כ יאנה מתל ברוך - חזה גדול - דף 4 - סקס אדיר

יאנה מתל ברוך - חזה גדול

34
כמעט ולא האמנתי כשראיתי את שמו של גאנר מככב במדור זונות הרחוב, אבל כשקלטו עיני שבשדיים עסקינן העסק התחבר.
כידוע, אני סולד מן הפורמט של 'החמש דקות והחוצה' המוכתב בתל ברוך, יחד עם זאת מבין ומזדהה עם התותחן בתאוותו.
"חד פעמי" אמנם הוא כתב, אך כולי תקוה כי בילף.
תעוזת התותחן - ראויה לציון
והדיווח המושקע - לשבח

יאנה מתל ברוך - חזה גדול

35
[QUOTE=מוסלי]כמעט ולא האמנתי כשראיתי את שמו של גאנר מככב במדור זונות הרחוב, אבל כשקלטו עיני שבשדיים עסקינן העסק התחבר.
כידוע, אני סולד מן הפורמט של 'החמש דקות והחוצה' המוכתב בתל ברוך, יחד עם זאת מבין ומזדהה עם התותחן בתאוותו.
"חד פעמי" אמנם הוא כתב, אך כולי תקוה כי בילף.
תעוזת התותחן - ראויה לציון
והדיווח המושקע - לשבח [/QUOTE]

תודה על המחמאות ואפילו על הרמת הגבה... צחוק

שתי הבהרות חשובות:

החזה של יאנה נכנס לקטיגוריית גדול, אך בשום אופן לא להגדרת ענק.

כתבת מוסלי, על פורמט של "5 דקות והחוצה". הרושם שלי שמדובר במישהי חריגה לאזור כמעט בכל המובנים.

היא היתה סבלנית מאוד, רגועה והתמסרה מבחינת הזמן כאילו אין מחר. גם לאחר הסיום סדרה לעצמה "זמן התאוששות" ולאחריו כבר יצאה ל"מחטף" הבא... זה פשוט מדהים, לא מאפשרים לה לעשות שני צעדים וכבר היא פותחת דלת נוספת צחוק.

"לעולם אל תאמר לעולם לא". זה נכון. עם זאת, איני רואה עצמי חג שוב בדיסקוטק האורות הזה שוב. חווייה של פעם בחיים.

והדיווח מוקדש לשלושה: ל"חפר החופר חיוך גדול" שהביאני לשם כמעט באפסר, ל rusty nail בעל הניק המגניב ביותר כאן בפורום, שכותב על איזור הדמדומים, כמו שרק מת יכול לכתוב על בית קברות (אני מקווה שזה ברור שזו מחמאה עצומה), ולך מוסלי - עוף החול קריצה.
I fart in your general direction

יאנה מתל ברוך - חזה גדול

36

גאנר ידידי,

מהמקום שבו אני נמצא, שהוא מאד קרוב לשלך, הן ברתיעה/סלידה/לא יודע מה מזנות הרחוב, והן במשיכה הבלתי ניתנת לרוויה לשדיים גדולים, קבל שאפו גדול גדול !
דיווח כתוב לעילא ולעילא וכל הכבוד שעברת מעבר לקווי האוייב, ביצעת את זממך, וחזרת לדווח.
אצבע למעלה

יאנה מתל ברוך - חזה גדול

39
את הבקרים שלי אני אוהב לפתוח בישיבה בגינה על כוס קפוצ'ינו תוך כדי קצת קריאה בעיתונות האלקטרונית, פורומים וכו' בליווי מקהלת הציפורים המצייצות המבקרות אותי והצמחים מדי יום. את הבוקר הזה פתחתי בביקור בפורום "שלנו", אחרי כמה ימים שלא הייתי כאן ושמחתי לראות דיווח שלך במדור המועדף עליי כאן בפורום.

אין ספק שפוסט זה יכול היה בקלות להתפרסם ב"הארץ" או ב"ניו יורק טיימס" במדורים של פנאי וסגנון חיים. הכתיבה המוקפדת, הלשון הציורית, המילים שיוצאות החוצה מהמסך ומושכות את הקורא אל תוך החוויה, גורמות לו להרגיש כאילו הוא שם איתך בסיטואציה- עוזר לך לסגור את הווילונות- הינם כישרון ואיכות שעושים את ההבדל בין דיווח טראש וזול לבין יצירה ספרותית מוחא כפייה

נהנתי מאוד לקרוא את כל הרקע והקדמה לסיפור, את כל המסביב הנלווה בציד. כמו כן התאור של ההלם שחטפתם אתה ועצמך קריצה

אני דווקא לא פטישיונר של חזה גדול וגם לא חסיד של תל ברוך אבל אין ספק שהצלחת לגרות אותי.

[QUOTE=gunner] ככה עובר לו שבוע ועוד שבוע ולי קשה להסתגל לרעיון של חבירה לכלל עמך ישראל הבוטש בגלגליו ברחבת מנדרין ומרים אורותיו למען יסנוורו את מתחריך ויחשפו חלקת ישבן חשוף או פנוי להובלה מיידית. [/QUOTE]

אולי בעוד כמה שבועות תוכל שוב לחבור לכלל עמך ישראל אבל הפעם להצטרף לסיור ב"בית הקברות"... קריצה

יש שם דווקא אחת עם חזה בהחלט ענק אבל גם בלעדיה תצא עם הרבה חוויות...

תודה על ההקדשה Hug

אין ספק שזו פתיחת בוקר ברגל ימין ועם חיוך מרנין...

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”