אתמול בערב "קפצתי" לאשקלון, במחשבה קצת מתלבטת.
מצד אחד, חשקה נפשי בפינוק האולטימטיבי שנטלי יודעת להעניק.
מצד שני, ישנה לינה, שאמנם כבר הייתי איתה אבל אין לי "מזכרות" ממנה...
אז מי זו תהיה?
הגעתי בסביבות 9 בערב, נטלי עדיין לא הייתה וכך גם לינה. רק בסביבות 9 ורבע לינה הופיעה, וכך נפתרה לי ההתלבטות.
ראיתי אותה יורדת מרכב, לא הספקתי להגיע אליה ופספסתי אותה לטובת לקוח אחר, ורק כרבע שעה אחר כך העלתי אותה לרכב.
100 ש"ח מציצה וזיון. נסענו למקום הרגיל שלה, בשדות החשוכים של פרוורי אשקלון.
אין משהו חדש לספר לגבי התיאור שלה. הקעקועים, הפירסינג בשפה, חזה קטן עם פטמות קצת מוזרות אבל רך ונעים למגע, כוס חלק.
מציצה בלי גומי (היא תמיד שואלת איך הלקוח מעדיף) תוך שאני מכניס לה אצבעות לכוס, עברנו למסיונרית, כשאני מעסה לה את הדגדגן ואת החזה. שוב, כמו בפעם שעברה, בשלב הזה הצעתי לה תוספת של 50 ש"ח בתמורה לצילום של הזיון.
לאחר הגמירה הצעתי לה 50 ש"ח נוספים תמורת סידרת צילומי כוס עבור האתר שלי.
היא התמקמה, צילמתי מספר תמונות (לצערי רק אחת "ראוייה" לפרסום) ואז קלטנו מישהו ברכב אחר (רשמתי את המספר...), מחכה לתורו באופן לא דיסקרטי ולא מכבד בכלל!
לינה נלחצה, החזירה לי את ה 50 ש"ח וביטלה את סט הצילומים.
"תודה" לך, אלמוני....
אגב, לינה סיפרה לי שלפני כחודשיים היא העלתה לקוח, ובשלב המעבר אל המושב האחורי קפצו עליה שני חברים שלו מבין השיחים, כל השלושה אנסו אותה אחד אחרי השני, שדדו ממנה את מה שהרוויחה באותו לילה (כמה מאות שקלים), דפקו בה מכות רצח וברחו (את הסיפור הזה על לינה שמעתי כבר מנטלי, בפעם האחרונה שהייתי איתה, אבל הפעם לינה, שסיפרה ממקור ראשון, ממש סיפרה פרטים ותחושות שרק "קורבן" יכול להבין..)
זהו, זה הכל להיום.
שנה טובה וגמר חתימה טובה לכל זייני ישראל.
XRM19632012-09-20 09:26:06
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...
לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.