כ מישהי בשיחים של מכון מופת? - דף 4 - סקס אדיר

מישהי בשיחים של מכון מופת?

35
אני הייתי לפני כשבועיים באזור מופת וראיתי את צי המכוניות הקבוע.
מתברר שהיא עברה מקום לשיחים חדשים.
לידיעת המתעניינים
נא לכוון מצפן לצד המזרחי ביותר של השיחים (ממש צמוד למכון מופת) בחלק הצפוני של השיחים (כלומר הצד האחורי של השיחים - בצד הרחוק מהחניה)
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

38
מכיר אותה ראיתי אותה בפנים תמיד הסתכלה עליי במבט של בא לך ?.. אבל לא דיברה כי לא פניתי אליה
ואני לא הולך לזונות רחוב בגלל שאני מפחד ממחלות על פי המראה אני יכול להגיד שהיא נראה לא רע לגילה היא כבת 40 בערך מטופחת יחסית(לפחות הייתה כך שראיתי אותה) היה לה אודם או ליפגלוס או משהו בסגנון היא רזה אפילו רזה מאוד בדרך כלל הייתי רואה אותה בבקרים בין 12:00 ל 16:00 אבל יכול להיות שדברים השתנו מאז.

40
שלום לחברים! ברצוני לתת זריקת הרגעה לכל החבר'ה שקיבלו אוראלי לא מוגן מהבחורה. ראשית, איני מכיר את הבחורה ואיני יודע אם אכן היא נשאית של הנגיף hiv אך אני יוצא מנקודת הנחה שהיא כן. אגב, כך אני ממליץ לכם לנהוג עם כל בחורה (עובדת או לא) כל עוד אתם לא יודעים בוודאות שהיא לא נשאית. לענייננו, בעבר הלא רחוק, הייתי פחות זהיר ממה שאני היום והרשתי לעצמי לקבל מציצות חשופות מכל בחורה עובדת. משום מה, לאחר תקופה מסויימת התחלתי לפתח חרדה מסויימת שמא מישהי הדביקה אותי במחלה המאיימת. חייתי תקופה מסויימת בפחד משתק, נמנעתי מקיום יחסי מין עם חברתי הקבועה דאז. פחדתי מאוד להיבדק, ושלא תטעו, ביום יום אני אחד שהחברים חושבים שהוא הכי יציב, הכי פחות רגשן... כל מה שעשיתי באותה תקופה, הסתכם בדליית מידע אודות המחלה ודרכי הדבקה, סיכויי הדבקה והכל בצורה אובססיבית באינטרנט קראתי מאמרים מדעיים מהארץ ומהעולם, התייעצתי בכל פורום אפשרי (ישראליים ומחו"ל) שוחחתי טלפונית עם רופאים מומחים ישראלים ועם מומחה אמריקאי בתחום. לכולם הייתה אותה תשובה, הדבקה במין אוראלי לצד המקבל היא בלתי אפשרית בנסיבות הגיוניות. בשביל שתתרחש הדבקה, יש צורך שיהיה בפיה של הבחורה כמות משמעותית של דם (משהו שבטוח מבחינים בו). למעשה , כמות המקרים המתועדים בספרות המדעית של הדבקה כתוצאה מקבלת מין אוראלי הם מקרים א-ח-ד-י-ם בלבד בכל העולם. אני בטוח שאף אחד מכם לא נדבק, ולאלו שלחוצים - גשו להיבדק רק זה ירגיע אתכם.כמובן שאני בסופו של דבר נבדקתי והכל בסדר... היום אני נמנע מקבלת אוראלי חשוף כי אני יודע שיש הרבה מחלות לא נעימות אחרות שעוברות. אני ממליץ גם להימנע ממפגשים עם בחורות שלא שומרות על עצמן שלא תתפתו לעשות שטויות. וזהו, מקווה שעזרתי קצת. אם למישהו יש שאלות, יכול בכייף לפנות בהודעה פרטית.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”