, לבושה בד"כ בשחור

אם כל התקתקניות...

בגוף היא 10, אבל שקרנית ברמות ותקתקנית על

הייתי אצלה פעמיים וכל פעם קיללתי את עצמי מחדש.

לדעתי אנשים כבר כמעט לא הולכים אליה, אלא אם זה פעם ראשונה (שים לב שבמראה היא לוקחת את כולן שם, אבל יחסית היא מחכה המון זמן בין לקוח ללקוח).

ולא מומלצת לכאלו שלא בעלי נסיון

35

מאיה הזאת מחולון מגעילה ברמות לא יודע מה עלה על דעתי כאשר הכנסתי אותה אל רכבי.. היא הולכת עם מחשוף עמוק נראית רזה יחסית וגם לי אמרה שהחזה אמיתי. (ואכן כשאר הרגשתי הוא היה רך, היא גם לא הסכימה לי לחשוף אותו מאחר ושילמתי רק 50 שקלים). על פניו ראו שמשהו לא בסדר מבחינת הדיבור הפרחי והאיטי שלה, אבל בכל זאת אמרתי שאין מה להפסיד ולצערי הקשבתי לבחור מלמטה ולא לראש. תקתקנית ברמות לא עשתה לי את זה בשיט כל היחס שלה היה לי קשה מאוד לגמור איתה.. כל הבחורות שראיתי שמה היו נרקומניות ומבוגרות כולל אותה. טעות שלא תחזור על עצמה.

כמו כן ביקרתי בהר ציון מאוחר בלילה, מה אני אגיד לכם פשוט עולם שלישי באמצע תל אביב, כל הסרסורים היו בחוץ עם הזונות כנראה חילקו מנות ודרשו כסף (לצערי יצא לי לראות חלוקת מנות והזרקות לאחת הנערות ), המשטרה עברה אחד אחד ואחת אחת ערכו חיפושים בתיקים.. זוועה מה שהלך שמה. כל הרחוב היה מוצף בסוחרים זונות נרקומניות ובלשים של המשטרה. פשוט גיהנום עלי אדמות, יצאתי משם בהרגשה מאוד רעה.

יש רק בחורה אחת שאני יודע שאין לה סרסור באיזור ולא הייתה קשורה לכל הכאוס שהלך שמה, ואף היא לא גרה שמה וזאת הג'ינג'ית מצמד הבלונדינית והגינגית (שאגב הבלונדינית נעלמה). לדעתי היא אף לא מזריקה. כמו כן ראיתי בלונדינית שבמראית עין נראתה ממש יפה ולא קשורה למקום (אנשים פחדו אף להתקרב עם הרכבים שלא יגלו שהיא לא עובדת). התקרבתי כדי לראות במה מדובר, על פניו היא נראית בחורה ממש יפה בלונדינית עינים כחולות ממוצא רוסי בסביבות גיל ה 30 לבוש יפה ולא של עובדת רחוב (אפשר לזהות). אבל כאשר פתחה את פיה ניתן היה להבחין שמשהו לא בסדר בהתנהגות שלה וכנראה שהיא על משהו.

תל ברוך, בדיחה אף יותר רצינית, עשרות רכבים מחפשים נערות בחולות החניונים, ערכו רונדלים מטורפים, חתכו אחד את השני כדי להגיע לבחורות- חלקם אף תפסו וחנו באיזורים צדדיים בעוד שכולם צופים בהם ומחכים לתורם.. ויתרתי על המקום מהר מאוד, מה גם שלדעתי היו שמה רוב של קוקסינליות.

זיהיתי בחורה בעליה לבסיס קופצת בין הדיונות (מוזכרת פה בשירשורים הקודמים), הדבר היה נראה לי הזוי ביותר, אולי היא בסדר, אך לא היה בא לי להתפס על ידי שוטרים באיזור בגלל אי כניסה.

:-) chill out, the right time will come...

36
יש אתיופיות בהחלט.. לפחות 3 אני ראיתי.. אני אישית ניסיתי
אחת ולא כל כך התלהבתי ממנה :/

נראה לי העליה בכמות הבנות באזור התעשיה בחולון היא בגלל
שהרבה בנות שגורשו מהבורסה התחילו לבוא לאזור.

יש כמה בנות צעירות ממש חמודות עכשיו.. אני מבסוט :]

38
אם אתה פונה ימינה ברח' הפלג לרח' המלאכה יש שם ממש על
ההתחלה חניון גדול כזה(לפני התחנת דלק), הייתה שם אחת
קוראים לה ריקה, אמרה לי שהיא בת 27.. היא נראה אפילו פחות
לדעתי והיא הייתה אחלה. הייתה איתה עוד חברה, גם צעירה.

אתמול בערך בשעה 1:30 בלילה הלכתי לבדוק אם היא נמצאת , היא
לא הייתה אבל חברה שלה הייתה שם. שאלתי אותה על מחיר, היא
אמרה לי מאה זיון+מציצה, ביקשתי רק מציצה ב-70 ואז היא אמרה
לי, "רק אם אתה גומר מהר" :/ אמרתי לה שלא והלכתי.

טוב אם כבר התחלתי לספר, אני אספר גם את ההמשך..

המשכתי לעשות סיבובים באזור ואז ראיתי איזה מישהי יושבת
בתחנת אוטובוס מול סלקום. היא נראתה טיפה חיוורת, זה דיי
הלחיץ אותי אז המשכתי לחפש, אחרי שהבנתי שאני לא ימצא משהו
יותר טוב החלטתי לחזור אליה.

קוראים לה "ליילה", אני מעריך שהיא איפה שהו בין 30-40,
שיער אדום דיי רזה, הסכימה מציצה ב 50. בפרצוף היא נראית
30-40 אבל החלק האחורי שלה מזכיר בת 20 (לפחות מהזווית שאני
הייתי :]). קיצר היא הייתה ממש אחלה, בהתחלה הייתי קצת לחוץ
אבל היא היית ממש נחמדה וסובלנית אלי.

יש המשך אבל לא נראה לי זה מעניין מישהו

קיצר, אין הרבה, אבל יש כמה יחסית צעירות...

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”